Liverpool – Manchester City odds: The Reds vs. The Citizens

Det er et vaskeægte topbrag i Premier League, når Liverpool hjemme på Anfield tager imod Manchester City. Hjemmeholdet har ikke tabt i månedsvis. Udeholdet har ikke tabt en eneste kamp til en engelsk modstander hele sæsonen. Får en af de to hold brudt deres stime, eller ender det måske med en pointdeling mellem to formstærke mandskaber?

The Reds slog i fredags deres ærkerivaler fra Everton med 2-1 i FA Cuppen. James Milner bragte hjemmeholdet foran på et straffespark. Gylfi Sigurðsson bragte balance i regnskabet. Nyindkøbte Virgil van Dijk afgjorde kampen kort før tid med et hovedstød efter et hjørnespark. Liverpool er nummer fire i Premier League med 44 point.

The Citizens vandt 2-1 over Bristol City i Carabao Cuppen i tirsdags. Bobby Reid bragte gæsterne i front på et straffespark kort før pausen. Kevin de Bruyne fik udlignet ti minutter inde i anden halvleg. Sergio Agüero sikrede sejren i sidste spilminut. Man City fører ligaen med 62 point.

Udeholdet er bookmakernes favorit til at løbe med sejren. En hjemmesejr giver pengene 2,95 gange igen hos NordicBet. En udesejr giver odds 2,38. Uafgjort belønnes med odds 3,75.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her. Husk i øvrigt at nye kunder bliver belønnes med 2.500 kroner i velkomstbonus. Læs mere om deres transfer window bonus her.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Liverpool – Manchester City

Liverpool

Liverpool logoThe Reds har vundet deres fire kampe på stribe med en samlet målscore på 11-3. Udover 2-1-sejren over Everton i FA Cuppen, er det blevet til en 1-2-sejr over Burnley på udebane, en 2-1-sejr over Leicester på hjemmebane samt en 5-0-afklapsning af Swansea på hjemmebane. Sidst de smed point var mod Arsenal, hvor de ellers førte med 0-2 på Emirates i en kamp som endte 3-3. Efter ankomsten af Virgil van Dijk burde der komme mere styr på forsvaret og flere clean sheets. Det kunne derfor godt ligne, at Liverpool ender i top fire for anden sæson i træk.

De har dog solgt Philippe Coutinho til Barcelona for omkring 900 millioner kroner, så det kommer til at blive en travl januar måned for Jürgen Klopp. Han bliver nemlig nødt til at få hentet nogle nye spillere, og de fleste Liverpool-fans håber nok på en ny målmand står højt på listen. Hverken Simon Mignolet eller Loris Karius har set særlig overbevisende ud i denne sæson. Det er nok også derfor, at Klopp roterer mellem dem i tide og utide.

Adam Bogdan, Daniel Sturridge, Marko Grujić og Alberto Moreno er tvivlsomme til opgøret, da de døjer med henholdsvis en korsbåndsskade, en haseskade, en brækket finger og en ankelskade. Jordan Henderson, Mohamed Salah og Nathaniel Clyne når ikke at blive klar, da de er ude med henholdsvis en haseskade, en lyskenskade og en rygskade.

 

Manchester City

The Citizens bliver bare ved og ved med at vinde. De har således ikke tabt i 33 kampe mod engelske modstandere, og det er virkelig svært at forestille sig en anden engelsk mester, når sæsonen slutter i maj måned. I deres sidste ti kampe har de vundet ni og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 25-6. Der skal altså noget fuldstændig ekstraordinært til for at slå Pep Guardiolas tropper på nuværende tidspunkt, og det bliver spændende at se, om Jürgen Klopp og Liverpool har det som der skal til for at stoppe Citys stime.

Kevin de Bruyne måtte lade sig udskifte i 0-0-kampen med Crystal Palace nytårsaften med hvad der lignede en slem skade. Dronningens nytårstale odds 2018. To dage senere var han dog tilbage i startopstillingen, og han er noget af en talisman for The Citizens i denne sæson. Indtil videre står han noteret for otte mål og 12 assist. De Bruyne ligger inde på den centrale midtbane og trækker i trådene, og hvis han ikke spiller er det svært at se, hvilken Manchester City-spiller der skal udfylde hans store sko.

Vincent Kompany er et spørgsmålstegn på grund af sin lægskade. Benjamin Mendy, Gabriel Jesus og Phil Foden kommer ikke i aktion, da de er på vej tilbage fra henholdsvis en korsbåndskade, en kollateralligamentskade og en ankelskade.

 

Spilforslag

Det er som skrevet før rigtig svært at se, hvem der skal stoppe Citys stime på nuværende tidspunkt. Selvom de spiller hjemme på Anfield, så regner vi med, at Liverpool kommer på overarbejde, når de skal forsøge at lukke ned for Manchester Citys offensiv. Når man tænker på deres usikre målmænd, så ligner det da også, at de kommer til at lukke mindst et par mål ind.

Sidst de to hold mødtes fik The Reds da også ørerne i maskinen. Hjemme på Etihad Stadium bankede The Citizens dem nemlig med hele 5-0. Selvom det nok ikke ender med så stor en sejr denne her gang, så tror vi stadig på, at Pep Guardiola trækker sig sejrrigt ud af sin duel med Jürgen Klopp.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester City vinder kampen til odds 2,38 hos NordicBet.

 

Spil på kampen hos NordicBet