Top tre sider til betting uden registrering:

Mr Green Trustly bonus
DKK500 freebet
Nordicbets er en bettingside med trustly
DKK500 freebet
Indbetaling hos LeoVegas betting med Trustly uden registrering
DKK1000 freebet

Hvordan fungerer Pay N Play?

I lang tid har det været obligatorisk, at du skal udfylde dine personlige oplysninger og lave en konto, hvis du vil oddse eller spille casino på internettet. Det er altså ikke nok at vælge et brugernavn og et password, da bookmakeren også beder om blandt andet dit fulde navn, din adresse, dit personnummer og din e-mail adresse. Denne proces kan til tider både være tidskrævende og frustrerende, da man bare gerne vil i gang med at lave oddskuponer og jagte den store gevinst. Også selvom man nogle steder kan oprette sig via Facebook og derved spare et par minutter.

Nu er der dog heldigvis en løsning på dette problem, da det er blevet muligt at benytte sig af Trustly og Pay N Play. Flere og flere bookmakere har nemlig åbnet op for, at man kan lave odds uden konto hos dem. Alt det kræver er sådan set bare et NemID og en bankkonto. Den innovative svenske betalingstjeneste Trustly kan klare resten af arbejdet for dig. I denne guide vil vi tage et kig på, hvordan Pay N Play fungerer. Vi vil også forklare hvilke fordele der er ved betting uden registrering og bare kaste sig ud i at oddse uden konto.

 

Hvor kan jeg bruge Pay N Play?

At oddse uden konto er et relativt nyt fænomen, som er blevet muligt på grund af en række innovative betalingstjenester. En af disse betalingstjenester er førnævnte Trustly og deres Pay N Play-service. Dette svenske firma har lavet en betalingsmetode, hvor man overfører penge og verificerer transaktionen direkte gennem banken i stedet for gennem bookmakeren. Det bruges af eksempelvis LeoVegas og Mr Green. Det fungerer på den måde, at de laver en bruger, som er tilknyttet din bankkonto. Du slipper altså for at spilde din dyrebare tid og kræfter på at udfylde en masse personlige oplysninger. I stedet kan du bare spille løs, så snart du har fundet din foretrukne bookmaker.

Der er flere forskelle på at spille hos en bookmaker, som tilbyder betting uden konto i forhold til den gammeldags metode, hvor man skal registrere sig først. Først og fremmest går det meget hurtigere. Derudover behøver du heller ikke at dele ud af dine personlige oplysninger. Noget af det bedste ved at lave odds uden konto er, at ind- og udbetalinger foregår lynhurtigt. Der er nemlig ikke behov for den normale verificeringsproces. Denne proces er ofte tidskrævende og betyder, at du normalt skal vente et par dage, før dine gevinster står på bankkontoen. Det er til gengæld ikke tilfældet, når du benytter dig af betting uden konto.

 

Prøv Trustly hos LeoVegas Sport

 

Sådan bruger du Pay N Play i fire hurtige og simple trin

  1. Åbn din browser og skriv bookmakerens URL.
  2. Klik på indbetalinger.
  3. Vælg dit beløb og fuldfør transaktionen.
  4. Verificering sker gennem NemID, og du er klar til betting uden registrering.

Først og fremmest vælger du selvfølgelig et beløb som du enten vil ind- eller udbetale. Derefter indtaster du dit hjemland og logger ind med NemID. Herefter vil du modtage en unik kode, som du skal indtaste, før du får lov til at logge ind på din bankkonto og kan bekræfte transaktionen enten via e-mail, SMS eller en helt tredje verifikationsproces. Når du er færdig, lukker du bare browseren igen. Der er i øvrigt ingen grund til at bekymre dig om at miste dine penge, hvis du kommer til at lukke browseren ned ved en fejl. Bare åbn den op igen, gå ind på hjemmesiden og fortsæt hvor du slap!

 

Spil uden NemID

En af de store fordele ved Trustly betting er, at du registrerer og verificerer din spilkonto med Trustly og Pay N Play. På den måde springer du et af de største irritationsmomenter ved registreringen over, nemlig NemID verifikationen. Når du opretter dig hos en Trustly bookmaker med Pay N Play, bliver dine oplysninger hentet og bekræftet via din bank. På den måde får din Trustly bookmaker adgang til alle de kedelige og praktiske oplysninger, så du slipper for at skrive dem ind. Samtidig bliver din identitet også bekræftet gennem Pay N Play-processen, hvorfor du altså ikke skal fedte rundt med dit nøglekort eller appen. Det er kort sagt spil uden NemID, når du benytter dig af Trustly betting uden registrering.

Det er som bekendt et krav fra Spillemyndigheden, at du skal logge ind med NemID, når du spiller. Der er dog heldigvis en vej omkring dette. Du skal nemlig blot spille fra mobil eller tablet, hvis du vil have spil uden NemID på internettet.

En anden vej til spil uden NemID er selvfølgelig at oddse i en af de mange danske butikker, der tilbyder odds og spil. Dette er dog langt mere besværligt end at bruge telefonen og ikke en anbefalelsesværdig vej til spil uden NemID.

 

Hvad kræver det at bruge Pay N Play?

