Vi befinder os midt i et af årets højdepunkter i tennis-kalenderen, da der i disse dage spilles French Open på Roland Garros i Paris. Novak Djokovic, Rafa Nadal, Serena Williams og alle de øvrige tennis-stjerner er dermed i fuld gang på det legendariske tenninsanlæg i den franske hovedstad, og du kan følge med via livestream på nettet.

Se også: Odds på French Open 2016

Bookmakeren Unibet har en fabelagtig livestream-service ved navn UnibetTV, hvor du året rundt kan streame alverdens sportsbegivenheder indenfor både fodbold, tennis og meget mere. Således er der også livebilleder fra French Open anno 2016, som alle Unibet-kunder kan logge ind og følge direkte på Unibet.dk.

Der er kun dét krav, at du skal have lidt penge på din konto for at kunne se French Open på nettet hos Unibet, da streamet er forbeholdt Unibets aktive kunder. Der er dog ingen krav om, hvor mange penge der skal stå på din konto, så én krone er i teorien nok.

Livestream French Open på nettet her >>

 

Sådan streamer du French Open hos Unibet

french_open_livestreamsSom nævnt indledningsvist kræver det at du har en konto med penge på hos Unibet, før du kan få adgang til livestreamet hos UnibetTV.

For at finde frem til de mange streams fra French Open, skal du blot klikke på sport i topmenuen og derefter scrolle ned til UnibetTV, som du finder i venstre side af menuen.

Her vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over igangværende kampe ved French Open, og hoppe mellem de kamp du ønsker at se. Streamet fungerer også via mobil og tablet, så du kan tage disse streams med på farten, hvis du ikke befinder dig hjemme foran computeren.

Alle kampe med det lille “UTV” logo, som du kan se i billedet her, vil have et livestream til kampen hos UnibetTV. Samtidigt er der liveodds lige ved hånden, så du nemt og hurtigt kan spille på kampen, mens du ser action udfolde sig på tennisbanen.

Læs mere om bookmakeren Unibet her >>

 

unibet-580x330