scandicbookmakers-300x300Scandic Bookmakers er klar med et fedt tilbud på lørdagens lokalbrag på den midtjyske hede.

Odds på FCM vs Viborg og få 50% ekstra gevinst, hvis der bliver scoret flest mål i 2. halvleg. Du kan spille på alle markeder hos Scandic Bookmakers, og hvis der kommer flere mål i anden halvleg end i første, får du 50% ekstra gevinst på dit væddemål.

Oddsene netop nu på 1X2-markedet er odds 1.61 på FCM, mens der er odds 6.00 på Viborg. Tror du på en pointdeling, kan uafgjort spilles til odds 4.00.

Scandic har flere end 100 odds-markeder på FCM vs Viborg, og du kan frit vælge mellem alle markeder og få 50% ekstra gevinst*.

 

Odds på FCM vs Viborg hos Scandic >>

* Regler og vilkår gælder

 

Sådan fungerer 50% ekstra gevinst

Placer et væddemål på et valgfrit odds-marked på kampen mellem FCM og Viborg lørdag aften kl. 20.00, og hvis der scorer flere mål i 2. halvleg end i 1. halvleg, får du 50% ekstra på dit væddemål.

Minimum indsats på kvalificerende væddemål er 100 kr., og den maksimale EKSTRA gevinst du kan få, er 250 kr. Ekstra-gevinsten er baseret på nettogevinst.

Hvis du spiller 100 kr. på Viborg til odds 6.00, og Viborg vinder kampen og der samtidig scores flest mål i anden halvleg, får du altså 100 kr. x 6 = 600 kr. – 100 kr. indskud = 500 kr. nettogevinst. Med 50% ekstra gevinst vil dette scenarie lige præcist give dig 250 kr. i ekstra gevinst, som er det maksimale du kan vinde ekstra med dette tilbud fra Scandic.

Din eventuelle ekstra gevinst krediteres som en kontant bonus og skal gennemspilles tre gange til min. odds 1.50, før du kan udbetale pengene til din bankkonto.

 

Få 50% ekstra gevinst her >>

 

Odds-optakt til FCM vs Viborg

FCM fik en flyvende start på den nye Superliga-sæson, men på det seneste er formkurven vendt for FCM, som kommer til opgøret mod Viborg med tre nederlag på stribe. Spørgsmålet er, om det alligevel er for stor en mundfuld for de midtjyske ulve, at kombinere deltagelse i Europa League med et succesfuldt titelforsvar i Superligaen.

FCM er ramt på skadesfronten og det kan mærkes når der skal spilles mange kampe, hvilket man må sige har været tilfældet for FCM, der både har været i Champions League-kvalifikationen og nu Europa Leagues gruppespil. Forleden blev det til et smædeligt 3-2 nederlag til FC Roskilde i pokalen, og man må stille spørgsmålstegn ved FCM nuværende form.

Kristian Bak, Rilwan Hassan og Johan Dahlin er alle ukampdygtige hos FCM til kampen mod Viborg, hvor også folk som Pione Sisto, Kristoffer Olsson, Petter Andersson og ikke mindst den stærke forsvarsprofil Erik Sviatchenko er tvivlsomme til kampen grundet småskader.

Tim Sparv og Alexander Munksgaard må med sikkerhed se kampen fra tribunen, for de er nemlig begge i karantæne. Munksgaard hev et rødt kort i førnævnte pokalnederlag til Roskilde, og da FCM blev sendt på DBU Pokalens port i dét opgør, overføres karantænen til Superligaen.

 

2-0 til FCM i sæsonpremieren

Hvis FCM skal gøre sig forhåbninger om at genvinde det danske mesterskab, skal man dog have 3 point i en hjemmekamp mod et oprykkerhold, og FCM slog da også Viborg i den allerførste Superliga-kamp i denne sæson. Den kamp blev også spillet på MCH Arena i Herning og sluttede med 2-0 til FC Midtjylland.

Viborg jagter dermed revanchen i dette moderne midtjyske lokalopgør, og Viborg ser også ud til at være blevet et stærkere hold siden 2-0 nederlaget til FCM d. 18. juli.

Senest viste Viborg flotte offensive takter mod Esbjerg hvor det blev til en 4-2 sejr til Viborg. Hvis Viborg tør satse offensivt, kan man måske overraske de danske mestre, men hvis Viborg stiller sig tilbage og satser på at forsvare det ene point hjem, bliver det unægteligt 90 lange minutter for Viborgs forsvar.

 

Odds på FCM vs Viborg hos Scandic >>

 

scandicbookmakers-580x330