Primera Division: De bedste odds på Malaga vs Osasuna

Primera DivisionLidt utraditionelt er der ingen fredagskamp i Superligaen. Eftersom det er odds.dk’s force, så kan det godt være lidt ærgerligt, men vi vender blikket sydpå og finder i stedet en kamp i det spanske. Malaga er godt kørende og de tager imod et knapt så godt kørende Osasuna-hold.

Efter 7 runder i La Liga ligger Malaga spot on i midten af tabellen. En 10.plads ud af 20 hold og 9 points, hvilket er 2 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag. Meget mere midterhold kan man ikke blive. Malaga’s nederlag ligger helt tilbage i 1. og 2. runde til henholdsvis Valencia og FC Barcelona, så formen er helt sikkert på plads, og da det kun blev til et 0-1 nederlag til Barcelona, så kan man med rette drømme om gode resultater i år.

 

 

 

Dagens spilforslag
Malaga vinder med mindst 2 mål til odds 2.65 hos Tipico
knap_odds_her

 

Osasuna er en helt anden historie. Man vandt i 5. runde over oprykkerne fra Elche, men ellers er det blevet til lutter nederlag, og det er uden at have mødt giganterne fra Madrid og Barcelona. 6 nederlag i 7 kampe er en grum en at sluge, og man ligger da også næstsidst i ligaen. Der er på ingen måde noget, der fungerer for Osasuna og der skal virkelig vendes noget på hovedet, hvis man ikke skal rykke ned i år – eller i hvert fald være i kæmpefare for det.

Der var lys for enden af tunnelen for Osasuna senest, hvor Levante var på besøg. Man dominerede kampen og havde rigtig mange gode forsøg, heriblandt hovedstød på overliggeren. Mål blev det desværre ikke til og i kampens døende minutter fik man først begået straffespark og siden Cejudo udvist, og det er typisk bundholdenes forbandelse. Osasuna spiller fint, men marginalerne peger så meget den forkerte vej for tiden.

Man har forsøgt sig med lidt nyt i Osasuna i og med, at man har skiftet træner allerede. Manden, der skaffede oprykning for Almeria sidste sæson, Javi Garcia er kommet til, men han har endnu ikke formået at vende nedgangen for Osasuna. Selvtilliden er i bund og det er svært at se, hvor målene og points’ene skal komme fra.

De bedste odds på kampen er:

Malaga: 1.57 hos Ladbrokes
Uafgjort: 4.05 hos MermaidBet
Osasuna: 6.40 hos Unibet

Kampen sendes direkte på Canal 8 klokken 22:00.

Dagens spilforslag:

Der er himmelvid forskel på dagens to hold. Alt fungerer i Malaga og at tabe til Valencia og Barcelona med et enkelt mål er næsten en succes i sig selv. Siden da har det været en stor sejrsgang, og selvtilliden er som tidligere nævnt helt på plads i det sydspanske.

Tager man Osasuna’s store problemer med i ligningen, så ligger det til en hjemmesejr og en komfortabel en af slagsen. Hos bookmakerne er Tipico fremme med et lige rigeligt højt odds på Malaga. Det er netop det, vi vælger at sætte vores lid til hos odds.dk og peger på en handicapsejr til hjemmeholdet:

Malaga-Osasuna (0-1): 1-tal = Malaga vinder med mindst 2 mål til odds 2.65 hos Tipico

Hitrate: 32/87 = 37%
Samlet indsats: 87
Samlet resultat: -10.69
Tilbagebetalingsprocent: 88%

Livestream La Liga gratis