Spil 50 kr. hos 888 og få odds 101 hvis Aston Villa besejrer Tottenham!

Den engelske Premier League begynder endelig efter en lang sommerferie, hvor vi er flere der desperat har hungret efter britisk fodbold. Fredag bliver sæsonen sparket i gang når de forsvarende Champions League mestre Liverpool skal i aktion. Lørdag venter der dog et møde, hvor vi måske har dansk deltagelse for hjemmeholdet Tottenham der skal møde oprykkede Aston Villa. Tottenham er storfavoritter til, at vinde kampen med der er i skrivende stund en smule usikkerhed omkring London mandskabet. Christian Eriksen er rygtet kraftigt til Manchester United. Skulle han skifte væk, er det en betydelig svækkelse af Spurs mandskabet.

Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, ved sejr til begge hold. Nye spillere har således mulighed for, at få odds 6 hvis Tottenham vinder, hvor man før fik odds 1,27. Oddset på en Aston Villa sejr er dog endnu mere vanvittigt, da du her får hele odds 101, hvis Villa altså vinder kampen, sat op fra odds 11. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 5.000 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk start på Premier League sæsonen. Afhængig af om du spiller på Spurs eller Villa som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Tottenham eller Aston Villa

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 6 eller 101 på sejr til enten Spurs eller Villa og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af helt op til 5.000 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Tottenham Spurs eller Aston Villa til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 5.000 kroner hvis Aston Villa vinder kampen!

 

Derfor kan Aston Villa vinde kampen

Tottenham kommer ind til kampen ovenpå et transfervindue, hvor de som altid har måtte kæmpe for, at holde sammen på mandskabet. De har solgt højrebacken Kieran Trippier til spanske Atletico Madrid, og med skader til Aurier og Foyth er de svækket på positionen. Tilbage står unge Walker-Peters, som selvfølgelig er et talent, men det kan være et af de steder Villa kan angribe Spurs mandskabet. Som skrevet er der i skrivende stund fuld gang i transfermarkedet, og for Spurs er det også tilfældet. Christian Eriksen rygtes kraftigt til United, og skulle det skifte ske vil Spurs utvivlsomt mærke tabet øjeblikkeligt. Eriksen lavede i sidste sæson 8 ligamål, samt 12 assists og hans sublime spil kan ikke bare lige sådan erstattes over natten.

Selvtillidsmæssigt går de to mandskaber også ind til sæsonstarten, med vidt forskellige indgange. Tottenham har haft nogle okay opvarmningskampe med sejre over Juventus, Real Madrid og Bayern München. Imens det er blevet til nederlag imod Manchester United og Inter. Læg dertil hvordan Spurs sluttede sidste sæson af, i Champions League finalen blev det til et tungt 0-2 nederlag til Liverpool. I Premier League blev det til seks nederlag, et uafgjort resultat og blot tre sejre i løbet af de sidste 10 kampe i sæsonen.

Aston Villa derimod har haft en fantastisk opstart, hvor de har vundet alle deres træningskampe. Senest d.3 august hvor de slog RB Leipzig med 3-1 på den tyske hjemmebane. Derudover er Aston Villa spillere fulde af selvtillid. Som oprykker vil de helt sikkert spille med en gejst, som kun oprykkere kan. De slog på imponerende vis Derby i finalen om, at rykke op fra Championship med en sejr på 2-1. Op til sæsonen har Villa styrket holdet nærmest over hele linjen, med utroligt spændende spillere. Wesley, Mings, Luiz, Targett, Konza, Nakamba, Trezeguet, El Ghazi, Heaton og Engels med flere er alle hentet ind. De styrker det allerede potente mandskab, og bliv ikke overrasket hvis de dukker Spurs i sæsonåbneren!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund