Den danske Superliga er efterhånden kommet godt i gang, og OB har vist sig som et meget stærkt mandskab. Fredag møder OB på hjemmebane Randers FC, der fik sin første sejr i forrige runde mod Nordsjælland med 3-1. OB er store favoritter til, at hive sejren hjem, og derfor er det da også meget interessant hvad bookmakeren 888sport tilbyder til nye kunder. De er nemlig ude med nogle meget flotte odds, på en sejr til enten OB eller Randers FC. Nye spillere har således muligheden for, at få odds 10 hvis OB vinder, hvor man før fik odds 1,88. Spiller man derimod på Randers, får du dit odds til hele 26.

Vi vil dog i denne artikel hovedsageligt forholde os til oddset på OB, som giver pengene 10 gange igen. Idet vi ser OB som vinder af kampen til, at blive det mest sandsynlige udfald. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.300 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk start på sommeren, afhængig af om du spiller på OB eller Randers FC som sejrsherre!

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på OB eller Randers FC

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 10 eller 26 på sejr til enten OB eller Randers FC og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af helt op til 1.300 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på OB eller Randers FC til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 1.300 kroner hvis Randers FC vinder kampen!

Kampen vises i øvrigt på den danske TV kanal TV3 Max på fredag kl.20:00.

 

Derfor vinder OB kampen

Randers FC har mødt betydeligt lettere modstandere end OB indtil nu. Randers har i deres fire hidtidige kampe fået en sejr, to uafgjorte og et nederlag. Modstanderne har været Sønderjyske, Brøndby, Hobro og Nordsjælland, hvor det reelt kun er Brøndby der regnes for et tophold. OB har derimod haft fornøjelsen af, at møde sidste års nummer 1, 3 og 4 i Superligaen. De har da også måtte indkassere to nederlag til FC København og Brøndby. I begge kampe kunne de dog nemt have vundet i stedet for, at tabe kampen da begge gange var foran og lignede det bedste hold. To sejre er det da heldigvis også blevet til, imod Lyngby som blev knust 4-1 og senest 1-0 udesejren over Esbjerg.

Historikken på OB hjemmebanen er ikke til, at tage fejl af. Således har OB sendt Randers hjem med et nederlag, de sidste tre gange holdene har mødtes. 1-0, 3-0 og 3-1 lyder cifrene på, og de taler da også sit tydelige sprog om et OB mandskab, der står godt til Randers. Det jyske mandskab fik, som skrevet en sejr i forrige spillerunde på 3-1 over Nordsjælland. Men det ændrer ikke det faktum, at de i deres hidtidige to udekampe i sæsonen har været niveaumæssigt skuffende. Nederlaget i premieren til Sønderjyske udstillede nogle af deres mangler i denne sæson, og i 2-2 kampen mod Hobro virkede de igen overmatchet. Mod OB møder de en meget bedre modstander, og det ligner ikke, at Randers har et modsvar.

Den nye spiller som OB har hentet ind til sæsonen, har virkelig fået en fantomstart. Sander Svendsen har allerede forvist Anders Jacobsen til bænken med tre scoringer i hans tre første kampe. Senest mod Esbjerg udgjorde han forskellen med sit mål til 1-0, som også endte med at blive kampens resultat. På mål har unge Oliver Christensen grebet chancen efter Grytebust er skiftet til FCK, og han viser klassen kamp efter kamp. OB har så mange trusler i offensiven, at Randers ikke vil vide hvad der rammer dem. Kadrii, Kløve og Svendsen har især været en evig trussel i de første kampe, og vi forventer de igen bliver det mod Randers!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund