Hovedstadens derby, også kaldet Slaget om København, er ofte en garanti for en yderst underholdende kamp i Superligaen – og nu er det ved at være tid igen. Brøndby IF og FC København mødes nemlig søndag den 24. september 2023 til et ganske spændende opgør.

Begge hold har indledt Superliga-sæsonen godt, og efter weekendens kampe er Brøndby IF blot ét point fra førstepladsen, som i øjeblikket er besat af FC København. Læs med her i vores optakt til kampen, hvor du får et overblik over begge holds form, deres præstationer i Superligaen, de seneste møder mellem klubberne, samt vores forudsigelse af kampens udfald.

Vores spilforslag

Trods et travlt program, der resulterede i kvalifikation til Champions League, fører FC København i øjeblikket Superligaen med 19 point ud af 23 mulige efter de første 8 runder. Brøndby IF har også rystet de to tidlige nederlag af sig og lavet et stærkt comeback, der sikrer, at de går indtil kampen i god form.

Resultatet af denne kamp vil afhænge af hvilket hold, der udnytter deres chancer bedst, da begge sider er dygtige til at skabe muligheder. Faktisk har de tilsammen scoret i alt 33 mål i deres hidtil 8 kampe. Vi tror på, at de mange mål fortsætter, og derfor er vores spilforslag, at derbyet i hovedstaden vil have mere end 2,5 mål. Dette spil kan i øjeblikket hentes hos bet365 til odds 1,73.

bet365 Over 2,5 mål til odds 1,73

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hovedstadens derby

Derbyet har enorm betydning for begge klubber fra hovedstaden. Det lykkes gang på gang for BIF og FCK at skabe en stadionstemning, der næsten kun kan sammenlignes med derbyerne i Premier League og Bundesligaen.

Uanset udfaldet af kampene mellem Brøndby IF og FC København, har der altid været garanteret spænding. For eksempel har der i de seneste 5 kampe været uddelt 3 røde kort, der er i gennemsnit scoret 2,8 mål per kamp og ingen af kampene er endt uafgjort uden mål. Derfor har vi også en klar forventning om mål i det kommende derby.

Mens vi ikke har set nogen uafgjort kampe uden mål, i senere tid, så er to af de seneste 5 kampe endt uafgjort. Derudover har FC København vundet to gang, mens Brøndby IF har taget en enkelt sejr.

Brøndby i en fantastisk stime

Brøndby IF startede sæsonen positivt med en sejr, men led efterfølgende to skuffende nederlag mod Odense Boldklub og FC Nordsjælland. De formåede dog hurtigt at vende tilbage fra disse og har siden opnået en bemærkelsesværdig stime på 5 sejre i træk med bemærkelsesværdige 11 mål for og kun 1 imod. De mange sejre i træk har sikret dem en flot plads i Superligaens stillingstabel og samtidig gjort dem til ligaens formstærkeste hold på nuværende tidspunkt.

Brøndby IF har haft stor succes med den offensive trio bestående af Kvistgaarden, Omoijuanfo, og især Nicolai Vallys, der har scoret 6 mål og i øjeblikket er topscorer for Brøndby IF og nummer to på Superligaens topscorerliste.

På trods af de flotte præstationer, har bookmakerne fortsat størst tiltro til FC København, der er kampens favorit. Når det så er sagt, så ligger oddsene tæt, og det er trods alt også noget af det, der er med til at give spænding til kampen. I skrivende stund kan du få odds 2,75 hos Expekt, hvis du tror på, at Brøndby IF fortsætter deres målfarlige spil i kampen mod FC København.

Et tæt program for FC København

Den københavnske blå-hvide klub er begyndt sæsonen præcis, som de havde håbet. De har med succes opretholdt et stabilt præstationsniveau på trods af, at de har stået med både europæiske kvalifikationskampe og Superligaen i de seneste runder. Det ser ikke anderledes ud i denne uge, hvor FC København igen har et tætpakket program inden kampen mod Brøndby IF. De er for nylig rejst til Tyrkiet, hvor de skal spille første runde af deres europæiske gruppespil i Champions League.

Det kan derfor betyde, at Brøndby IF kommer til at møde et hold, der bliver ramt af træthed på vej til Vestegnen. Uanset hvad, tror vi på, at der kommer rotationer i opstillingen til derbyet, da der forventes fuld spilletid til de største profiler i den vigtige Champions League-kamp.

I weekenden mødte FC København en anden kandidat til at vinde Superligaen, FC Nordsjælland, og her endte den højintensive kamp med 2-2. FC København brugte dog muligheden her på at spille blandt andet Andreas Cornelius og Elias Achouri i kampform, hvilket kan komme dem til gavn i søndagens kamp.

Derudover har FC København været aktive i transfervinduet og skabt et trup, der kan rotere uden det store fald i kvalitet. Udover førnævnte spillere, er det også værd at nævne Birger Meling, Jordan Larsson og Elyounoussi Mohamed. De er alle enten gledet direkte ind i startstillingen eller har mulighed for det i et relativt tæt pakket program.

Samtidig kan FC København glæde sig over at have deres trup til rådighed uden de større skader. Det kan nemlig have stor betydning i en kamp, hvor vi med stor sandsynlighed kommer til at se en stor vilje, intensitet og fight fra begge sider i et brag af en kamp for fansene.

Vores forventning til kampen

Vi forventer en aggressiv og spændingsfyldt kamp fyldt med fejl og offensive muligheder for begge mandskaber. Det er to målrige mandskaber, der, som tidligere nævnt, har scoret 33 mål tilsammen, hvilket svarer til 4,1 mål per kamp i gennemsnit.

Vores spilforslag bygger på de mange målscoringer, og vi forventer, at det fortsætter ufortrødent. Derfor forudser vi over 2,5 mål i derbyet. Spillet kan i skrivende stund hentes hos bet365 til odds 1,73.

Expekt Odds på BIF vs FCK

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+