Onside Betting anmeldelse - Odds hos Danmarks nyeste bookmaker

OBS: Onside Betting er endnu ikke launchet i Danmark. 

Onside Betting er den nye danske bookmaker. Den er startet af danskere og har hovedsæde på Sjælland. Bagmændende har flere års erfaring i spillebranchen fra for eksempel Danske Spil og Spillemyndigheden, og det er altså folk, der virkelig forstår, hvad de danske spillere vil have samt det danske marked.

Det er en kæmpe fordel for spillerne, da man her møder fremragende vilkår. Der er styr på kundeservice og kommunikationen, og man risikerer altså ikke det rod, man nogle gange møder hos udenlandske bookmakers.

Onside Betting er bygget på noget af det stærkeste teknologi, og de samarbejder med flere anerkendte partnere som for eksempel SB Tech, der også lever platform til YouBet og Bethard.

Som ny spiller får du en stor odds bonus på 100 % op til 500 kroner hos Onside Betting. Denne gives umiddelbart efter, du har foretaget dit første indskud, hvorefter du kan oddse løs på bookmakerens mange markeder. Er du typen, der kan lide at spille casino, er dette naturligvis også en mulighed hos Onside Betting.

Sidst men ikke mindst vil Onside Betting i fremtiden også være at finde fysisk overalt i Danmark, så du ikke behøver gå online for at oddse hos bookmakeren.

 

Onside Betting bonus

Som ny spiller får du 100 % op til 500 kroner i Onside Betting bonus. Når du laver et indskud, bliver dette simpelthen fordoblet med op til 500 kroner.

Du skal dog være opmærksom på, at du først får din Onside Betting bonus udbetalt, når du har gennemspillet dit første indskud seks gange til odds 1,50. Til gengæld udbetales bonussen så som kontanter, hvilket vil sige, at du kan udbetale den med det samme.

En anden stor fordel ved din Onside Betting bonus er, at dine penge aldrig bliver låst fast. Du kan til hver en tid hæve dine penge inklusiv eventuelle gevinster. Dette er godt, hvis du er heldig at ramme en stor gevinst, og det er ikke en mulighed ret mange steder. Normalt får du kun dit første indskud tilbage men ingen gevinster.

Der er altså masser af fordele ved en Onside Betting bonus på 500 kroner.

Regler og vilkår for Onside Betting bonus

Onside Betting bonussen fungerer som sagt sådan, at du først skal omsætte din kvalificerende indbetaling, altså op til 500 kroner, seks gange, før du får bonussen. Dette gør man også hos Danske Spil, og det er faktisk en fordel for dig som spiller. Det betyder nemlig, at hvis du vinder stort under gennemspilningen, kan du frit udbetale dine penge. Det betyder selvfølgelig, at du annullerer din bonus, men det gør jo heller ikke noget, hvis du kan trække en stor gevinst ud.

For at få din bonus skal du foretage din første indbetaling senest tre uger efter, du har oprettet din konto.

Du har 90 dage til at optjene din bonus. Alle singlespil og kombinationsvæddemål til odds 1,50 eller højere tæller med. Det er dog værd at bemærke, at kombinationsvæddemål kun tæller med, hvis alle spillene på kuponen som minimum er odds 1,20.

Hvis du spiller flere spil på samme kamp, vil kun det første tælle med i gennemspilskravet. Et spil tæller først med i gennemspilningen, når det er afgjort. Dette er værd at være opmærksom på, hvis man er typen, der ynder at spille langtidsspil, da disse dermed ikke nødvendigvis tæller med.

De seneste kampagner fra Onside Betting

Onside Betting pryder sig med ofte at tilbyde sine spillere eksklusive kampagner. Forneden kan du se det fulde overblik over deres seneste kampagner og enten benytte dig af dem eller blot, danne dig et billede af bookmakeren baseret på den ekstra værdi, den tilbyder sine spillere.

Kampagnerne indeholder fin variation, hvilket gør det sjovere at være spiller. Her bliver man ikke mødt af det samme “spil 100 kr. og få et freebet”- tilbud, som man så ofte bliver spist af med. Det betyder dog ikke, at de ikke findes. Fra tid til anden bliver du tilbudt free bets, og så skal man bare takke ja. Disse indeholder som regel flot værdi, og giver dig mulighed for at booste din balance.

Udover de større kampagner, der kører fra tid til anden, kan man også ofte finde små oddsboosts. Her bliver oddsene skruet i vejret, så du som spiller kan vinde endnu flere penge, hvis du har held i sprøjten.

Hvem er Onside Betting?

Folkene bag Onside Betting er ikke hvem som helst. De har alle været i spillebranchen i lang tid, og de kender danskernes behov til fingerspidserne. Erfaringen hentes i Danske Spil og Spillemyndigheden, og man kan derfor forvente en bookmaker, der virkelig har styr på at give spillerne det bedst mulige produkt.

Samtidig er det værd at nævne, at Onside Betting ikke er på andre markeder end det danske. Det vil sige, at danskerne får den fulde opmærksomhed, hvilket ellers sjældent er tilfældet. Onside Betting kommer ikke til at bruge flere penge på at please større markeder som Sverige eller Tyskland, og derfor mister de danske spillere heller ingen værdi til andre markeder. Det er ellers ofte tilfældet hos andre bookmakers desværre.

I løbet af 2019 og 2020 planlægger Onside Betting desuden at gå ind på offline-markedet på lige fod med blandt andet Danske Spil og Cashpoint. Det betyder formentlig, at man vil kunne finde Onside Betting i de fleste byer med spillekioske rundt omkring i landet. Det er desværre ikke muligt at forbinde sin online-konto med offline-spil, men dette bør bestemt ikke stoppe en fra at spille offline.

Oddsene er generelt højere end hos Danske Spil, så selv hvis man hyggespiller, er der mere at hente her.

Licens
Dansk licens
Bonus
Nej
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Onside Betting