Overblik: Her er de bedste freebets og odds på Champions League finalen

juventus_vs_barcelona

At Champions League finalen er en af de suverænt største begivenheder i den årlige sportskalender, behøver man blot at kigge på bookmakernes tilbuds-sektioner for at få bekræftet.

Det vrimler med gode tilbud og spændende odds på Champions League finalen mellem Juventus og Barcelona hos bookmakerne, og her på Odds.dk har vi ugen igennem reklameret for de bedste kampagne-tilbud og interessante odds på aftenens store finale.

I denne artikel giver vi dig et hurtigt overblik over 7 interessante tilbud, som du kan benytte dig af, hvis du vil spille penge på Champions League finalen i aften.

Kampen kan ses på TV3+ med kampstart kl. 20.45.

 

Betfair: Få odds 5.00 hvis Messi scorer

Betfair er klar med et tilbud, som dog kun gælder for helt nye kunder. Her kan du få odds 5.00 på at Barcelonas argentinske målkonge, Lionel Messi, scorer “når som helst” i kampen.

Få odds 5.00 hvis Messi scorer i CL finalen

 

Unibet: Få 300 kr. risikofrit livebet

Hos Unibet er der som altid bonus på op til 5000 kr. til nye spillere, men alle kunder hos Unibet kan i aften score sig et 300 kr. risikofrit live-bet på finalen. Det særligt fede ved dette tilbud er, at hvis du taber på dit væddemål kan du få 300 kr. refunderet uden omsætningskrav.

Få 300 kr. risikofrit live-bet på CL finalen

 

Unibet: Få odds 21.00 på at Suarez bider en spiller i finalen

En af de mere særprægede spilmuligheder på aftenens finale finder du hos Unibet, som tilbyder odds 21.00 på at Barcelonas Luis Suarez bider under aftenens finale mod Juventus. Tre gange har Suarez ladet temperamentet løbe af med sig under en fodboldkamp på topniveau og sænket tandsættet i en modstanders kød, men sker det virkeligt igen i aften?

Få odds 21.00 på at Suarez bider i finalen

 

Bet365: Få 250 kr. risikofrit liveodds-væddemål

Bet365 er også klar med et risikofrit liveodds-væddemål på op til 250 kr., og igen er der ikke noget omsætningskrav forbundet med din refunderede indsats, hvis du skulle tabe. Bet365 har over 70 liveodds-markeder på kampen, som du kan vælge imellem når dit 250 kr. liveodds-væddemål skal sættes.

Få 250 kr. risikofrit liveodds-væddemål

 

Danske Spil: Spil 100 kr. og få 100 kr. live freebet

Tilbuddet fra Danske Spil er måske ikke det største kroner og øre mæssig, men der er en dejlig hund i freebet at hente, hvis du spiller 100 kr. på finalen før kampstart.

Spil 100 kr. og få 100 kr. live freebet

 

NordicBet: Få 500 kr. risk free bet

NordicBets tilbud er lidt større – nemlig op til 500 kr. – end de øvrige tilbud du finder her i denne artikel, men det er værd at holde øje med, at der trods alt også er et omsætningskrav forbundet med dit risikofrie væddemål. Det betyder, at pengene du får retur hvis du taber, skal i spil igen før du kan hæve dem.

Få 500 kr. risk free bet hos NordicBet

 

Læs stor odds optakt på Juventus – Barcelona

Her er der ikke tale om et specifikt tilbud, men derimod en grundig gennemgang af potentielle målscorer og odds på disse i aftenens finale. Odds’ne er hentet hos Bet365, som er en af de bookmakere som tilbyder flest odds (og de højeste odds) på Juventus – Barcelona i aften.

Bliv inspireret til at vælge dine egne bets til i aften, og se hvilke spillere vi tror kan afgøre kampen til sit holds fordel og flere udvalgte odds på CL finalen.

Læs Odds.dks store CL finale optakt

 

God fornøjelse med aftenens Champions League brag i Berlin, hvor vi skal have kronet Europas bedste klubhold i fodbold anno 2015.

Bliver det “Den Gamle Dame” fra Torino eller bliver det det katalanske fodboldflagskib fra FC Barcelona? Se med i aften kl. 20.45 på TV3+ og placer dine væddemål på kampen allerede nu. Gode tilbud er der i hvert fald nok af.