Sikken en Champions League-sæson vi har haft os i år! Drama efter drama i gruppespillet, og i playoff-runderne er favoritter blevet henrettet, som var det de tidlige sæsoner af Game of Thrones.

Især Ajax har været brutale på den front og har kappet hovedet af først Real Madrid på Bernabéu og siden Juventus i Torino. Tirsdag aften er turen kommet til Christian Eriksen og Tottenham, der tager imod på det splinternye Tottenham Hotspur Stadium.

Uanset om du er til Eriksen eller Schöne, kan du få forhøjet gevinst på kampen hos 888sport. Opret dig og spil for 50 kroner på, hvem der vinder kampen. Spiller du 50 kroner på Tottenham og vinder, får du 600 kroner igen. Spiller du 50 kroner på Ajax og vinder, får du 950 kroner igen.

Du kan ved siden af dette tilbud også benytte dig af 888sports indbetalingsbonus. Når du indbetaler penge til din nye 888sport-konto for første gang, får du 100 % i bonus mellem 80 og 1.000 kroner. Husk at bruge koden 100BONUS.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten Tottenham eller Ajax vinder

Klik på et link her fra siden, der sender dig videre til 888sports kampagneside, hvor du kan læse alt om tilbuddet. Her klikker du på “SPIL NU” og opretter din konto og udfylder dine personlige oplysninger. Indbetal herefter mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS og spil så for op til 50 kroner på vinderen af Tottenham – Ajax.

Spiller du for 50 kroner og vinder på dit spil, får du 600 kroner igen – svarende til odds 12 – hvis Tottenham vinder, og 950 kroner igen – svarende til odds 19 – hvis Ajax vinder.

Du skal spille din gevinst igennem seks gange til minimum odds 1,50, hvis du vinder. Det har du 60 dage til.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Du kan kun få glæde af dette tilbud, hvis du ikke i forvejen har en konto hos 888sport. Det er vigtigt at huske, at hvis du vinder, skal du spille din gevinst igennem seks gange til mindst odds 1,50 på 60 dage, før du kan få udbetalt dine penge til din bankkonto.

Hvis du indbetaler med Skrill/NETELLER, kan du ikke benytte dig af tilbuddet. Du kan heller ikke benytte cashout.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund