Opvarmningen til den nye sæson er i gang i alle de største klubber på kontinentet, og for enkelte klubber omfatter denne opvarmning muligheden for at vinde sæsonens første trofæ, nemlig Super Cup’en. Super Cup er som bekendt en kamp mellem de nationale mestre og pokalvindere, og i sagens natur borger det for nogle spændende Super Cups i de forskellige lande.

I Frankrig hedder Super Cup’en Trophée des Champions, og i år står den franske Super Cup mellem Monaco og Paris St. Germain som vindere af henholdsvis Ligue 1 og Coupe de France. Kampen spilles dog ikke i Frankrig, men derimod i Marokko på Grand Stade de Tanger Stadion d. 29. juli.

bet365 har selvfølgelig odds på Monaco vs PSG, og her er der lige nu et flot odds 4.75 på Monaco, mens favoritterne fra Paris giver odds 1.75.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Trophée des Champions: Monaco vs PSG

Monaco havde en forrygende sæson i fjor, hvor man i forholdsvis overlegen stil vandt det franske mesterskab, og samtidigt brugte Europa som lidt af et udstillingsvindue for de mange spændende talenter i Monacos trup. Ét af dem, Mbappe, rygtes i disse dage til Real Madrid for en svimlende sum af 1,35 mia. kr., hvilket vil sprænge alle hidtidige transferrekorder.

Uanset om Mbappe-handlen med Real Madrid går igennem, har Monaco mistet adskillige af sidste sæsons bærende profiler, og Mbappe bliver således kun det seneste skud på stammen. Derfor forventer de fleste eksperter i Frankrig, at Paris St. Germain er klar til igen at sætte sig på tronen i fransk fodbold – selv uden Kong Zlatan på holdet.

PSG har formået at holde på alle de normale startere indtil videre i sommerens transfervindue, hvor der af nævneværdige spillere kun er sagt farvel til Jean-Kevin Augustin og Youssouf Sabaly, som sidste sæson var lejet ud til Bordeaux som nu har købt højrebacken fri fra sin kontrakt i Paris.

Ind er kommet bl.a. Dani Alves på en fri transfer fra Barcelona, ligesom PSG også har forstærket sig med Real Sociedads stærke venstreback, 27-årige Yuri Berchiche.

Hvem der trækker det længste strå i sæsonens første betydningsfulde kamp, må tiden vise, men bookmakerne peger ikke overraskende på PSG. Monaco har spillet fem testkampe i de seneste uger, hvoraf kun én er vundet, nemlig med 4-2 over Stoke. Ellers har Monaco spillet uafgjort mod PSV, Fenerbahce og Rapid Wien, mens det blev til et 2-1 nederlag til Sporting CP.

PSG varmer op til den nye sæson i International Champions Cup, hvor det indtil videre er blevet til to kampe. Først blev det 1-1 mod Roma, hvor PSG efterfølgende vandt på straffekonkurrence med 4-6, og efterfølgende tabte PSG 2-4 til Tottenham.

Spil på kampen hos bet365.dk >>