Vind EM billetter på mobilen hos Unibet

Ejer du en mobiltelefon med adgang til internettet, og har du 50 kr. der brænder hul i lommen?

Så kan du være med i kampen om to billetter en kamp ved EM i fodbold i Frankrig, og måske sikre dig din billigste og fedeste sommerferie nogensinde.

Fra d. 16.-22. maj får du nemlig chancen for at komme til Frankrig og opleve EM-slutrunden på klods hold.

Alt du skal gøre er, at spille 50 kr. på et væddemål til min. odds 1.40 fra mobilen hos Unibet i ovenstående periode, hvorefter du automatisk er med i lodtrækningen om to billetter til en kamp ved EM-slutrunden i Frankrig.

Husk at tilmelde dig kampagnen hos Unibet, før du oddset. Det kan du bl.a. gøre via linket herunder.

Deltag i konkurrencen her hos Unibet.dk >>

 

Sådan fungerer konkurrencen

Du skal tilmelde dig kampagnen hos Unibet.dk, for at kunne deltage. Dette gøres ved at logge ind på din konto, og gå til konkurrencesiden under “kampagner” i menuen.

Når du er tilmeldt, skal du placere et spil på præcist 50 kr. fra din mobil. Du vælger selv, hvad du vil spille på, men oddset skal være mindst 1.40.

Når væddemålet er afgjort, er du med i lodtrækningen om to billetter til EM-slutrunden i Frankrig til sommer.

Kun spil placeret fra mobil – og som er afgjort – mellem d. 16. maj og d. 22. maj kl. 23.59 tæller med.

Læs også: Få komplet overblik over Odds på EM

 

Hvad dækker præmien over?

Hvis du bliver den heldige vinder af 2 billetter til EM-slutrunden, skal du selv dække rejseomkostninger og overnatning. Unibet bestemmer hvilken kamp du får billetter til, men det ligger allerede fast, at det bliver en kamp i juli måned.

Vinderen vil blive kontaktet personligt af Unibet, så snart lodtrækningen har fundet sted. Hvis Unibet ikke kan få kontakt til vinderen, laves der en ny lodtrækning. Sørg derfor for, at have din kontaktoplysninger på din Unibet-konto opdateret.