MuchBetter er en relativ ny betalingsløsning fra 2016, der fungerer som en e-wallet ligesom blandt andet Skrill og Neteller. Takket være dens unge alder, er MuchBetter endnu ikke så populær herhjemme som i udlandet, hvor betalingsmetoden vinder frem hos spillere og bookmakers.

Det skyldes, at du med MuchBetter får en sikker og forholdsvis hurtig betalingsmetode. Begge er væsentlige faktorer for spillere på bettingsider verden over. Der er derfor ikke noget at sige til, at flere og flere bettingsider tilbyder MuchBetter som betalingsløsning.

Herunder kan du læse meget mere om MuchBetter, hvordan det fungerer, og hvilke danske bookmakere der tilbyder betalingsmetoden. Du kan også lære mere om betalingsløsningens sikkerhed, samt hvilke fordele og ulemper der er ved at bruge MuchBetter.

Bookmakere der accepterer MuchBetter

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med Trustly
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
1.000 DKK

5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan fungerer MuchBetter

Med MuchBetter får du en elektronisk tegnebog, som du kan overføre penge til via et betalingskort eller en bankoverførsel.

Forskellen mellem MuchBetter og mange af de andre e-wallets er, at MuchBetter udelukkende er en app. Det betyder, at du kun kan bruge betalingsløsningen på din iPhone eller din Android-telefon. Det gør den oplagt til on-the-go-spillere, der foretrækker at oddse direkte fra mobilen.

Det er også muligt at få tilknyttet et MasterCard til din MuchBetter-konto, hvis du ønsker et fysisk kort.

Sådan kommer du i gang med MuchBetter betting

Når du har downloadet MuchBetter og overført penge til appen, er du klar til at indbetale til bookmakeren. For at indbetale til din spilkonto kan du følge nedenstående trin-for-trin-guide:

01

Vælg en bookmaker

Opret en konto og log ind på den hos den MuchBetter-bookmaker, som du har valgt.

02

Vælg Skrill som betalingsmetode

Klik dig ind på ”Indbetaling” og vælg MuchBetter som betalingsmetode.

03

Angiv beløb

Indtast det beløb, du ønsker at indbetale til din konto hos bookmakeren.

04

Bekræft indbetalingen med MuchBetter

Send betalingsanmodningen til MuchBetter og bekræft indbetalingen via appen.

05

Bookmakeren modtager dine penge

Modtag straks pengene på din spilkonto.

Sikkerheden ved at bruge MuchBetter

Foruden at være yderst brugervenlig og nem at anvende, kan MuchBetter også bryste sig af en uovertruffen sikkerhed. På sikkerhedsfronten er de nemlig langt foran næsten alle konkurrerende betalingsmetoder. Din konto hos MuchBetter er sikret med både Touch-ID og dynamiske sikkerhedskoder. Derudover bliverr samtlige af dine transaktioner også baggrundstjekket.

MuchBetter har blandt andet lavet verdens første dynamiske CVV-kode, som er de tre cifre, der står på bagsiden af dit betalingskort. Disse cifre findes i MuchBetter-appen, og de skifter løbende. Det betyder, at selvom dine betalingsoplysninger skulle blive lækket, vil de være ubrugelige. Ingen udover dig vil altså kunne gøre brug af dit betalingskort fra MuchBetter online, medmindre de også tvinger sig adgang til din app.

Og det er ikke bare lige noget, de kan gøre. For MuchBetter-appen er sat op, så der kræves både kodeord samt Face-ID eller Touch-ID for at få adgang til kontoen. Du kan derfor være helt tryg ved at anvende MuchBetter velvidende, at kun du kan benytte dig af betalingsløsningen.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Ved at bruge MuchBetter til ind- og udbetaling på danske bettingsider deles dine betalingsoplysninger ikke med bookmakeren. I stedet modtager de blot pengene fra MuchBetter, som så efterfølgende sørger for, at de bliver trukket fra din konto.

Dermed undgår du, at dine betalingsoplysninger skal indtastes på bookmakerens hjemmeside. Selvom ovenstående bettingsider alle lever op til de strenge sikkerhedstekniske krav, der bliver stillet af Spillemyndigheden, er det alligevel altid en god idé at minimere antallet af gange, hvor dine betalingsoplysninger indtastes og overføres på nettet.

Fordele og ulemper ved MuchBetter

Hvis du sætter pris på hurtige ind- og udbetalinger, brugervenlighed og ønsker en betalingsmetode med en høj sikkerhed, så er MuchBetter vejen frem. For MuchBetter er utrolig nemt at anvende og lader dig samtidig indbetale og udbetale både hurtigt og enkelt til og fra bookmakeren. Men den absolut største fordel ved MuchBetter er det høje sikkerhedsniveau.

Som du kan se øverst på siden, er listen over bookmakere med MuchBetter desværre endnu kort i Danmark. Det er nemlig langt fra alle spillesider med dansk licens, der har taget MuchBetter til sig.

 • Høj sikkerhed med dynamisk CVV-kode
 • Beskyttelse af betalingsoplysninger
 • Mulighed for at få tilknyttet et MasterCard til din MuchBetter-konto
 • Nem og simpel betalingsmetode
 • Brugervenlig app
 • Kun tilgængelig som mobil-app
 • Få danske bettingsider, der tilbyder MuchBetter
 • Der kan forekomme gebyrer ved indbetaling med betalingskort

Ofte stillede spørgsmål om MuchBetter

Hvad er MuchBetter?

MuchBetter er en e-wallet i stil med Skrill og Neteller. Forskellen er, at MuchBetter udelukkende er en app. Det betyder, at du via deres app kan indbetale til din spilkonto hos bookmakeren, styre dine penge på din MuchBetter-konto, modtage udbetalinger fra bettingsider, m.m.

Hvem kan bruge MuchBetter?

Alle med en iPhone eller en Android-telefon, som har downloadet MuchBetter-appen, og som samtidig er fyldt 18 år, kan bruge MuchBetter til indbetalinger hos bookmakere.

Kan MuchBetter bruges til betting?

Ja, faktisk er MuchBetter en utrolig sikker og nem betalingsmetode til betting, fordi du kan indbetale til bookmakeren fra mobilen. Ligeledes er udbetaling af din gevinst også muligt i appen.

Hvilke bettingsider accepterer MuchBetter?

Der er endnu ganske få bettingsider i Danmark, der tilbyder MuchBetter som betalingsmetode. Vi opdaterer listen øverst på siden løbende, så du altid kan få overblikket. For nuværende er Betinia den eneste danske MuchBetter-bookmaker.