LoL: Worlds 2022 de bedste odds

League of Legends World Championship, Worlds 2022, er den vigtigste begivenhed inden for eSport. USA er vært for det kommende mesterskab og kampene vækker enorm interesse og tiltrækker seertal, der kan sammenlignes med verdensbegivenheder som Super Bowl i NFL.

Worlds er også en fornøjelse for betting-entusiaster, og da verdens bedste hold er samlet på ét sted, vil fans bag LoL esports betting have masser af valgmuligheder.

Spil på League of Legends odds hos ComeOn!

eSport League of Legend

Foto: Hector RETAMAL / AFP)

LOL World Championship omfatter de 24 bedste hold i verden, og dette års turnering i USA består af følgende hold:

Fire hold fra Kina, Korea og Europa
Tre hold fra Nordamerika
To hold fra Sydøstasien, Vietnam
Et hold fra Brasilien, Japan, Latinamerika, Oceanien og Tyrkiet.

Du kan følge LoL’s odds for at få en idé om, hvilket hold der er favorit til at vinde mesterskabet og tage hjem med den gigantiske præmie på 2,25 millioner dollars.

Odds på LoL Worlds Odds vindere 2022

De fleste bookmakere tilbyder væddemål på LoL Worlds, og du kan også finde bonus og kampagnetilbud hos spiludbyderne. At satse på LoL er ligesom at sætte væddemål på alle andre sports- eller e-sportsspil.

Før du satser, skal du tjekke Worlds Odds. Som i andre sportsgrene varierer oddsene på de forskellige bettingsteder, og højere LOL-odds betyder en højere potentiel gevinst.

Ifølge bookmakerne er de mest almindelige væddemål ved LoL Worlds 2022 at vælge en vinder af en turnering eller kamp, men bookmakerne kan yilbyde en bred vifte af forskellige væddemål og liveodds i løbet af mesterskabet. Der findes mange varianter af LoL-væddemål, hvor du f.eks. kan satse på det bedste hold fra regionen, holdets head-to-head, over- og undersejre, turneringens MVP eller den første spiller, der får 5 Champion kills, og mange flere væddemål.

Spil LOL Worlds hos Bet365

LOL – World Champs vinder-odds

Gen.G: odds 2,25 hos Bet365
JD Gaming: odds 3,25 hos Bet365
T1: odds 3,25 hos Bet365
DRX: odds 17,00 hos Bet365

Hvem vinder LOL Worlds Odds?

Med undtagelse af de første to år dominerer hold fra Korea og Kina nu LoL Worlds oddsene for League of Legends-turneringer. Hvem topfavoritterne er, har dog vist sig efter en hård og hård sæson, og man kan sige, at der er mange kandidater til årets turnering. Nedenfor er en liste over nogle af favoritterne til dette års turnering:

JDG Gaming er en regerende mester fra den måske stærkeste LPL-region. Oddsene for League of Legends bekræfter holdets dominans indtil videre i år og i turneringen. Yagao har allerede titlen som MVP i en finale på sit CV, Kanavi er et værdifuldt aktiv for holdet, og Hope og Missing er fantastiske holdspillere. Desuden er 369’s præstationer overraskende gode.

Gen.G er en koreansk favorit, som gjorde en fremragende indsats i LCK. Holdet har en utrolig blanding af talenter, med Ruler og Lehends som holdets store stjerner. Chovy og Doran har deres styrker, og Peanut leverede en mindeværdig indsats i LCK-finalen og vandt MVP-titlen.

Top Esports er det hold, som de fleste spillere vil have som top 3 i oddsene for LOL Worlds holdet. Det er svært at vælge det bedste hold mellem disse tre. Knight, Tian og JackeyLove er alle førende spillere i LoL og er helt oppe på niveau med resten af favoritterne.

Hvis du kan lide LoL-spil, bør du også overveje Edward Gaming, som er den regerende verdensmester, der har haft en undervældende sæson indtil videre, men som stadig kan spille på topniveau.

T1 havde et utroligt løb i LCK tidligere i år og kan nå samme niveau denne sommer. Holdet er blandt de fem største favoritter på vej ind i finalen. RNG og DWG Kia er også topaspiranter, mens G2 Sports og Rogue er to europæiske hold blandt eliten.

Om LOL Worlds Odds – struktur og format

Før mesterskabet begynder, afholdes der en kvalifikationsturnering, som i år fandt sted i Mexico City. I den første runde deltog 12 hold i fire grupper. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til anden runde. I den anden kvalifikationsrunde møder otte hold, der vandt gruppespillet, de næstsidste hold fra andre grupper. Endelig går fire vindere i bedst af fem kampe videre til finalerunden, hvor de møder 12 seedede hold, som dermed er direkte inviteret til hovedturneringen.

Gruppespillet i hovedturneringen spilles i New York og afgøres mellem 16 hold. De er inddelt i fire grupper, og de to bedste hold i hver gruppe går videre til slutspillet. De bedste af de bedste kommer endnu en gang til Big Apple til kvartfinalerne. Riot Games har været vært for semifinalerne i Atlanta, Georgia, i sine 12 verdensmesterskaber, mens Chase Center i San Francisco vil være vært for verdensmesterskabsfinalerne i en bedst-af-fem-serie.

Se odds hos Mr Green

Hvad er indsatserne for League of Legends World Championship 2022?

Oddsene for League of Legends-spil ændres fra runde til runde, og hvis du har en favorit, kan oddsene forbedres eller falde dramatisk afhængigt af deres præstationer. Hvis du placerer et væddemål før kvalifikationsturneringen, bør du se på resultaterne af de indledende turneringer og turneringer i det seneste år.

Du bør også undersøge, hvordan holdene har klaret sig i tidligere verdensmesterskaber, og om der er sket ændringer i holdopstillingen. Der er mange veletablerede nyhedssider inden for e-sport, og det officielle websted for verdensmesterskabet opdateres konstant med aktuelle begivenheder, hvilket kan være en fordel, når du leder efter de bedste odds for LOL Worlds 2022.

Når du har samlet alle de vigtige oplysninger, kan du begynde at søge efter de bedste bettingwebsteder for League of Legends odds.

Tidligere vindere af LoL Worlds

Den første udgave af LoL World Championships blev afholdt i Sverige, hvor det europæiske hold Fnatic vandt ved at besejre Against All Authority. Siden da har de asiatiske hold domineret VM, og her er listen over de tidligere vindere:

2012 Taipei Assassins

2013 SK Telecom T1

2014 Samsung White

2015 SK Telecom T1

2016 SK Telecom T1

2017 Samsung Galaxy

2018 Invictus Gaming

2019 FunPlus Phoenix

2020 DAMWON Gaming

2021 Edward Gaming