Se Ruslands trup til EM 2016 i fodbold

Rusland - flagRusland havde store problemer i EM-kvalifikationen under træner Fabio Capello, og det kostede en fyreseddel til den ellers så hæderkronede træner. Ind kom i stedet den tidligere russiske landsholdskeeper Leonid Slutsky, som til dagligt fungerer som cheftræner for CSKA Moskva, og Slutsky fik vendt en lurende katastrofe til en EM-kvalifikation.

Nu har Leonid Slutsky udtaget Ruslands trup til EM 2016, og her er der – som i kvalifikationen – en stor overvægt at spillere fra den hjemlige russiske Premier League. Syv spillere fra Slutskys egen klub, CSKA, udgør den bredde stamme på holdet, faktisk er der kun én udlandsprof i den russiske trup til EM 2016, nemlig Roman Neustädter fra Schalke 04. 28-årige Neustädter har for nyligt fået russisk pas, og ser nu ud til at kunne få debut for det russiske landshold ved slutrunden i Frankrig.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at Alan Dzagoev og Yuri Zhirkov ikke er med i EM truppen, hvilket skyldes skader.

På mål bliver det klassekeeperen Igor Akinfeev, som skal vogte stængerne, og han kan glæde sig over at have flere klubkammerater foran sig i forsvaret. Vasili Berezutski og Sergei Ignashevich kommer formentlig til at danne centerforsvaret med Kombarov og Smolnikov på back-pladserne.

På midten har Slutsky et puslespil som skal gå op, efter Dzagoev misser EM pga en skade, men her ligner det at Igor Denisov, Roman Shirokov og angiveligt Pavel Mamayev skal danne midtbane-trekløveret i Frankrig.

På toppen forventer vi at se Artem Dzyuba og Kokorin, men hvordan Slutsky vælger at stille op på venstrefløjen i lyset af Yuri Zhirkovs skade, må vi afvente svar på. Der er blevet prøvet flere forskellige spillere i testkampene op til EM, og det har været uden nævneværdig succes.

Vi spår ikke Rusland et stort EM, for selv om Slutsky stiller med et erfarent mandskab, har det ikke set prangende ud i testkampene, og tabet af Dzagoev kommer til at kunne mærkes. Tror man alligevel på Rusland som EM vinder anno 2016, kan man få et flot odds 67.00 hos bet365.

Se alle odds på EM 2016 vindere her

 

Ruslands EM 2016 trup

Målmænd:

Igor Akinfeev (CSKA Moskva)

Guilherme (Lokomotiv Moskva)

Yuri Lodygin (Zenit St Petersburg)

Forsvar:

Alexei Berezutski (CSKA Moskva)

Vasili Berezutski (CSKA Moskva)

Sergei Ignashevich (CSKA Moskva)

Georgi Schennikov (CSKA Moskva)

Dmitri Kombarov (Spartak Moskva)

Roman Neustädter (Schalke 04)

Roman Shishkin (Lokomotiv Moskva)

Igor Smolnikov (Zenit)

Midtbane:

Igor Denisov (Dynamo Moskva)

Roman Shirokov (CSKA Moskva)

Alexander Golovin (CSKA Moskva)

Denis Glushakov (Spartak Moskva)

Alexander Samedov (Lokomotiv Moskva)

Dmitri Torbinski (Krasnodar)

Oleg Ivanov (Terek Grozny)

Pavel Mamayev (Krasnodar)

Oleg Shatov (Zenit St Petersburg)

Angreb:

Artem Dzyuba (Zenit St Petersburg)

Alexander Kokorin (Zenit St Petersburg)

Fedor Smolov (Krasnodar)