For at lave odds uden konto skal du bruge din bankkonto til at foretage ind- og udbetalinger. Du kan altså ikke benytte kreditkort, NETELLER, Skrill, PayPal, paysafecard og så videre. Det hele sker direkte gennem Trustly. Derefter bliver din ind- og/eller udbetaling verificeret via dit NemID. Udover at det er hurtigere og nemmere end den normale fremgangsmåde, er det rent faktisk også en mere sikker måde at foretage både ind- og udbetalinger på. Et overset aspekt er, at du altid benytter dig af din bankkonto, hvilket gør det nemmere at holde styr på, hvor meget du spiller for. I modsætning til hvis du bruger flere forskellige ind- og udbetalingsmetoder, der kan gøre det sværere at få det fulde overblik over dit spilforbrug.

 

Hvad er fordelene ved Pay N Play?

Hovedårsagen til at oddse uden konto er selvfølgelig, at både dine ind- og udbetalinger går hurtigere end normalt. Du kan altså spille uden registrering og behøver derfor ikke bruge tid på at udfylde dine personlige oplysninger. Det er altså bare at gå ind på siden, overføre penge og så er du klar til at spille med det samme. Derudover så bliver ind- og udbetalinger foretaget direkte via din bank og Trustly, hvilket er den mest sikre betalingsmetode overhovedet. Hvis du er kunde hos en velkendt bank, så kan du være helt sikker på, at de har en masse protokoller og procedurer for at sikre alle dine ind- og udbetalinger går igennem, som de skal.

En ekstra fordel er endvidere, at du kan foretage lynhurtige ind- og udbetalinger via en sikker betalingstjeneste med fuld kryptering. Indbetalinger sker indenfor et minut. Du er altså klar til at spille med det samme. Udbetalinger tager ikke meget mere end et kvarter, og så er dine gevinster gået ind på bankkontoen. Der er ingen andre udbetalingsmetoder, som kan garantere dette.

Hurtige ind- og udbetalinger

Den klart største fordel er, at dine udbetalinger sker ekstremt hurtigt. Vi har eksempler på bookmakere, der har udbetalt gevinster på omkring seks minutter. Der kommer dog ikke til at gå meget mere end et kvarter, før du har dine penge på bankkontoen. Sammenlignet med de normale udbetalingsmetoder, hvor det kan tage op til en uge, må det siges at være yderst fordelagtigt.

Grunden til det går så stærkt er fordi, at Trustly er en af de mest avancerede og sikreste betalingstjenester på markedet. Der er tale om en direkte forbindelse mellem dem og din bank. Det betyder, at du sikkert, nemt og hurtigt kan ind- og udbetale penge hos bookmakeren.

 

Mindre besvær ved betting uden registrering

En anden god grund til at lave odds uden konto er, at du slipper for at give bookmakerne dine personlige oplysninger. Det er ensbetydende med, at de ikke kan sende alt muligt til din e-mail adresse eller telefonnummer. Du kan altså spille hos bookmakeren uden at de kender dit navn, din alder og alt mulig andet. Total anonymitet må også siges at være en kæmpe fordel.

Det kan godt være, at der ikke er mange som kender til betting uden konto lige nu, men det kommer til at ændre sig meget snart. I mange andre lande, såsom Sverige og Finland, er det allerede yderst populært at oddse uden konto. Det er rent faktisk bare et spørgsmål om tid, før bølgen rammer det danske marked. Flere og flere bookmakere vil begynde at tilbyde betting uden konto, og de kommer også til at konkurrere med hinanden, hvilket betyder bedre bonusser og free bets til kunderne. Udover at spare en masse tid og kræfter, så går du altså ikke glip af noget som helst. Sikkerheden er selvfølgelig også stadig i højsædet.

 

Hvad er ulemperne ved Pay N Play?

En af de eneste ulemper ved at lave odds uden konto er sådan set, at du kun kan benytte dig af Trustly og NemID. Indtil videre er der ikke andre muligheder for at foretage hverken ind- og udbetalinger, når du benytter dig af betting uden konto. Derudover fungerer bonusser og VIP-programmer heller ikke helt på samme måde som normalt.

 

Spørgsmål og svar om Pay N Play

Kan jeg stadig få en bonus, når jeg spiller uden registrering?

Hvis du sidder og frygter, at der ikke er nogen bonus, når du spiller uden en konto, så er der absolut ingen grund til dette. Det eneste der adskiller sig fra at spille med og uden konto er nemlig bare, at du sparer en masse tid på betting uden registrering. Du får altså stadig både bonusser, free bets og andre tilbud, som forbedrer din spiloplevelse. Også selvom du ikke har en decideret konto hos bookmakeren. Det eneste du går glip af er egentlig bare deres irriterende nyhedsbrev og andet spam i din indbakke. Bare tag et kig toplisten her på siden og se hvilke bookmakere der tilbyder betting uden konto med en dertilhørende bonus og/eller free bet.

 

Prøv Trustly hos LeoVegas Sport

 

Top tre sider til odds uden registrering:

Mr Green Trustly bonus
DKK500 freebet
Nordicbets er en bettingside med trustly
DKK500 bonus
Indbetaling hos LeoVegas betting med Trustly uden registrering
DKK1000 freebet