Den spanske første division er blandt de mest populære fodboldligaer i verden, men når det kommer til at se La Liga i TV herhjemme, er mulighederne begrænset. For tiden er det TV 2, der har rettighederne til at vise La Liga i Danmark, men kampene sendes kun på TV 2 Sport X og på TV 2 Play.

Har du blot den almindelige TV 2 Sport-kanal, kræver det altså, at du enten investerer i Sport X-kanalen eller et TV 2 Play-abonnement, hvis du vil følge med i La Liga. Alternativt kan du registrere dig hos bet365 og derigennem se La Liga gratis.

Læs hvordan gratis streaming af La Liga gennem bet365 virker senere i artiklen, og se også TV-programmet for de kommende La Liga-kampe.

bet365 Livestream La Liga

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

TV-program for La Liga 2023/24

Indlæser…

Sådan ser du La Liga på TV

Hvis du vil se La Liga på TV kræver det, at TV 2 Sport X-kanalen indgår i din TV-pakke. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er den almindelige TV 2 Sport-kanal, og derfor er det heller ikke sikkert, at den er en del af din TV-pakke.

Viser det sig, at du ikke har TV 2 Sport X, vil du i mange tilfælde kunne tilvælge den hos din TV-udbyder. Særligt nemt er det, hvis du har en ”bland-selv”-pakke, hvor du selv vælger hvilke kanaler, du ønsker at kunne se på dit fjernsyn. Her vil du som regel kunne ændre i kanaludvalget fra måned til måned, og dermed også nøjes med at have TV 2 Sport X med i pakken, når La Liga-sæsonen er i gang fra august til juni.

Sammenholder du ovenstående TV-program med La Ligas kampprogram, vil du hurtigt opdage, at det ikke er alle kampene, der bliver sendt på TV 2 Sport X. Det er nemlig sådan, at TV 2 udvælger de kampe, som vil tiltrække flest seere, til at blive sendt på TV. De resterende kampe må du i stedet se på TV 2 Play.

Alternativer til at se La Liga på TV

Ligesom med så mange andre TV-udsendelser, er fodbold på TV blevet påvirket af streamingtjenesternes indtog. Det betyder, at du faktisk er nødt til at se La Liga online, hvis du vil have mulighed for at se samtlige kampe i den spanske første division.

Heldigvis er der nogle ganske fornuftige online alternativer til at se La Liga på TV. Nedenfor vil vi præsentere dig for de to muligheder, du har i Danmark for livestreaming af La Liga: bet365 og TV 2 Play.

bet365

Som en af verdens største bookmakers har bet365 mange fordele. En af disse er, at de opkøber streamingrettigheder til mange af de største sportsbegivenheder rundt omkring i verden. Formålet er at tiltrække sportsglade fans til platformen, så de kan følge med i kampene og, forhåbentligt, samtidig oddse på dem.

Det er også årsagen til, at du kan se La Liga gratis på bet365. Det kræver blot, at du opretter en konto hos bookmakeren og indsætter penge på den. Til gengæld er der ingen krav om, at du rent faktisk spiller på kampene du ser. Er du en person, der ynder at oddse på La Liga, så er det til gengæld rart at have det hele samlet på ét sted.

Indlæser…

Vi har skrevet en separat guide til, hvordan du streamer La Liga gratis via bet365, som du med fordel kan læse, hvis du ønsker at give det et forsøg. Her kommer vi også ind på, hvordan du kan bruge en Chromecast til at få kampen fra bet365 op på dit fjernsyn.

TV 2 Play

Vil du have adgang til TV 2’s kommentering af kampene, deres optakter, efterfølgende analyser og så videre, men har du ikke TV 2 Sport X, vil et abonnement på TV 2 Play være det bedste valg for dig. Her kan du nemlig se alle kampene og naturligvis få adgang til al den øvrige dækning, som TV 2 også sender.

Dertil er det naturligvis værd at bemærke alle de øvrige sportsbegivenheder og programmer, som også bliver sendt på streamingtjenesten. Her kan du blandt andet se e-sport, ATP- og WTP-tennis, Conference League, Tour de France og meget mere.

Bemærk, at når du tegner et abonnement hos TV 2 Play, så skal du vælge det, hvor sport er inkluderet. Det er en smule dyrere end det abonnement, der kun giver adgang til on-demand streaming af film, serier og ”almindelige” programmer fra TV 2’s katalog.

Ofte stillede spørgsmål om La Liga i TV

Hvilke kanaler viser La Liga?

La Liga 2023/24 vises som udgangspunkt kun på TV 2 Sport X, hvis du ønsker at se kampene på dansk TV. Ligaens største og vigtigste kampe, såsom El Clásico, vil givetvis blive vist på TV 2 Sport.

Hvornår vises La Liga i TV?

La Liga vises som regel i TV klokken 17:00, 19:30 og 21:30 på fredage, lørdage, søndage og mandage. Det vil dog ikke være alle tidspunkterne og dagene, der er belagt i hver runde. Tjek derfor TV-programmet øverst på siden for at se, hvornår denne uges La Liga-kampe bliver vist på TV.

Hvor kan man se La Liga?

Man kan se La Liga på TV-kanalen, TV 2 Sport X, på streamingtjenesten, TV 2 Play og på bet365. De to første er betalte, mens sidstnævnte lader dig se La Liga gratis.

Sendes La Liga på live TV?

Ja, de mest populære kampe i hver runde af La Liga sendes live på TV. Er du mere interesseret i opgør mellem de mindre klubber, vil du som regel skulle søge mod online streaming på TV 2 Play eller bet365 i stedet.