Det lader i år ikke til, at en dansk tv- eller streamingtjeneste har planer om at vise Ligue 1. Men fortvivl ej det er nemlig stadig muligt at følge stjernerne i Frankrig. Hvis man har en konto hos Bet365, hvorpå der står penge, kan man nemlig streame løs af kampene fra Ligue 1.

 

Livestream Ligue 1 hos Bet365

 

Sådan får du Ligue 1 livestream i Danmark

Ligue 1 har gennem flere år stået lidt i skyggen af de andre store ligaer. Det er naturligvis lidt en skam, da flere af verdens absolut største profiler er at finde i Frankrig. Her tænker vi naturligvis på spillere som Kylian Mbappé og Neymar. Derudover meldes selveste Lionel Messi naturligvis også på vej til Ligue 1.

Derfor er det naturligvis en skam, at der i år endnu ikke er nogen dansk tv- eller streamingtjeneste, som lader til at vise Ligue 1. Der er dog heldigvis stadig mulighed for at se Ligue 1 gratis og lovligt i Danmark. Det kræver blot, at man har en konto hos en bookmaker med licens i Danmark.

 

Opret en konto og livestream Ligue 1

Bookmakerne i guiden foroven har købt rettighederne til at sende kampe fra den bedste franske liga. Dermed kan du kvit og frit se live fodbold fra Ligue 1, hvis du er kunde hos bookmakeren.

Det er 100% lovligt og sikkert at streame via en bookie, i modsætning til via tilfældige links på nettet. Det er desuden helt gratis at oprette en konto. Der er dog et krav om, at du er aktiv kunde hos bookmakeren. Det betyder, at du skal have lavet et indskud på kontoen før der er hul igennem til livestream.

Vi anbefaler, at du indbetaler et min. beløb på din konto. Derefter vil du være klar til at kunne livestreame al den Ligue 1, som hjertet begærere. Det vil tilmed have kostet dig væsentligt mindre, end en sportspakke hos Viaplay, som før sendte Ligue 1.

Der foreligger intet krav om, at man skal spille for pengene på en konto for at være i stand til at livestreame sport hos Bet365. Dermed er der i princippet ikke behov for mere end en indbetaling, før man har ubegrænset Ligue 1 til rådighed.

Mens du sidder og ser Ligue 1-kampene, kan du også benytte dig af bookmakerens livebetting-markeder, hvor du kan spille på igangværende kampe i Ligue 1. Oddsene reguleres løbende i takt med kampens forløb, så der er rigelige muligheder for at øge spændingen på kampene, hvis du er en gambler-type.

 

Opret din konto hos Bet365