Livestream Danmark – Sverige VM-finalen i håndbold

Danmark er nået hele vejen til finalen ved VM i herrehåndbold, hvor man møder Sverige. Finalen spilles i Kairo søndag den 31. januar klokken 17.30. Du kan livestreame kampen gratis og lovligt hos bookmakeren Bet365. Med vore guide får du det fulde overblik over, hvordan du får gratis og lovlig livestream af VM-finalen hos Bet365. Du finder også vores optakt til kampen, odds på denne samt mere.

 

Livestream VM-finalen

 

Livestream Danmark – Sverige gratis hos bet365

Vejen mod at kunne livestreame Danmark – Sverige gratis er heldigvis ganske kort. Man skal som det første naturligvis have sig en konto hos Bet365. Derudover skal man have penge stående på sin nye konto for at kunne livestreame sport fra hele verden hos Bet365.

Det har dog ingen betydning, hvor mange penge man har stående på kontoen. Det kan altså i princippet være helt ned til en krone, og man vil stadig kunne få gratis livestream af VM-finalen. Du skal blot følge disse få trin, så er du allerede klar.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Det første skridt er naturligvis, at man skal have en konto hos Bet365 for at kunne komme i gang med at livestreame Danmark – Sverige gratis hos bookmakeren. Man skal være fyldt 18 for at kunne oprette sin konto.

Bet365 har heldigvis været gode til at gøre hele oprettelsesprocessen ganske enkel og sikker for deres nye kunder. I forbindelse med denne vil man blive bedt om at komme med følgende oplysninger: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Man vil herefter skulle vælge sit brugernavn, et kodeord samt et sikkerhedsnummer på fire cifre. Dette sikkerhedsnummer vil der kun blive brug for, hvis man skulle være så uheldig at komme til at glemme sit brugernavn og/eller kodeord. Man vil nemlig kunne bruge det til at få adgang til sin nye konto.

Herefter vil ens konto være klar til at kunne tages i brug. Det første punkt bliver som nævnt, at man skal have sat penge ind på kontoen. Når man har gjort dette, vil man så til gengæld kunne streame løs af sport fra hele verden – heriblandt VM-finalen i herrehåndbold.

Bet365 har desuden rettigheder til livestreaming af en række øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldevents. Man kan ydermere også se store europæiske ligaer, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Odds på Danmark Sverige

Indlæser odds…

Som ved turneringens resterende kampe vil det naturligvis også være muligt at oddse på Danmark – Sverige. Svenskerne har været VMs helt store overraskelse. Derfor er det ikke overraskende, at Danmark endnu engang er favoritter.

Derfor skal man ud i et handicapspil, hvis man skal finde et spil på Danmark med god værdi. Der er naturligvis også en stribe andre odds på Danmark – Sverige.

Foruden odds på vinderen af kampen finder man også diverse odds på antal mål i Danmark – Sverige. Man kan også spille på, om Danmark scorer mindst 25 eller 30 mål.

Et andet spændende odds på Danmark – Sverige er et spil på, hvor mange mål kampen bliver vunder med. Hvis man har et godt øje til Danmark kan med derfor oddse på, at Danmark vinder med et vist antal mål.

 

Danmark – Sverige – Spilforslag

Indlæser odds…

Vi mener, at der er god værdi i et spil på, at Danmark vinder kampen med mindst tre mål. Danmark slog som bekendt i semifinalen de spanske europamestre med to mål, hvilket var ganske imponerende.

Derfor er Danmark som nævnt igen klare favoritter i finalen mod Sverige. Og hvis de spiller som mod Kroatien og Spanien, bør de Danmark genvinde verdensmesterskabet i forholdsvis sikker stil.

Sidst Danmark og Sverige mødtes ved en slutrunde var ved VM i 2019. Det var i mellemrunden, hvor Danmark slog Sverige med 30-26. Vi mener bestemt ikke, at et lignende resultat for denne kamp er urealistisk.

 

Danmark – Sverige – livebetting

En af de helt store fordele ved at have en konto hos Bet365 er, at man da har ideelle betingelser, når det kommer til at livebette på den begivenhed, som man streamer. Det gælder naturligvis også VM-finalen i herrehåndbold.

Den helt store fordel forbundet med at livebette er, at man da giver sig selv mulighed for at se kampen an. Man kan dermed ved selvsyn vurdere, hvilket spil der giver god mening at sætte sin lid til. Dermed handler det altså om at slå til, mens oddsene er mest favorable. Det er med andre om at sidde klar ved tasterne, når der opstår en mulighed for at ramme et godt odds.

 

Livestream Danmark - Sverige hos Bet365