dannebrog_odds.dk

Mandag aften skal de danske fodbolddrenge en tur til Armenien og forsøge at hente tre uhyggeligt vigtige point til den samlede stilling i EM kvalifikationsgruppe I.  Der venter på papiret en overkommelig opgave mod gruppens bundprop, som blot har fået ét point i de første seks gruppekampe.

Ovenpå lørdagens 0-0 fuser i Parken mod Albanien, skal Danmark også vinde aftenens kamp for at holde trit med Albanien i kampen om den vigtige andenplads som giver direkte adgang til næste sommers EM slutrunde.  Kampen vises på Kanal 5 allerede fra kl. 18.00, og hvis du vil odds på Armenien vs Danmark er det værd at tjekke disse odds tilbud fra Scandic Bookmakers og Danske Spil. Husk regler og vilkår gælder for begge tilbud, og dem kan du læse mere om hos bookmakerne.

 

Scandic: 100% ekstra gevinst på ciffertips

scandicbookmakers-300x300Hvis du mener du kan gætte resultatet af aftenens opgør mellem Armenien og Danmark, er det værd at holde øje med dette tilbud fra Scandic Bookmakers.

Ram resultatet med et korrekt ciffertips og få 100% ekstra i gevinst. Den maksimale ekstra gevinst for dette tilbud er 1000 kr. Minimum indsatsen for kvalificerende væddemål er 50 kr., og kun væddemål placeret før kampstart er gældende.

Vinder du på dit ciffertips, udbetales din ekstra gevinst som en bonus d. 8. september. Bonussen skal omsættes én gang til odds 1.50, før den kan udbetales.

Få 100% ekstra gevinst >>

 

Danske Spil: Pengene tilbage på tabte Specials

danske-spil-300x300Hos Danske Spil er der fokus på Specials-markedet og Pierre Emil Højbjerg, for hvis Højbjerg scorer kampens sidste mål – og KUN hvis Højbjerg scorer kampens sidste mål – kan du få pengene tilbage på alle tabte specials hos Danske Spil.

Specials er typisk udsagn som “Første mål er et selvmål”, “der uddeles mindst 7 kort” eller “Nicklas Bendtner scorer på hovedstød”. Danske Spil har masser af sjove specials på Oddset-programmet, og hvis du kan ramme et frækt udsagn får du fuld valuta for skillingen.

Få pengene tilbage på Specials >>

 

 

Odds på Armenien vs Danmark

Hvis du leder efter høje odds på Armenien vs Danmark, kan du se real-time odds her fra Bet365:

Indlæser...
Indlæser...