Livestream Montenegro – Danmark: Se Danmarks anden EM-kamp

Det danske kvindelandshold spiller deres anden kamp ved EM i håndbold, når de møder Montenegro. Denne kamp spilles på Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning. Her kan du læse mere om kampen, samt hvordan du ganske gratis og lovlig kan få Montenegro – Danmark livestream hos Bet365.

 

Livestream Montenegro Danmark hos Bet365

 

Livestream Montenegro – Danmark

For at kunne livestreame kampen mellem Montenegro og Danmark er eneste betingelse, at man har en konto hos Bet365, som der stå rpenge på. I denne sammenhæng er beløbet underordnet. Det vil altså sige, at man i princippet vil kunne have helt ned til én krone stående og stadig få sin gratis Montenegro – Danmark livestream hos Bet365. Som det fremgår af vores gennemgang forneden, er det heldigvis ganske lige til.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Det vil sige, at du på Bet365s hjemmeside blot skal oprette en konto. Man kan glæde sig over, at Bet365 har gjort oprettelsesprocessen ganske kort og sikker. Du vil blive bedt om at oplyse følgende: dit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og din adresse.

Du skal ydermere vælge dig et brugernavn, et kodeord samt et firecifret sikkerhedsnummer. Du vil kun får brug for dette sikkerhedsnummer i tilfælde af, at du skulle ende med at glemme dit brugernavn og/eller kodeord. Når du så har fået oprettet din konto mangler der blot én ting – nemlig at sætte penge ind på denne. Derefter er du helt klar til at se al den EM-håndbold, som du kan overkomme – inklusive din Montenegro – Danmark.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Odds på Montenegro – Danmark

Danmark fik som bekendt en fremragende start på EM med en overbevisende sejr i Herning mod Slovenien. Slovenerne blev nedlagt med 30-23. Der stod 14-12 til Danmark ved pausen, så det var altså især i 2. halvleg, at de danske kvinder imponerede.

Det var især de danske fløjspillere, som var i hopla mod Slovenien. Venstrefløjen Lærke Nolsøe var med sine seks mål og imponerende indsats i forsvaret kampens helt store oplevelse.

Nu gælder så en sværere kamp mod Montenegro. De startede deres slutrunde med et et-måls nederlag til Frankrig på 24-23. Montenegro ført med 12-11 ved pausen og voldte altså Frankrig store problemer. Derfor er det bestemt ikke et hold, som Danmark må undervurdere.

Vi regner vi bestemt heller ikke med, at Danmark gør. En sejr mod Montenegro vil sikre, at en andenplads, hvis Frankrig som ventet slår Slovenien. Vi forudsiger også, at dette blive til endnu en dansk sejr i Jyske Bank Boxen i Herning.

 

Spilforslag – Danmark vinder med over 3,5

Indlæser odds…

Danmarks fløje var som sagt flyvende mod Slovenien. Det skal de naturligvis være igen mod Montenegro, hvis den gode danske start skal fortsætte.

Danmark er et bedre hold end Montenegro, men montenegrinerne viste mod Frankrig, at man ikke skal regne dem ude på forhånd. Mange udvisninger var dog en af de faktorer, som spillede ind, da Frankrig i kampens sidste minutter endelig fik bragt sig foran.

Hvis Danmark kan fortsætte de fine takter fra kampen mod Slovenien. I kampen mod Slovenien tog det lidt tid for de danske målvogtere at få spillet sig ind i kampen, men har de fundet melodien vil det blive svært for Montenegro at passere dem. Derfor tror vi, at Danmark vinder med fire mål eller flere.

 

Det kan du også livestreame hos Bet365

Bet365 er som bekendt en af verdens største bookmakere. Derfor kommer det næppe som nogen stor overraskelse, at man kan livestreame meget andet sport hos dem udover Håndbold EM.

Bet365 har nemlig også rettighederne til flere af Europas største håndboldligaer. Det samme gør sig gældende, når det kommer til fodbold, hvor man livestreame store ligaer som Serie A, La Liga og Bundesligaen. Som nævnt er det hele ganske gratis, når bare man har en konto, hvorpå der står penge.

Der er dog også meget andet sport at finde hos Bet365. De har eksempelvis et hav af tenniskampe. Dermed har du altså mulighed for at følge blandt andre den danske tenniskomet Clara Tauson, når hun spiller tennis verden over.

 

Livestream Montenegro - Danmark hos Bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365