Torsdag starter den traditionsrige golf turnering US Open. Sidste år overraskede tyske Martin Kaymer og vandt turneringen.

US Open spilles i år for første gang på Chambers Bay banen som ligger i det nordvestlige USA tæt ved Seattle. Chambers Bay er en forholdsvis ny bane og den blev grundlagt for otte år siden.

Caroline Wozniackis gamle flamme – Rory McIlroy – er favorit hos bookmakerne til at vinde US Open i Golf sammen med Jordan Spieth. Tiger Woods giver odds 67.00.

Odds på US Open i Golf 2015 hos Bet365, hvor du finder markeder som bedste amerikaner, bedste europæer, 72 hul gruppespil og matchspil og meget mere.

 

 

 

Odds på favoritterne i US Open i Golf

To spillere skiller sig ud fra resten af feltet mener bookmakerne, når de skal pege på en forhåndsfavorit. Man finder de laveste odds på Rory Mcllroy og Jordan Spieth.

Rory Mcllroy har spillet ganske solidt over en lang periode og er også den de fleste peger på, som den spiller man skal slå, for at vinde US Open, men Jordan Spieth, har også gjort sit kandidatur gældende ved at vinde den seneste afviklede major US Masters. Spieth er lidt af en eventyr historie, han er blot 21 år, men har i denne sæson leveret det ene store resultat efter det andet og er kommet lidt ud af ingen ting.

Hvis du tror Mcllroy kan vinde US Open fås han til odds 8.50 og Spieth fås til odds 9.50 hos Bet365.

 

Få odds 67.00 på Tiger Woods

Efter Mcllroy og Spieth, kommer der et større felt af spillere, som alle kan vinde, hvis de rammer deres høje niveau. Rutineret Phil Mickelson vil helt sikkert gøre sit for at have muligheden for at tage titlen for første gang. Mickelson har præsteret intet mindre en seks 2.pladser ved US Open, så der er ingen tvivl om at det er en sulten veteran der kommer for at spille med om trofæet på Chambers Bay. Justin Rose er en af de tidligere vindere, som også må forventes at kunne levere et topresultat. Rose vandt US Open tilbage i 2013 og endte på en delt andenplads efter Jordan Spieth ved dette års US Masters.

Hvis du tror at Rose kan komme bagfra og overraske, så kan han fås til odds 17.00 og Mickelson fås også til odds 17.00 hos Bet365.

Tiger Woods stiller også op, men ingen forventer noget fra den tidligere så frygtindgydende “tiger”. Han har kæmpet en hård kamp for at finde sit gode spil frem igen efter nogle turbolente år med skilsmisse og flere sager med sponsorer som har trukket sig fra ham.

Men alle ved, hvis Woods pludselig finder formlen til igen at konkurrere med de varmeste navne lige nu, så bliver han en utrolig farlig outsider til at kæmpe med om US Open titlen. Tiger Woods har to gange tidligere vundet US Open tre gange, den seneste titel ligger dog helt tilbage i 2008.

Hvis du tror det skulle lykkedes Tiger Woods at tage titlen på Chambers Bay, kan du ham til odds 67.00 lige nu hos Bet365.

 

Odds på danskerne i US Open i Golf

Der stiller kun to danskere til start ved dette års US Open. Lucas Bjerregaard, som kvalificerede sig via den Europæiske kvalifikation og Sebastian Cappelen som har kvalificeret sig igennem den Amerikanske kvalifikation.

Begge golfere er to unge talenter, som har fremtiden foran sig. Det er anden gang Lucas Bjerregaard deltager i US Open, sidste år endte han på en fornem plads, som nummer 40, så derfor er der håb om flere store ting fra den 23 årige dansker. Han spiller fast med på Europa Touren i 2015 og konkurrere til dagligt med de allerbedste.

Sebastian Cappelen er 25 år og har taget en lidt mere utraditionel vej ind i de professionelles rækker. Sebastian har gået på college i USA og har i løbet af sin college tid vundet tre turneringer. Han har spillet lidt på den amerikanske PGA tour, men ikke fast og tjener primært til føden i mindre turneringer.

De to danskere slår ud på Chambers Bay, torsdag kl. 16.11(dansk tid) for Lucas Bjerregaards vedkommende og kl. 18.01(dansk tid) for Sebastian Cappelens vedkommende.

odds 751 på Lucas Bjerregaard og odds 1001 på Sebastian Cappelen hos Bet365.

 

Spil på US Open i Golf her >>

 

bet365-580x330