Kamp: PSG – St. Etienne
Spilforslag: Under 3,5 mål
Odds: 2,15
Bookmaker: Onsidebetting

 

Bookmaker is inactive

 

Pokalfinalen mellem PSG og St. Etienne er den første franske kamp siden, Ligue 1 blev sat på pause og sidenhen afblæst på grund af corona den 8. marts. Dermed er der en masse usikkerheder ved dette opgør, som man normalt ikke ville finde i en fodboldkamp af denne kaliber. Dette skal vi forsøge at udnytte som spillere, da det kan betyde, at det bliver en rigtig lukrativ kamp.

Cupfinaler er traditionelt set målfattige

PSG fejer normalt alt modstand af banen i Frankrig. Med Neymar, Mbappé og Cavani i front, er der få hold, der kan lukke ned for hovedstadsklubben. Derfor er det heller ingen overraskelse, at pariserne er i deres sjette Coupe de France-finale i træk. De fire af disse kampe er blevet vundet.

På trods af PSG’s dominans er det faktisk blot to af de forgangne fem cup-finaler, der er endt med over 3,5 mål. Dette på trods af PSG undervejs har mødt Auxerre fra Ligue 2 og Les Herbiers i finalen. Faktisk er kun fire Coupe de France-finaler siden 1990 sluttet med over 3,5 mål. Det skete i henholdsvis 2007, 2013, 2016 og 2019.

Corona har ødelagt forberedelserne

En anden markant faktor til, at vi går med et målfattig opgør er selvfølgelig den lange coronapause. Som beskrevet tidligere, har hverken PSG eller St. Etienne spillet en betydningsfodboldkamp siden starten af marts. Det er næsten fire måneder siden. Der må derfor være en hel del rust, der skal fjernes fra spillerne.

Alt der hed momentum og god form er for længst blevet slettet og glemt, og det kommer ikke til at spille en rolle ved denne kamp. Dermed mister PSG også en stor del af sin fordel, da forskellen på holdene vil være mindre end normalt.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig en motivationsforskel. Nuvel, alle spillere vil naturligvis gerne vinde en cupfinale, men der er ingen tvivl om, at PSG’s tanker i højere grad er på næste måneds Champions League-kampe. Det er her, PSG-spillerne skal toppe og præstere. For St. Etienne derimod er denne kamp den største i årevis. Det kan blive klubbens første trofæ siden 2013, hvor de vandt  Coupe de la Ligue, og det første Coupe de France-trofæ siden 1977. Derfor vil der ikke blive sparet noget som helst hos St. Etienne i forsøget på at holde PSG fra fadet og lukke ned bagi.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag hver dag