Rigtig mange danskere har siddet og ventet spændt i månedsvis, men nu kommer den ottende og sidste sæson af Game of Thrones snart. Den 14. april udkommer det første afsnit, men allerede nu er der rig mulighed for at lave tonsvis af odds på Game of Thrones. Hos Danske Spil er det muligt at spille på hvem der ender på tronen. I denne optakt tager vi et kig på nogle af de bedste spilforslag med fornuftig værdi, så vi i fællesskab forhåbentlig kan lave nogle ekstra lommepenge på en af verdens mest populære TV-serier.

 

Odds på Game of Thrones hos Danske Spil
*Find spillet her; Underholdning -> International -> Game of Thrones

 

Odds på hvem der bliver hersker over Westeros

Indlæser odds…

OBS: Disse Game of Thrones odds kommer fra bookmakeren Danske Spil

Det største og mest svære spørgsmål at besvare er selvfølgelig, hvem der ender med at sidde på The Iron Throne. Der er tonsvis af forskellige fanteorier derude, men ingen har noget konkret svar. Derfor tager vi et kig på bookmakernes forhåndsfavoritter i dette afsnit og kommer med vores bedste bud på, hvem der bliver hersker over Westeros.

Vær opmærksom på at Danske Spil afgør væddemål på følgende vis; “For at blive kåret som vinder, skal karakteren være hersker over Westeros i slutningen af sæson 8. Hvis der intet kongerige eller ingen hersker er over Westeros i slutningen af sæson 8, så vil alle væddemål blive erklæret ugyldige.”

 

Bran Stark

Den klart største favorit hos Danske Spil til at overtage tronen er Bran Stark. Han giver således kun pengene omkring tre gange igen, men der skal virkelig ske ting og sager, før han ender med at blive hersker over Westeros. Til at starte med så virker det overhovedet ikke til at være hans agenda, da han har travlt med at være The Three-Eyed Raven. Derudover så er han udmærket godt klar over, at han ikke er den retmæssige konge, da det er Jon Snow/Aegon Targaryen. Der er altså ikke den store grund til at følge oddssætterne her og smide penge efter Bran Stark.

Odds på Bran Stark bliver hersker over Westeros

 

Jon Snow

Selvom Jon Snow i virkeligheden er Aegon Targaryen og den retmæssige konge, så er han ikke særlig interesseret i at overtage tronen. Man skal også huske på, at Game of Thrones aldrig går efter det mest oplagte valg, hvilket Jon Snow uden tvivl ville være. Derfor regner vi altså heller ikke med, at det bliver ham, selvom oddsene afspejler, at det er yderst sandsynligt. Giver i skrivende stund cirka odds 4,50 hos Danske Spil.

Odds på Jon Snow bliver hersker over Westeros

 

Daenerys Targaryen

Et andet yderst oplagt valg vil være Daenerys Targaryen, da hun har jagtet tronen fra allerførste sekund af serien. Hun er altså yderst interesseret i at blive dronning, men igen ligger det lidt for meget i kortene, at hun skulle tage over. Det ville gå imod Game of Thrones-ånden, hvis hun skulle lykkedes med sin livslange mission, så hende har vi heller ikke rigtig fidus til. Kan spilles til omkring odds fem hos Danske Spil i skrivende stund.

Odds på Daenerys Targaryen bliver hersker over Westeros

 

Tyrion Lannister

Her på redaktionen har vi lidt på fornemmelsen, at Daenerys Targaryen godt kunne falde i opgøret mod The White Walkers, og hvis det skulle ske, så er der ikke den store tvivl om, at Tyrion Lannister overtager hendes drager. Selvom han måske ikke er den mest populære person og ikke har sit hus med sig, så ville det hjælpe en hel del at få dragerne på sin side. Vi går efter et langskud og anbefaler at spille på, Tyrion Lannister bliver hersker over Westores til odds 6,50 hos Danske Spil.

Odds på Tyrion Lannister bliver hersker over Westeros

 

 

Odds på hvem der dør i sæson 8

Det er måske ikke særligt nemt at spå om, hvem der ender med at sidde på The Iron Throne efter ottende sæson af Game of Thrones. Der er derimod masser af måder at komme med kvalificerede gæt på, hvem der enten overlever eller dør i sæson 8. Både ved at læse diverse nyheder og følge med i fanteorier kan man danne sig et fornuftigt overblik over, hvor der kan være penge at hente. Vi vil komme med et par spilforslag i dette afsnit. Både omkring hvem der har gode muligheder for at overleve og dø.

 

Brienne of Tarth

Der findes rigtig mange fans ude i de danske stuer som tror, at Brienne of Tarth ender med at overleve i ottende sæson. Det er vi dog ikke så sikre på kommer til at ske. Hun har nemlig allerede udspillet sin rolle ved at beskytte Stark-familien. Derudover kommer hun til at være i frontlinjen, når der skal kæmpes mod The Night King og hans krigere. Det eneste som taler imod dette spil er, at hun måske stadig skal beskytte Jaime Lannister. Vi synes dog stadig, at odds 2,40 på hun dør i sæson 8 er anbefalelsesværdigt.

Odds på Brienne of Tarth dør i sæson 8 hos Unibet

 

Jorah Mormont

Mens rigtig mange har spået. at Brienne of Tarth overlever, så er der endnu flere som er skråsikre på, at Jorah Mormont kommer til at dø. Han har dog allerede overlevet de mest vanvittige ting, så vi føler os overhovedet ikke sikre på, at han ender med at kradse af. Det mest oplagte vil naturligvis være, han ender med at dø i favnen på Daenerys Targaryen, men Game of Thrones går som skrevet før bare ikke særlig tit efter det oplagte. Vi hælder mere til, at han overtager sin fars tidligere rolle som Commander of the Night’s Watch, og hvis vi får ret i den antagelse, så overlever han også hele sæson 8. Der er fin værdi i, at han klarer skærene til odds 4,50.

Odds på Jorah Mormont overlever sæson 8 hos Unibet

 

Alle de andre

Nedenfor finder du en tabel oversamtlige odds på, hvem der overlever og dør i ottende sæson af Game of Thrones.

Karakter Overlever Dør
Hot Pie 1,01 11,00
Samwell Tarly 1,05 7,50
Ser Davos Seaworth 1,30 3,20
Jon Snow 1,33 3,00
Arya Stark 1,33 3,00
Bran Stark 1,40 2,75
Gendry 1,40 2,75
Robin Arryn 1,45 2,50
Brienne of Tarth 1,50 2,40
Lyanna Mormont
1,55 2,30
Podrick Payne
1,65 2,10
Sansa Stark
1,65 2,10
Tyrion Lannister
2,00 1,72
Missandei 2,25 1,50
Beric Dondarrion 2,50 1,40
Rhaegal
2,50 1,40
Sandor Clegane (The Hound) 2,75 1,40
Daenerys Targaryen 2,75 1,40
Drogon
2,75 1,40
Theon Greyjoy 2,75 1,40
Grey Worm
3,00 1,33
Edmund Tully 3,20 1,30
Yohn Royce
3,50 1,25
Jamie Lannister 3,50 1,25
Melisandre
4,00 1,20
Lord Varys 3,50 1,25
Jorah Mormont
4,50 1,15
Cersei Lannister
7,50 1,05
Eddison Tollett 9,00 1,02
Euron Greyjoy 9,00 1,02
Gregor Clegane (The Mountain) 10,00 1,01

 

Odds på Game of Thrones hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Globalt -> TV-Shows

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund