Den ottende og sidste sæson af Game of Thrones er netop begyndt, og hypen vil ingen ende tage. Vi kommer endelig til at finde ud af, hvem der ender på jerntronen, og hvem der klarer sig helskindet igennem kampen imod Night King og de døde. Bookmakeren Oddset fra Danske Spil har sat massevis af odds på Game of Thrones. Derfor er der for eksempel  mulighed for at oddse på, hvem der ender på tronen, når sæsonen er forbi. I denne optakt tager vi et kig på nogle af de bedste spilforslag med fornuftig værdi. Forhåbentlig kan vi i fællesskab lave nogle ekstra lommepenge på en af verdens mest populære TV-serier.

Bookmaker is inactive

Knappen fører dig direkte til Danske Spils odds på Game of Thrones

Odds på hvem der dør i sæson 8

Hos Oddset fra Danske Spil kan man spille på, hvem der dør, og hvem der overlever den ottende sæson af Game of Thrones. Forneden ser du de forskellige muligheder fra Oddset på Game of Trones.

Indlæser…

OBS: Disse Game of Thrones odds er fra Oddset

Det er måske ikke særligt nemt at spå om, hvem der ender med at sidde på The Iron Throne efter ottende sæson af Game of Thrones. Der er derimod masser af måder at komme med kvalificerede gæt på, hvem der enten overlever eller dør i sæson 8. Både ved at læse diverse nyheder og følge med i fanteorier kan man danne sig et fornuftigt overblik over, hvor der kan være penge at hente. Vi vil komme med et par spilforslag i dette afsnit. Både omkring hvem der har gode muligheder for at overleve og dø.

Brienne of Tarth

Der findes rigtig mange fans, der tror Brienne of Tarth ender med at overleve i ottende sæson. Det er vi dog ikke så sikre på kommer til at ske. Hun har nemlig allerede udspillet sin rolle ved at beskytte Stark-familien. Derudover kommer hun til at være i frontlinjen, når der skal kæmpes mod The Night King og hans krigere. Det eneste som taler imod dette spil er, at hun måske stadig skal beskytte Jaime Lannister. Vi synes dog stadig, at odds 1,65 på hun dør i sæson 8 er anbefalelsesværdigt.

Odds på Brienne of Tarth dør i sæson 8 hos Danske Spil

Jorah Mormont

Mens rigtig mange har spået. at Brienne of Tarth overlever, så er der endnu flere som er skråsikre på, at Jorah Mormont kommer til at dø. Han har dog allerede overlevet de mest vanvittige ting, så vi føler os overhovedet ikke sikre på, at han ender med at kradse af. Det mest oplagte vil naturligvis være, han ender med at dø i favnen på Daenerys Targaryen. Game of Thrones går dog som skrevet før bare ikke særlig tit efter det oplagte. Vi hælder mere til, at han overtager sin fars tidligere rolle som Commander of the Night’s Watch. Hvis vi får ret i den antagelse, så overlever han også hele sæson 8. Der er fin værdi i, at han klarer skærene til odds 2,90.

Odds på Jorah Mormont overlever sæson 8 hos Danske Spil

Odds på hvem der bliver hersker over Westeros

Indlæser…

OBS: Disse Game of Thrones odds er fra Danske Spil

Det største og mest svære spørgsmål at besvare er selvfølgelig, hvem der ender med at sidde på The Iron Throne. Der er tonsvis af forskellige fanteorier derude. Ingen har dog noget konkret svar. Derfor tager vi et kig på bookmakernes forhåndsfavoritter i dette afsnit og kommer med vores bedste bud på, hvem der bliver hersker over Westeros.

Vær opmærksom på, at Oddset afgør væddemål på følgende vis; “For at blive kåret som vinder, skal karakteren være hersker over Westeros’ syv kongeriger i slutningen af hele tv-serien. Hvis der intet kongerige eller ingen hersker er over Westeros i slutningen af serien, så vil alle væddemål blive erklæret ugyldige.”

Bran Stark

En af de største favoritter hos Danske Spil til at overtage tronen er Bran Stark. Han giver således kun pengene omkring 3,00 gange igen, men der skal virkelig ske ting og sager, før han ender med at blive hersker over Westeros. Til at starte med så virker det overhovedet ikke til at være hans agenda. Han har nemlig travlt med at være The Three-Eyed Raven. Derudover så er han udmærket godt klar over, at han ikke er den retmæssige konge, da det er Jon Snow/Aegon Targaryen. Der er altså ikke den store grund til at følge oddssætterne her og smide penge efter Bran Stark.

Hos Oddset har de følgende at sige om Bran Starks chance for at sidde på The Iron Throne. ”Vi åbnede dette spil i januar, og den flest har spillet på, er Bran Stark. Der florerer rygter om, at Bran Stark er The Night King, og vi ved også, at George RR Martin (seriens skaber) ikke har været bange for at slå afholdte personer ihjel. Så hvem ved? Måske ender det med, at Bran Stark sidder på tronen, når sæsonen er slut.”

