Paris Saint-Germain snublede ganske overraskende i sidste sæson. Her vandt Lille på sensationel vis Ligue 1-mesterskabet med et enkelt point mere end hovedstadsklubben.

Med massive indkøb har PSG dog sat sig meget solidt på favoritværdigheden. Da det er lykkes at overtale Lionel Messi til at trække i PSG-trøjen, så vil det være en overraskelse, hvis der bliver spænding om mesterskabet i denne sæson. Her kan du se odds på vinderen af Ligue 1 fra bookmakeren bet365. Bookmakeren har nogle af de højeste odds på Ligue 1 og samtidig et enormt spiludvalg, når man skal oddse på fransk fodbold.

Odds på Ligue 1-vinderen 2023/24

Ligue 1 spilforslag

PSGs favoritværdighed kan måske være overvurderet af bookmakerne. Oddset for PSG-sejr er banket historisk i bund inden starten på sæsonen, da alle forventer, at Messi, Neymar, Kylian Mbappé og de andre stjerner cruiser imod et sikkert mesterskab.

Alt kan dog som bekendt heldigvis ske i fodbold. Det gik galt for PSG i sidste sæson og i 2016/17-sæsonen fik de stryg af Monaco (bl.a med Mbappé på holdet), som det år vandt med hele otte point ned til pariserne.

Oddset på PSG er i skrivende stund så lavt, at det reelt ikke kan betale sig at spille på det, når man skal binde sit indskud i en hel sæson.

I stedet kan man vælge at se lidt nærmere på outsiderne for at finde de gode odds på vinderen af Ligue 1. Her spiller man selvfølgelig med markant større risiko, men der er nogle rigtig høje odds at hente.

Det bedste Ligue 1 odds finder man på Olympique Lyon. I skrivende stund får man pengene 26,00 gange igen på et mesterskab til Lyon. Hvis angriberen Moussa Dembélé rammer ind i en målstime på toppen bør der være godt med mål i dette Lyon-mandskab.

Man må heller ikke helt afskrive Marseille eller Monaco. Og så er der naturligvis også de forsvarende mestre Lille, som også kan gøre sig gældende i denne sæson.

PSG har fokus på Champions League

Selvom hold som Lille, Marseille, Monaco og Lyon ser spændende ud i denne sæson, vil det kræve et mindre mirakel at slå PSG. De forsvarende mestre befinder sig på et helt andet niveau end resten af ligaen rent økonomisk. PSG’s finansielle muskler betyder, at deres trup er både stærkere og bredere. I Lionel Messi, Neymar og Mbappé har de samlet et All-Star angreb. Og hele PSG-truppen består af nogle af verdens allerbedste fodboldspillere. Det er der ingen af de andre Ligue 1-hold, der kan konkurrere med.

Men har Lionel Messi nu også hjertet med, når han trækker i PSG-trøjen eller er han ankommet til Paris for at hente en massiv løncheck? Neymar har været plaget af skader i de seneste sæsoner og så er der transfer-rygter om Kylian Mbappé. Han kan måske blive fristet til at skifte klub allerede denne sommer, da Real Madrid skulle stå klar med en kontrakt.

En anden ting, som er værd at komme ind på er, at PSG naturligvis igen i år satser benhårdt på at vinde  Champions League.  De har som bekendt været meget tæt på, da man nåede frem til finalen i 2019/20-sæsonen for første gang nogensinde. Her blev Bayern München dog for stor en mundfuld og PSG tabte finalen med 1-0.

Dermed er spørgsmålet, om PSGs uden tvivl enorme CL-fokus kan ende med at koste dem i Ligue 1. Det forventes, at PSG med største lethed gør rent bord. Det er naturligvis med til at skabe et massivt forventningspres. Det samme pres har Lyon, Marseille, Lille og Monaco ikke.

Odds på Ligue 1 nedrykkerne

Hvor kampen om mesterskabet kan virke afgjort, så er der anderledes gode Ligue 1 odds at hente på nedrykningskampen. Som det kan læses i vores optakt, forventes oprykkerne fra Troyes og Clermont at få det svært. Det samme kan også blive tilfældet med hold som Reims, Brest, Angers og Strasbourg, der alle risikerer at blive rodet ind i nedrykningsdramaet i denne sæson.

Tabellens to dårligste hold ryger direkte ned, imens det tredje dårligste skal ud i to play off-kampe imod nummer tre fra den næstbedste række, Ligue 2.

Brest har klaret frisag de sidste par sæsoner, men den manglende bredde kan blive et stort problem, når vi nærmer os sæsonafslutningen og det strammer til i bundstriden.
Der er simpelthen for langt mellem profilerne rent kvalitetsmæssigt. Det er derfor oplagt at spille på dem som nedrykker, når man sætter sine odds på Ligue 1.

Bunden af Ligue 1 er dog utrolig tæt, og der er derfor mange hold, der kan rykke ned. Bookmakerne forventer at disse hold kommer til at blande sig i bundstriden:

  • Brest
  • Strasbourg
  • Metz
  • Troyes
  • Clermont
  • Angers
  • Reims

At bunden er så bred betyder også, at man kan hente nogle rigtig gode odds på Ligue 1 nedrykkerne. Igen findes disse hos bet365, der som regel er markedsførende på denne type spil i Danmark. Det er værd at bemærke, at oddsene i løbet af sæsonen vil hoppe op og ned i takt med resultaterne. Det kan ofte godt betale sig at holde hovedet koldt, når man spiller på Ligue 1, da tingene hurtigt kan vende. Man skal altså ikke lade sig rive med af et enkelt godt resultat.

Vi anbefaler, at man spiller på, at Brest rykker ned. De ligner bestemt et af ligaens dårligste hold, og når man skal sætte sine Ligue 1 odds, bør man altså inkludere dem som nedrykker.

Expekt Odds på Ligue 1

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+