Hvordan fungerer Pay N Play?

I lang tid har det været obligatorisk, at du skal udfylde dine personlige oplysninger og lave en konto, hvis du vil oddse eller spille casino på internettet. Det er altså ikke nok at vælge et brugernavn og et password, da bookmakeren også beder om blandt andet dit fulde navn, din adresse, dit personnummer og din e-mail adresse. Denne proces kan til tider både være tidskrævende og frustrerende, da man bare gerne vil i gang med at lave oddskuponer og jagte den store gevinst. Også selvom man nogle steder kan oprette sig via Facebook og derved spare et par minutter.

Nu er der dog heldigvis en løsning på dette problem, da det er blevet muligt at benytte sig af Trustly og Pay N Play. Flere og flere bookmakere har nemlig åbnet op for, at man kan lave odds uden konto hos dem. Alt det kræver er sådan set bare et NemID og en bankkonto. Den innovative svenske betalingstjeneste Trustly kan klare resten af arbejdet for dig. I denne guide vil vi tage et kig på, hvordan Pay N Play fungerer. Vi vil også forklare hvilke fordele der er ved betting uden registrering og bare kaste sig ud i at oddse uden konto.

Hvor kan jeg bruge Pay N Play?

At oddse uden konto er et relativt nyt fænomen, som er blevet muligt på grund af en række innovative betalingstjenester. En af disse betalingstjenester er førnævnte Trustly og deres Pay N Play-service. Dette svenske firma har lavet en betalingsmetode, hvor man overfører penge og verificerer transaktionen direkte gennem banken i stedet for gennem bookmakeren. Det bruges af eksempelvis Mr Green. Det fungerer på den måde, at de laver en bruger, som er tilknyttet din bankkonto. Du slipper altså for at spilde din dyrebare tid og kræfter på at udfylde en masse personlige oplysninger. I stedet kan du bare spille løs, så snart du har fundet din foretrukne bookmaker.

Der er flere forskelle på at spille hos en bookmaker, som tilbyder betting uden konto i forhold til den gammeldags metode, hvor man skal registrere sig først. Først og fremmest går det meget hurtigere. Derudover behøver du heller ikke at dele ud af dine personlige oplysninger. Noget af det bedste ved at lave odds uden konto er, at ind- og udbetalinger foregår lynhurtigt. Der er nemlig ikke behov for den normale verificeringsproces. Denne proces er ofte tidskrævende og betyder, at du normalt skal vente et par dage, før dine gevinster står på bankkontoen. Det er til gengæld ikke tilfældet, når du benytter dig af betting uden konto.

Sådan bruger du Pay N Play i fire hurtige og simple trin

  1. Åbn din browser og skriv bookmakerens URL.
  2. Klik på indbetalinger.
  3. Vælg dit beløb og fuldfør transaktionen.
  4. Verificering sker gennem NemID, og du er klar til betting uden registrering.

Først og fremmest vælger du selvfølgelig et beløb som du enten vil ind- eller udbetale. Derefter indtaster du dit hjemland og logger ind med NemID. Herefter vil du modtage en unik kode, som du skal indtaste, før du får lov til at logge ind på din bankkonto og kan bekræfte transaktionen enten via e-mail, SMS eller en helt tredje verifikationsproces. Når du er færdig, lukker du bare browseren igen. Der er i øvrigt ingen grund til at bekymre dig om at miste dine penge, hvis du kommer til at lukke browseren ned ved en fejl. Bare åbn den op igen, gå ind på hjemmesiden og fortsæt hvor du slap!

Spil uden NemID

En af de store fordele ved Trustly betting er, at du registrerer og verificerer din spilkonto med Trustly og Pay N Play. På den måde springer du et af de største irritationsmomenter ved registreringen over, nemlig NemID verifikationen. Når du opretter dig hos en Trustly bookmaker med Pay N Play, bliver dine oplysninger hentet og bekræftet via din bank. På den måde får din Trustly bookmaker adgang til alle de kedelige og praktiske oplysninger, så du slipper for at skrive dem ind. Samtidig bliver din identitet også bekræftet gennem Pay N Play-processen, hvorfor du altså ikke skal fedte rundt med dit nøglekort eller appen. Det er kort sagt spil uden NemID, når du benytter dig af Trustly betting uden registrering.

Det er som bekendt et krav fra Spillemyndigheden, at du skal logge ind med NemID, når du spiller. Der er dog heldigvis en vej omkring dette. Du skal nemlig blot spille fra mobil eller tablet, hvis du vil have spil uden NemID på internettet.

En anden vej til spil uden NemID er selvfølgelig at oddse i en af de mange danske butikker, der tilbyder odds og spil. Dette er dog langt mere besværligt end at bruge telefonen og ikke en anbefalelsesværdig vej til spil uden NemID.