Odds på Bran Stark bliver hersker over Westeros

Jon Snow

Selvom Jon Snow i virkeligheden er Aegon Targaryen og den retmæssige konge, så er han ikke særlig interesseret i at overtage tronen. Man skal også huske på, at Game of Thrones aldrig går efter det mest oplagte valg, hvilket Jon Snow uden tvivl ville være. Derfor regner vi altså heller ikke med, at det bliver ham, selvom oddsene afspejler, at det er yderst sandsynligt. Nordboerne respekterer Jon mere end Daenarys, og derfor kan hun også blive tvunget til at give ham tronen, hvis hun vil forsvare kongeriget imod de dødes hær. Giver i skrivende stund cirka odds 5,00 hos Danske Spil.

Odds på Jon Snow bliver hersker over Westeros

Daenerys Targaryen

Et andet yderst oplagt valg vil være Daenerys Targaryen, da hun har jagtet tronen fra allerførste sekund af serien. Hun er altså yderst interesseret i at blive dronning. Desværre ligger det igen lidt for meget i kortene, at hun skulle tage over. Det ville gå imod Game of Thrones-ånden, hvis hun skulle lykkedes med sin livslange mission, så hende har vi heller ikke rigtig fidus til. Kan spilles til omkring odds 9,00 hos Danske Spil i skrivende stund.

Odds på Daenerys Targaryen bliver hersker over Westeros

Tyrion Lannister

Her på redaktionen har vi lidt på fornemmelsen, at Daenerys Targaryen godt kunne falde i opgøret mod The White Walkers. Hvis det skulle ske, så er der ikke den store tvivl om, at Tyrion Lannister overtager hendes drager. Selvom han måske ikke er den mest populære person og ikke har sit hus med sig, så ville det hjælpe en hel del at få dragerne på sin side. Vi går efter et langskud og anbefaler at spille på, Tyrion Lannister bliver hersker over Westeros til odds 13,00 hos Oddset.

Odds på Tyrion Lannister bliver hersker over Westeros

Danske Spil har tonsvis af Game of Thrones-specials

Indlæser…

OBS: Disse Game of Thrones odds er fra Danske Spil

Niels Erik Folmann, Danske Spils administerende direktør, har givet sine oddssættere frit spil, når det kommer til at sætte odds på Game of Thrones. TV-serien er fyldt med overraskelser, og man kan ikke forudsige særlig meget. Det skyldes, at producenterne bliver ved med at hive nye og spændende ting op af hatten.

”Serien er omgærdet af så meget mystik og hemmelighedskræmmeri, at vi godt tør sætte odds på en serie, hvor kun den inderste kerne af de medvirkende, ved hvordan det ender. Vi har derfor givet vores oddssættere fri leg til at dykke ned og lave alle mulige og umulige væddemål, som vi håber kan give seerne lidt ekstra spænding undervejs,” udtaler Niels Folmann.

Et meget godt eksempel på dette er, at Jon Snow i sidste sæson sprang ud som en Targaryen. Det vil sige, at han kan komme til at flyve på drager, blive gift med Daenerys eller måske endda dræbe The Night King. Alt dette og meget mere kan man selvfølgelig også oddse på hos Danske Spil. Oddssætteren Mathias Reimer Larsen havde følgende at sige omkring denne situation.

”At Jon Snow er en Targaryen, fik vi slået fast med syvtommersøm i sæson 7, og Targaryens er jo kendte for at indgå ægteskab med hinanden. Vi så ligeledes i den seneste sæson, at Jon og Daenerys var svært glade for hinanden og allerede indgår i alliance. Derfor giver vi odds 2,25 på, at de indgår ægteskab med hinanden i løbet af sæson 8. Alliancen bliver skelsættende for, om menneskene kommer til at besejre The White Walkers, og derfor giver vi odds 2,40 på, at Jon Snow slår The Night King ihjel. Det svarer til, at der er omkring 40 % sandsynlighed for, at det udfald sker,” udtaler Mathias Larsen.

Der kan være flere overraskelser

Det er dog ikke kun Jon Snow, som kan vise sig, at være en Targaryen. Tyrion Lannister rørte nemlig en drage i den forrige sæson, hvilket vil sige, at han også sagtens kunne vise sig at være en del af familien. Hos Danske Spil fordobler de din indsats, hvis du tror, at Tyrion Lannister ender med at flyve på en drage.

”En anden person, som vi er i tvivl om, om er en Targaryen, er Tyrion Lannister. Vi så i sæson 6, at han kunne røre en drage, og det må betyde, at han er en Targaryen. Vi giver derfor pengene 1,90 igen, hvis han kommer til at flyve på en drage,” udtaler Mathias Reimer Larsen.

Vil man hellere spille på et langskud, så kan man tage et kig på den danske skuespiller Birgitte Hjort Sørensen. Hun spiler Karsi i serien og er blevet forvandlet til en White Walker. Tror man på, at hun dukker op i den ottende og sidste sæson, kan man få vanvittige odds 25.

”Birgitte Hjort Sørensens karakter Karsi havde en 20 minutter lang levetid, inden hun blev slået ihjel af en flok White Walkers. Hun blev senere genoplivet som netop en White Walker, så det store spørgsmål er, om vi kommer til at se hende i den rolle. Det giver vi odds 25 på,” udtaler oddssætteren hos Danske Spil.

Bookmaker is inactive

Knappen fører dig direkte til Danske Spils odds på Game of Thrones

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift