Se Englands trup til EM i Fodbold 2016Når EM i Frankrig 2016 bliver skudt i gang, har englænderne som altid tårnhøje forventinger til den kommende slutrunde. Det er dog et noget yngre hold Roy Hodgson sender til EM i Fodbold 2016 denne gang. Væk er de tidligere gamle stjerner som Terry, Gerrard og Lampard, og ind er kommet nye unge stjerner som Dele Alli, John Stones og Harry Kane.

Selv om England i løbet af de sidste to år har skiftet godt ud i truppen i forhold til VM i 2014, gik England alligevel igennem EM kvalifikationen med imponerende resultater, hvor 10 kampe blev spillet og lige så mange blev vundet. England scorede imponerende 31 mål i kvalifikationen og lukkede kun tre mål ind.

Selv om det ikke var en svær gruppe, er det alligevel en statistik der har sat forventningerne op til englænderne.

Med på holdet er en del formstærke spillere fra Premier League, hvor Vardy og Kane kan blive den helt store oplevelse. De to spillere er begge gode bud på en EM 2016 Topscorer.

Begge angribere har spillet sammen i de seneste mange test-kampe for England, og har scoret i alle kampene. Det betyder også at Wayne Rooney bliver flyttet længere tilbage på banen, hvor han skal støbe kuglerne for de to hurtige angribere.

England er i gruppe b sammen med Rusland, Slovakiet og Wales, og er lige nu store favoritter til at vinde gruppen. Du får således odds 1.83 hvis England vinder gruppe b.

 

Englands trup til EM i fodbold 2016

 

Målmænd:

Fraser Forster (Southampton)
Joe Hart (Manchester City)
Tom Heaton (Burnley)

Forsvar:

Ryan Betrand (Southampton)
Gary Cahill (Chelsea)
Nathaniel Clyne (Liverpool)
Danny Rose (Tottenham)
Chris Smalling (Manchester United)
John Stones (Everton)
Kyle Walker (Tottenham)

Midtbane:

Dele Alli (Tottenham)
Ross Barkley (Everton)
Eric Dier (Tottenham)
Jordan Henderson (Liverpool)
Adam Lallana (Liverpool)
James Milner (Liverpool)
Raheem Sterling (Manchester City)
Jack Wilshere (Arsenal).

Angribere:

Harry Kane (Tottenham)
Marcus Rashford (Manchester United)
Wayne Rooney (Manchester United)
Daniel Sturridge (Liverpool)
Jamie Vardy (Leicester)