Lav en gylden vinderkupon og vind en vild fodboldweekend i Spanien

For tredje gang inviterer bookmakeren NordicBet nu kunderne afsted på en fodboldweekend i topklasse. Efter ture til England og Tyskland tidligere er destinationen denne gang Spanien, hvor der blandt andet står Barcelona – Atletico Madrid på programmet. Alt man skal gøre for at vinde er at oddse på sport, hvorefter NordicBet finder 32 dygtige vindere.

 

Vind en billet til turen her

 

Så fed bliver turen

NordicBet sparer ikke på noget, når de sender 32 dygtige spillere til Spanien. Bookmakeren sørger simpelthen for enhver lille detalje, og man skal derfor blot koncentrere sig om at nyde livet og den gode fodbold. Således inkluderer turen:

  • Fly til- og fra Spanien fra København
  • Drikkevarer og underholdning i NordicBet-bussen
  • Mad og drikke
  • Billetter til tre spanske kampe, inklusiv Barcelona – Atletico Madrid mellem den anden og femte marts
  • Tre nætters ophold i et singleværelse

 

Sådan vinder du

For at deltage i konkurrencen skal man have en konto hos NordicBet. Heldigvis kan man sagtens nå at oprette en og deltage i konkurrencen. Faktisk er det en stor fordel at oprette sig hos NordicBet netop nu, da man udover adgang til denne konkurrence, også får en stor transferbonus. I løbet af hele januar giver NordicBet nemlig alle nye kunder 1.500 kroner i transferbonus udover den normale velkomstbonus på 1.000 kroner. Man kan altså starte med hele 2.500 kroner ekstra på sin spilkonto, hvis man opretter sig i januar.

 

Klik her og få transferbonus

 

Når man har oprettet sin konto, er alt man skal gøre simpelthen blot at oddse. NordicBet kører med to konkurrencer, hvori man kan vinde en plads ombord på NordicBet-bussen. Den første hedder Højeste Odds-konkurrencen, hvor man skal ramme det højeste odds på en vinderkupon i løbet af kampagnen. Man kan kombinere ligeså mange kampe man har lyst til, men man skal spille minimum 50 kroner. Til gengæld kan man spille fra både computer, mobil og tablet. Hver uge får de to spillere, der har ramt de højeste odds en billet til turen.

Den anden konkurrence er Højeste Omsætnings-konkurrencen. Her gælder det om at omsætte for så mange penge i NordicBets sportsbook i løbet af kampagnen. For hver 1000 kroner, man spiller, får man et lod til lodtrækningen. Hver uge kan man optjene op til 10 lodder, så jo mere man spiller, jo større er ens vinderchancer. Kun spil til over odds 1,50 tæller med i denne konkurrence, men man kan spille fra både computer, tablet og mobil. I alt skal der findes seks vindere via denne konkurrence hver uge.

 

Regler og vilkår

Konkurrencen løber mellem den 25. december 2017 og den 21. januar 2018. Man skal tilmelde sig for at kunne vinde en plads på turen. Tilmeldingen foregår via linket i bunden eller toppen af denne artikel.

Turen er mellem den 2. og 5. marts.

 

Tilmeld dig kampagnen her