Livestream Danmark – Spanien VM-semifinalen i herrehåndbold gratis og lovligt

Det lykkedes med nød og næppe Danmark at komme videre til semifinalerne ved VM i herrehåndbold. Her venter et møde med de forsvarende europamestre Spanien. Man kan få gratis Danmark – Spanien livestream hos bookmakeren Bet365. I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du får gratis Danmark – Spanien livestream.

 

Livestream Danmark - Spanien

 

Livestream Danmark – Spanien gratis hos bet365

Man vil som nævnt kunne livestreame semifinalen Danmark – Spanien ganske gratis og lovligt hos bookmakeren Bet365. Det kræver blot, at man har en konto hos Bet365. Der skal ydermere stå på denne for, at man kan komme i gang med at livestreame.

Heldigvis har det ingen betydning, hvilket beløb man har stående på sin konto. Dermed er det altså muligt at have helt ned til en krone stående, og man vil stadig være i stand til at få sin gratis Danmark – Spanien livestream hos Bet365. Med vore gennemgang får du let og hurtigt overblik over, hvad du helt præcist skal gøre for at få din Danmark – Spanien livestream.

 

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

 

Sådan kommer du i gang med at livestreame Danmark – Spanien

For det første skal man naturligvis have oprettet sin konto hos Bet365, før man kan begynde at livestreame. Herefter er man stort set klar til at komme i gang med at livestreame fra VM i herrehåndbold samt massevis af anden topsport verden over.

De fleste kender formentlig Bet365, som værende en af verdens absolut største bookmakere. De har været omhyggelige med at gøre deres oprettelses process så enkel og sikker som muligt. Noget af det første, som man vil blive bedt om som ny kunde er nogle få oplysninger. Disse er følgende: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Herefter skal man have valgt sit brugernavn, kodeord samt et sikkerhedsnummer på fire cifre. Dette sikkerhedsnummer kan bruges, hvis man skulle stå i den uheldige situation, at man har glemt sit brugernavn og/eller kodeord. Med sikkerhedsnummeret vil man da kunne tilgå sin konto hos Bet365.

Når man er kommet gennem denne korte proces, vil man kunne tage sin nye konto i brug. Inden man kan begynde at livestreame på livet løs, skal der dog som nævnt sættes penge ind på ens nye konto. Når man har gjort dette, vil man dermed kunne begynde at livestreame Danmark – Spanien ved VM i herrehåndbold. Derudover vil man også have mulighed for at livestreame de resterende kampe ved VM i herrehåndbold.

Bet365 har desuden rettigheder til livestreaming af en stribe øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldkampe. Man kan desuden se store europæiske fodboldligaer, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – Spanien Odds

Danmark er smalle favoritter inden dette møde med Spanien. Det er som nævnt et møde mellem de regerende verdensmester og de regerende europamestre.

Det er på papiret den med afstand hårdeste modstander, som Danmark har stået overfor ved dette VM. Spanien var da også ganske overbevisende, da de bankede Norge med 31-26. Med til historien hører, at Norge efter 21 minutter mistede superstjernen Sander Sagosen.

Danmark lykkedes med det yderste af neglene at sikre sig en plads i semifinalerne efter en mildt sagt hæsblæsende kamp mod Egypten. Her skulle der straffekast til for at sikre avancement.

Det faktum at det på forhånd ligner en tæt kamp betyder en del for odds på Danmark – Spanien. I flere af Danmarks tidligere kampe har de nemlig været storfavoritter. Derfor har det hidtil mest handlet om handicapspil, når det kommer til odds på vinderen. Det er dog ikke tilfældet mod Spanien

 

Danmark – Spanien – spilforslag

Indlæser odds…

Danmark er trods den tætte kamp mod Egypten stadig favoritter mod Spanien. Vi regner da også med, at oplevelsen mod egypterne har været et wake-up call for det danske hold.

Et vigtigt signal var, at Danmark ikke knækkede, da det ellers flere gange så sort ud. Det var første gang ved dette VM, at Danmark for alvor har mødt modgang, så det var godt at se, at de til sidst fik det ønskede resultat.

Hvis det lykkes Danmark at finde spillet fra kampen mod Kroatien frem i gang, så bør de have ganske gode muligheder mod Spanien. Spanierne har modsat Danmark ikke vundet alle deres kampe ved dette VM. De smed nemlig point i deres første kamp mod Brasilien, som endte uafgjort 29-29.

De er dermed heller ikke usårlige. Vi tror da også, at Danmark opper sig får spillet sig i finalen, hvor enten Frankrig eller Sverige bliver det andet hold.

 

Livestream Danmark - Spanien hos Bet365