Polen – Danmark (EM i håndbold): Få gratis livestream og de bedste odds

Fredag spillede de danske damer deres første opgør ved EM i kvindehåndbold, og det blev til den perfekte start med en sen 30-29-sejr over vores svenske naboer. Søndag klokken 15:00 skal vi så i aktion igen, når Polen venter i Nantes. Polakkerne tabte med 33-26 til Serbien i deres første kamp, så det burde bestemt være en overkommelig opgave at tage to point mere til samlingen.

I denne artikel finder du alle de bedste odds på opgøret. Derudover forklarer vi også, hvordan du kan livestreame hele kampen i god kvalitet ganske gratis hos Unibet.

 

Odds på Polen - Danmark

 

Odds på Polen – Danmark

Selvom der var spænding til det sidste mod Sverige, så fik vi alligevel sikret os den yderst vigtige sejr i åbningskampen. Polen er bestemt en nemmere modstander end svenskerne, hvilket også tydeligt afspejles i Unibets oddssætning. Her er de danske damer blevet gjort til store forhåndsfavoritter. I skrivende stund er oddset på dansk sejr faktisk helt nede i 1,30, hvilket taler sit eget tydelige sprog

Da oddset på sejr til Danmark er så lavt, har vi fundet frem til et lidt mere alternativt spil. Vi anbefaler, at man spiller på de danske damer vinder med mindst fire mål til odds 1,88.

Noget andet man kan tage et kig på er antal mål. Her ligner det, at danskerne har fundet målformen frem. Det taler for, at vi får en hel del scoringer. Umiddebart burde der komme et godt stykke over 50 scoringer. Derfor er der fin værdi i at spille på mindst 52 mål til odds 1,81.

Opgøret kan ses klokken 15:00 på TV2, og der er optakt allerede fra klokken 14:00. Læs meget mere om Danmarks kommende kampe i vores TV-guide til EM i kvindehåndbold.

 

Odds på Polen - Danmark

 

Livestream Polen – Danmark

Udover at have rigtig mange gode odds på EM i kvindehåndbold, så kan du også livestreame samtlige af Danmarks kampe ved slutrunden hos Unibet. Det eneste du skal bruge er en bookmakerkonto med penge på, og så kan du gøre brug af deres Polen – Danmark livestream.

Har du endnu ikke en konto hos Unibet, så bliver du budt velkommen med en odds bonus på 100 procent helt op til 1.500 kroner. Det vil altså sige, at hvis du eksempelvis sætter 500 kroner ind, så modtager du yderligere 500 kroner at spille for. På den måde har du pludselig 1.000 kroner at spille for.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at være kunde hos Brian Laudrup og co. Udover den sprøde velkomstbonus og tonsvis af gode odds på håndbold, får du således også rig mulighed for at livestreame både EM i kvindehåndbold og en masse andet sport. Blandt andet udvalgte opgør fra den spanske La Liga.

 

Livestream Polen - Danmark

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.