Onsidebettings officielle bookmaker logo

Få 100% op til 500 DKK i bonus hos Onside Betting

Derfor skal du spille hos Onside Betting

Onside Betting er den nye danske bookmaker. Den er startet af danskere og har hovedsæde på Sjælland. Bagmændende har flere års erfaring i spillebranchen fra for eksempel Danske Spil og Spillemyndigheden, og det er altså folk, der virkelig forstår, hvad de danske spillere vil have samt det danske marked.

Det er en kæmpe fordel for spillerne, da man her møder fremragende vilkår. Der er styr på kundeservice og kommunikationen, og man risikerer altså ikke det rod, man nogle gange møder hos udenlandske bookmakers. De har opbygget en hjemmeside, som er let at gå til med et enkelt interface. Du kan altså med andre trygt placere dine bets hos Onside Betting.

Onside Betting er bygget på noget af det stærkeste teknologi, og de samarbejder med flere anerkendte partnere som for eksempel SB Tech, der også lever platform til YouBet og Bethard. Du kan naturligvis også benytte Onside Betting på pc, mobil og tablet. Så det er altid tilgængeligt. Dine oplysninger er naturligvis beskyttet via de lovmæssige krav samt Onside Bettings høje standarder for sikkerhed. Du kan naturligvis sætte penge ind på din konto via bank overførsel eller via VISA og MasterCard.

Som ny spiller får du en stor odds bonus på 100 % op til 500 kroner hos Onside Betting. Denne gives umiddelbart efter, du har foretaget dit første indskud, hvorefter du kan oddse løs på bookmakerens mange markeder med favorable odds. Onside Betting har nemlig mange sjove og interessante markeder, som er lige til at gå til for alle typer spillere. Er du typen, der kan lide at spille casino, er dette naturligvis også en mulighed hos Onside Betting.

 

Onside Betting bonus

Som ny spiller får du 100 % op til 500 kroner i Onside Betting bonus. Når du laver dit første indskud, bliver dette simpelthen fordoblet med op til 500 kroner. Tilbuddet er accepteret, når du har klikket på “Accepter.” Dette gør du i et pop-up vindue, som vil dukke op kort efter din indbetaling.

Du skal dog være opmærksom på, at du først får din Onside Betting bonus udbetalt, når du har gennemspillet dit første indskud seks gange til odds 1,50. Du kan dog ikke udelukkende spille på singlespil. Du kan som nævnt også spille kombinationsvæddemål. Spiller du et kombinations- eller systemvæddemål, skal alle odds i dette lyde på minimum 1,50. Til gengæld udbetales bonussen så som kontanter, hvilket vil sige, at du kan udbetale den med det samme. Du have igangsat tilbuddet senest tre uger efter, at du har registreret dig hos Onside Betting. Du har herefter hele to måneder til at opfylde gennemspilskravet.

 

Onside Bettings bonuskoden

Når man skal tage imod sin velkomstbonus fra Onside betting skal man gøre brud af en bonuskode. Denne kode er som følger: BonusNu. Da vil du kunne tage imod din bonus og komme i gang med at opfylde gennemspilskravet for denne.

 

Regler og vilkår for Onside Betting bonus

Man får som nævnt sit første indskud på op til 500 kroner i bonus. Dette tilbud gives til alle personer, som er minimum 18 år gammel og bosat i Danmark. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at kombinere denne bonus med andre tilbud. Dette tilbud er forholdt nye spillere og skal igangsættes senste tre uger efter ens kontos registrering. Det er kun muligt at tilføje tilbud i forbinde med ens første indbetaling. For at kunne tage imod tilbuddet skal man benytte bonuskoden BonusNu.
Man skal gennemspille sin bonus seks gange, før denne kan udbetales fra ens spillekonto. I tilfælde af at man vælger at udbetale denne fra sin konto, inden gennemspilskravet er opfyldt, vil bonussen såvel som eventuelle gevinster vundet af denne være tabte. Det samme er gældende i tilfælde af, at man ikke opfylder gennemspilskravet indenfor 60 dage af bonussens aktivering. Kun væddemål på single-, kombinations-, og systemspil, hvor alle valgte odds er minimum 1,50 vil være gældende. Man skal være opmærksom på, at spil på modsatte udfald ikke vil tælle med i gennemspilningen af en bonus og kan føre til annullering af denne.
Indbetalte penge vil automatisk blive brugt før bonusbeløbet. Et væddemål vil først være gældende i forbindelse med gennemspilningen af en bonus, når resultatet af dette foreligger. Væddemål som annullere, udbetales i halve eller kvarte (asian-spil) eller bliver “cashed out”, vil dette ikke tælle med i gennemspilningen. Onside Betting har ret til at ændre, annullere, afvise eller tilbagetrække bonustilbud til en eller flere spillere. I disse tilfælde vil alle de berørte aktive bonusser blive lukket og tilbageført. Onside Bettings generelle regler og vilkår vil være gældende for alle placerede væddemål.

