Att: Rafael van der Vaart – Drop EfB og kom til Odds.dk. Vi betaler!

Den hollandske fodboldspiller Rafael van der Vaart

Foto: Paul Blank/Wiki Commons

Rafael van der Vaart er uden tvivl et af de største navne, der nogensinde har spillet i dansk fodbold. Alligevel har vi danskere behandlet ham skidt. Først ydmygede FC Midtjylland ham ved at smide ham ned på ungdomsholdet, og nu har Esbjerg så overgået deres jyske rivaler. De blåstribede har nemlig tilbudt van der Vaart en kontrakt til en værdi af nul kroner. Det er en skændsel, og det er hverken Danmark eller Superligaen værdigt.

Van der Vaart lider i forvejen under, at være tvunget til at bo i Esbjerg på grund af hans succesfulde kone, den fantastiske håndboldspiller Estavana Polman. Det er bestemt ikke en by, der kan leve op til hollænderens tidligere hjembyer, Amsterdam, Hamburg, London eller Madrid. Samtidig er det også Polman, der løber med alt opmærksomheden og medieoverskrifterne, hvilket naturligvis må gøre ondt på en stjerne som van der Vaart.

For godt og vel et år siden fik parret så deres første barn sammen, og med endnu et barn bosiddende i Hamburg skal der naturligvis penge på bordet. Det kan Esbjerg åbenbart ikke tilbyde van der Vaart, hvorfor han forståeligt nok også finder det svært at stå ud af sengen for at gå på arbejde i fiskerbyen.

Her på Odds.dk har vi tænkt meget over parrets tilstand, og vi vil ikke se stiltiende til imens et vaskeægte fodboldikon bliver misbrugt på det groveste. Derfor har vi fundet en løsning, som vi tror vil gavne alle parter. Vi tilbyder Rafael Ferdinand van der Vaart et job som ekspertskribent på Odds.dk.

 

Hvem er Odds.dk?

Odds.dk er en af Danmarks førende sports- og bettingsider. Uge efter uge giver vi vores læsere kvalitetslæsning om alt lige fra Superligaen til Vild med dans og gode tilbud. Vi guider læserne til at få de bedste aftaler og vinde penge hos de danske bookmakers.

 

Hvordan arbejder vi?

På Odds.dk tror vi på, at folk arbejder bedst, når de bliver anerkendt og betalt for deres job. Her kunne vi aldrig finde på at rykke en ansat ned på ungdomsholdet eller bede dem om at træne alene. Vi arbejder som et hold, og vi tager os af hinanden. Ingen er bedre end andre, og alle bliver værdsat for deres indsats.

Vi tror ydermere på, at folk bliver motiverede af gode personlige relationer til hinanden. Derfor bruger vi størstedelen af vores overskud på den årlige julefrokost, imens resten bliver brugt på påskefrokosten og sommerfesten.

 

Dine arbejdsopgaver

Arbejdet består i at skrive spændende artikler til Odds.dks læsere. Her håber vi på, at du vil trække på din enorme viden om fodboldverden og give vores læsere et unikt billede ind i, hvad der foregår bag kulisserne. Det kan være historier fra årene i europæisk topfodbold, om hvor håbløs Claus Steinlein eller noget helt tredje.

Vi ser også gerne, at du fortæller om din dagligdag sammen med Estavana. I disse dage er der nemlig masser af fokus på konerne til de mandlige fodboldspillere, men man hører aldrig om mændene til de kvindelige håndboldspillere. Vi ser gerne, at du bryder dette tabu og slår et slag for ligestillingen.

Sidst men ikke mindst håber vi, at du vil komme med spilforslag til vores læsere. Du kender naturligvis folk fra det meste af fodboldverden, og vi er sikre på, at du løbende får informationer, der kan bruges til spilforslag, så vi alle kan slå bookmakerne.

 

Løn

Vi er naturligvis ikke Real Madrid eller Tottenham, men vi er heller ikke Esbjerg fB! Derfor vil du naturligvis blive betalt for dit arbejde. Vi er parate til at tilbyde en konkurrencedygtig grundløn plus provisionløn baseret på, hvor stort et overskud du laver på dine spilforslag.

Det er klart, at dette ikke er nok til at opretholde en ekstravagant livstil, men du slår os som en ydmyg og fornuftig mand, der ikke stræber efter materielle ting. Samtidig er det ingen hemmelighed, at Sydvestjylland er et af de billigste steder i Danmark at bo. Derfor bør denne løn kombineret med Estavanas også være nok til, at i kan få råd til at forkæle hinanden og samtidig komme et smut til Holland en gang eller to om året.

Hvis du lærer dansk, kan vi hæve lønnen en smule, da vi så ikke skal bruge penge på at oversætte fra hollandsk.

 

Frynsegoder

Først og fremmest får du mulighed for at arbejde hjemmefra. På den måde kan du tage dig af barnet, imens Estavana arbejder. Vi har ligeledes fleksible arbejdstider, og det vil ikke være noget problem, hvis du kun arbejder om aftenen eller natten. Det styrer du helt selv.

Som sportsmand kender du vigtigheden af en sund og varieret kost. Derfor er vi også klar til at betale for den lille basis frugtkasse fra Årstiderne. Den leveres direkte til døren, og den vil derfor både spare dig tid og penge.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi et sæsonkort til Team Esbjergs kampe. Du bestemmer selv, hvor du vil sidde, men vi anbefaler området omkring fangruppen The Red Phoenix, hvorfra du kan støtte holdet.

Er du interesseret, så send os en e-mail på support@odds.dk, og så tager vi den derfra. Vi håber på, at høre fra dig snart!

Med venlig hilsen
Team Odds.dk