Champions_League_Suarez_Unibet_top

Når Barcelona og Juventus lørdag aften skal kæmpe om det eftertragtede Champions League trofæ i finalen i Berlin, følger hundrede millioner mennesker med hjemme i TV-stuerne. Barcelona ser igen sultne ud og kan – ligesom Juventus – vinde “the treble” med en sejr i finalen.

Apropos sult, sidder du og tænker: “Gad vide om Suarez bider nogen i finalen?”, er du helt sikkert ikke alene. Unibet er en af de bookmakere, som formentlig har fået så mange efterspørgsler på odds på Suarez-bid i finalen, at man nu har besluttet at sætte odds på det.

odds 21.00 på at Suarez bider en anden spiller i Champions League finalen hos Unibet.

 

* Spil på om Suarez bider en spiller i Champions League finalen hos Unibet

 

 

Luis Suarez’ bide-historik

Luis Suarez har tre gange i karrieren været impliceret i en bide-episode, hvor stjernen fra Uruguay har sænket sig tandsæt direkte i en modstanders kød. Om det reelt begrænser sig til “kun” tre episoder, kan man kun gisne om, men første gang Suarez blev opdaget af de rullende kameraer var tilbage i 2010. Dengang bed han PSVs Otman Bakkal i skulderen under en kamp for Ajax Amsterdam, og fik i den forbindelse 7 spilledages karantæne.

3 år senere – i 2013 – var Suarez så igen fremme med bisserne. Denne gang i Premier League opgøret mellem Chelsea og Liverpool, hvor Suarez i en løbeduel uden bold bed Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic i armen. Dét kostede hele 10 spilledages karantæne.

Så skulle man mene at Suarez havde lært lektien, men nej. På den allerstørste fodboldscene – nemlig VM i fodbold – i 2014 i Brasilien, valgte Suarez igen at bide en modstander. Denne gang gik det ud over Juventus-forsvareren Giorgio Chiellini i kampen Uruguay – Italien, hvilket ikke umiddelbart blev opdaget mens kampen var i gang. Chiellini kunne ellers fremvise pæne aftryk af Suarez’ tandsæt i skulderen, men da dommeren ikke havde set noget, kunne han ikke skride til action.

Det kunne FIFA dog efterfølgende og idømte Suarez 9 spilledages karantæne fra international fodbold – en karantæne som oven i købet koster ham deltagelsen ved det forestående Copa America som starter d. 12 juni (dansk tid).

Se odds på Copa America

 

Chiellini er meldt skadet

Efter den seneste bideepisode for Uruguay ved VM i 2014, blev Luis Suarez navn – måske velfortjent – trukket igennem sølet i den internationale sportspresse, og mange havde svært ved at se, hvem der ville røre ved Liverpool-angriberen. Men der skulle ikke gå længe før Barcelona meldte sig på banen, og skrev kontrakt med den kontroversielle angriber.

Her har Suarez såvidt vides ikke bidt nogen endnu, men nu hvor Barcelona står overfor netop Juventus med Giorgio Chiellini – Suarez’ seneste bideoffer – i Champions League finalen, kunne man fristes til at tænke, at der kunne opstå en kontrovers mellem netop de to kamphaner undervejs i kampen. Det kan der dog ikke.

I forgårs kunne Juventus’ staben nemlig afsløre, at Chiellini måtte udgå fra onsdagens træning med en skade, som vil holde ham ude af den store finale mod Barcelona og Suarez. Uden tvivl en bet for Chiellini og Juventus, som selvfølgelig er blevet svækket til opgøret ved at måtte undvære den italienske landsholdsforsvarer.

Men om Suarez lader temperamentet løbe af med sig nok engang og sætter tænderne i en med- eller modspiller under kampen, kan du altså få odds 21.00 på hos Unibet.

Husk også, at Unibet giver dig tilbuddet om et 300 kr. risikofrit livebet på Champions League finalen.

Læs om 300 kr. risikofrit livebet hos Unibet

 

Odds 7.50 på at Evra ikke giver hånd til Suarez

En anden twist i kampen bliver Suarez møde med Patrice Evra. De to havde et sammenrend tilbage i 2011, hvor Patrice Evra efter en kamp mellem Liverpool og Manchester United på Anfield, beskyldte Suarez for at have ytret racistiske kommentarer under et skænderi mellem de to under kampen. Det kom der dengang en masse ballade ud af, og luften mellem de to er tilsyneladende aldrig blevet renset helt.

Derfor spekuleres der nu i, om Patrice Evra overhovedet vil give hånd til Suarez før kampen.

Unibet giver odds 7.50 på, at Patrice Evra ikke giver hånd til Luis Suarez før kampen.

 

Spil på Juventus – Barcelona hos Unibet >>

* Se det enorme udvalg af odds på Champions League finalen hos Unibet

unibet-green-580x330