De seneste kampagner fra Onside Betting

Onside Betting pryder sig med ofte at tilbyde sine spillere eksklusive kampagner. Forneden kan du se det fulde overblik over deres seneste kampagner og enten benytte dig af dem eller blot, danne dig et billede af bookmakeren baseret på den ekstra værdi, den tilbyder sine spillere.

Kampagnerne indeholder fin variation, hvilket gør det sjovere at være spiller. Her bliver man ikke mødt af det samme “spil 100 kr. og få et freebet”- tilbud, som man så ofte bliver spist af med. Det betyder dog ikke, at de ikke findes. Fra tid til anden bliver du tilbudt free bets, og så skal man bare takke ja. Disse indeholder som regel flot værdi, og giver dig mulighed for at booste din balance.

Udover de større kampagner, der kører fra tid til anden, kan man også ofte finde små oddsboosts. Her bliver oddsene skruet i vejret, så du som spiller kan vinde endnu flere penge, hvis du har held i sprøjten. Fortiden har man eksempelvis kampagnen Multi boost bonus, hvor man laver et eller flere pre-match multivæddemål. Med denne kampagne får du en procentuel forøgelse af dit odds for et kombinations- eller systemvæddemål. Jo flere kampe du spiller på, jo højere er denne forøgelse. Spiller du en doubler er den 1%. Hvis du derimod spiller eksempelvis en 7-ling kommer du helt op på 10%. En 17-ling giver endda svimlende 25%. Kampagnen gælder ikke væddemål, hvor du benytter Cash Out, Delvist Cast Out eller “tilføj et åbent væddemål,” eller hvis du har placeret din indsats på et langtidsvæddemål.

Hvem er Onside Betting?

Folkene bag Onside Betting er ikke hvem som helst. De har alle været i spillebranchen i lang tid, og de kender danskernes behov til fingerspidserne. Erfaringen hentes i Danske Spil og Spillemyndigheden, og man kan derfor forvente en bookmaker, der virkelig har styr på at give spillerne det bedst mulige produkt.

Samtidig er det værd at nævne, at Onside Betting ikke er på andre markeder end det danske. Det vil sige, at danskerne får den fulde opmærksomhed, hvilket ellers sjældent er tilfældet. Onside Betting kommer ikke til at bruge flere penge på at please større markeder som Sverige eller Tyskland, og derfor mister de danske spillere heller ingen værdi til andre markeder. Det er ellers ofte tilfældet hos andre bookmakers desværre.

Oddsene er generelt højere end hos Danske Spil, så selv hvis man hyggespiller, er der mere at hente her.

Onside Bettings spiludvalg

En af Onside Bettings helt store forcer er som sagt deres store udvalg af spil til det danske marked. Det kort sagt nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til ting at spille på. Der er alt fra Premier League til Gælisk hurling. Naturligvis er de største markeder stadig fodboldturneringer som Champions League, Premier League og Serie A, men der er som nævnt også et væld af spil fra mindre sportsgrene og turneringer, som du kan kaste dig over. Så der er noget for alle hos Onside Betting nærmest uanset, hvad ens interesse måtte være.

Du kan naturligvis spille før og såvel som under kampen. Med muligheden for at placere livebets får du endnu mere med, når du ser sport. På denne måde kombinerer du altså indtjening på odds med underholdning. Du kan desuden gøre brug af Onside Bettings førnævnte kampagne – multi odds boost, hvor du under de gældende regler og vilkår kan spille på et hav af kampe på én gang med stærkt boostede odds som resultat.

Onside Betting sportsgrene

Onside Betting har som nævnt sørget for, at du som spiller har et hav af sportsgrene at vælge mellem. Der er naturligvis alle de store sportsgrene som fodbold, tennis og håndbold. Du kan selvfølgelig også finde mange andre populære valg såsom basketball, cykling, dart, golf, ishockey, MMA og meget mere. De har godt med sport fra de britiske øer som rugby, cricket og gælisk fodbold. Du kan også oddse på vintersport og e-sport, hvis det er det, du leder efter. Der er samtidig en masse forskellige specials med event fra hele verden. Der kan være alt fra det norske Melodi Grand Prix til Oscars, så det er bare med at hoppe ind og tage et kig under specials.

