Imponerende streak – Rammer odds 1000+ 3 gange på Oddset

Højst oddsDer findes heldige spillere, der findes dygtige spillere, og så findes der 54-årige Pernille Henriksen fra Odense, som på bare 4 år har lavet tre kuponer med et odds på mere end 1000 som er gået hjem . Det er en imponerende rekord, som ikke bare er kommet ud af det blå. For godt 4 år siden, begyndte Pernille for alvor at interessere sig for Oddset hos Danske Spil.  Interesseren for Oddset fik Pernille via sit tidligere job som postbud, hvor hun dagligt skulle høre på sine mandlige kollegaer fortælle om deres kuponer. Det fik Pernille til at gå hjem og undersøge hvad Oddset var for en størrelse, og den beslutning har hun bestemt ikke fortrudt.

Spiller på håndbold og basketball

Det er specielt krydser i håndbold og basketball, som er de mest spillede begivenheder når hun skal finde kampe at spille på. Her kan man som regel få de højeste odds, og det udnytter Pernille. Her er Oddset på uafgjort som regel 10+, og det finder man ikke så ofte i andre sportsgrene. Det sker dog, at der også bliver spillet på en fodboldkamp eller golf, men det er bestemt ikke hver dag det sker.

TV-guide til KMD Cup

En del af oddset klub 1000

Når du spiller Oddset hos Danske Spil, har du mulighed for at blive medlem af en eksklusiv klub af betttere, der alle har ramt en kupon med et odds der var højere end 1000. Med 3 kuponer på mere end odds 1000, er Pernille selvfølgelig indskrevet i Oddset klub 1000. Det højeste odds Pernille har vundet på er odds 1462, men hun har også ramt odds 1300 og odds 1200.

Sådan skal du gøre

Hemmeligheden bag Pernilles succes skal som tidligere nævnt findes i, at hun ikke spiller på kampe der giver under odds 7. I gennemsnit bruger hun 50 kroner om dagen på oddset, og det bliver naturligvis til en del kuponer. Men hun spiller ikke kun til odds 1000+, der bliver også lavet kuponer til odds 60-200. Der bliver dog aldrig spillet på single kampe, da det aldrig vil være muligt at få et højere odds end 12. Selv om det er mange gode råd, så må man aldrig glemme, at held også spiller en stor rolle. Og som bekendt er nogen spillere bare født heldigere end andre.

Prøv Oddset Online hos Danske Spil her