Sådan spiller du hos Onside Betting

For at illustrere hvor nemt det er at spille hos Onside Betting, har vi udfyldt kuponen, som kan ses til højre. Som det ses, kan du frit vælge mellem Single-, Multi- og Systemspil. Vi har valgt multi for samtidig at illustrere, hvordan Onside Bettings multi boost bonus fungerer. Vi har valgt at spille på Premier League-kampe. Som det første valgte vi derfor Fodbold i menuen, som man på www.onsidebetting.dk vil finde yderst til venstre, derefter England og til sidst Premier League. Som det kan ses, har Onside Betting faktisk været så flinke at smide blandt andet Premier League op i menuen øverst i venstre hjørne kaldet “Populære,” hvorfra den og en række andre spil hurtigt kan vælges.

Herefter har vi valgt tre kampe i et multispil. Vi har valgt at spille disse som en tripler med en tier som indsats. Som det kan ses, er der taler om en mulig gevinst på 100,47 kroner, hvor af 1,97 kroner kommer af de 2%, som Onside Bettings multi boost bonus giver. Havde vi valgt flere kampe, havde denne bonus naturligvis været endnu større.

Det hele er alt i alt lige til at gå til, og der er ikke en masse komplicerede ting og terme ting, som du skal til at bruge tid på at undersøge, før du kan komme i gang med at oddse. Siden er god at navigere på, og det fremgår klart, hvad du kan og ikke kan i forhold til de spil, som du skulle have lyst til at foretage dig hos Onside Betting.

 

Onside Bettings specials

Som nævnt kender folkene bag Onside Betting de danske marked. De ved derfor også, hvor stor pris folk sætter på sjove specials med god værdi. Disse finder man under punktet Onside Specials. Her vil man finde specials på ugens helt store kampe med fin værdi. Det kan eksempelvis være vinderen af kampen eller spil på første målscorer.

 

Indbetaling og sikkerhed

Når det kommer til at indbetale penge til din konto har du i skrivende stund to muligheder. Du kan gøre dette via bankoverførsel eller via VISA og MasterCard. Du skal være opmærksom på, at ekspeditionstiden er øjeblikkelig, hvis du bruger VISA eller MasterCard, mens bankoverførsel kan tage 1-3 arbejdsdage. Benytter du dig af VISA eller Master Card, skal minimum indbetale 50 kroner, og du kan maksimum indbetale 100,000 kroner. Med bank overførsel er disse to beløb henholdsvis 200 kroner og 200,000. Der er ingen gebyr.

Onside Betting har som forventet høje standarder, når det kommer til at beskytte dine personlige oplysninger. Derudover er du naturligvis også sikret via de lovmæssige krav. Dine kommer kun til at være tingængelige for et begrænset og relevant antal medarbejdere i Onside Betting. Det kan med andre føle dig ganske tryg, når du opretter dig som kunde hos Onside Betting.

Høje standarder på flere platforme

Foruden PC har du naturligvis også mulighed for at benytte Onside Betting via mobil eller tablet via www.onsidebetting.dk. Dermed kan du spille uanset, hvor du måtte befinde dig. Siden har en fremragende og overskuelige interface på alle omtalte platforme. Det er let at finde rundt på siden selv, når du benytter dig af en mindre skærm som på mobilen.

Onside Bettings app

Onside Betting har naturligvis også en app. I skrivende stund er denne kun tilgængelig for Android-brugere. Onside Betting arbejder dog på, at få søsat en app til iOS (Apple).  Onside Bettings app er naturligvis både hurtig og sikker. Med den får du nemt adgang til Onside Bettings mange spil, hvor end du befinder dig. Man kan spille sportsvæddemål, live-spil, casino og live-casino. Du kan downloade Onside Bettings app her.

Kundeservice

Skulle du have spørgsmål eller andet behov for at kontakte Onside Betting, sidder deres kundeservice klar til at assistere dig. Du skal blot sende dem en mail, så skal de nok hjælpe hurtigst muligt. Kundeservice og kommunikation er som nævnt i indledningen i højsædet, så du kan trygt sende dem en mail, hvis du sidder med spørgsmål eller på nogen måde har et problem, som du skal have løst.

 

 

Opret dig hos Onside Betting

 

 

Licens
Dansk licens
Bonus
100% op til 500 DKK
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Onside Betting
Opret en konto hos Onside Betting og få 500 DKK i velkomstbonus