Vind stort – Forhøjede odds på midtugens europæiske kampe

Tirsdag, onsdag og torsdag står i fodboldens tegn, når der skal spilles Champions League og Europa League. De største europæiske klubber tørner sammen på nogle af verdens mest ikoniske stadions, og man skal selvfølgelig oddse, når der er så god sport i TV. Dette er de helt enige i hos bwin, der netop nu har forhøjet en række odds fra denne uges europæiske opgør. Det betyder, at man kan vinde stort på de europæiske topklubber i denne uge.

 

Spil forhøjede odds hos bwin

 

Her er de forhøjede odds

APOEL – Borussia Dortmund (Dortmund sejr og begge hold scorer odds 3,10)

Tyskerne er naturligvis favoritter til denne kamp, men APOEL må ikke undervurderes. Cyprioterne er frygtindgydende på hjemmebane, hvor deres fanatiske fans kan skabe problemer for selv de bedste hold. Her har de hentet flere store sejre, og de skal nok komme frem til chancer. Dortmund bør dog stadig være stærkere, hvorfor sejren næppe kommer i fare.

 

Real Madrid – Tottenham (Real vinder begge halvlege odds 3,40)

Tottenham har gjort det flot i den hjemlige liga, men de er stadig langt fra det niveau Real Madrid befinder sig på. Den spanske kongeklub er simpelthen stærkere end Tottenham på alle banens positioner, og englænderne får det rigtig svært. Derfor bør Real Madrid løbe med sejren, der formentlig bliver sikret allerede i første halvleg.

Læs vores optakt til kampen.

 

Manchester City – Napoli (Over 3,5 mål i kampen odds 2,05)

Manchester City og Napoli er to af Europas bedste mandskaber i øjeblikket. Det er førerholdene fra Premier League og Serie A, og der er lagt op til et brag af en kamp. Begge hold har deres styrker i den offensive del af spillet, og der bør blive skabt chancer på stribevis i denne kamp.

Læs vores optakt til kampen.

 

Bayern München – Celtic (over 4,5 mål i kampen odds 2,50)

Bayern fyrede for nyligt cheftræner Carlo Ancelotti, og de er allerede blevet et markant bedre fodboldhold. I weekenden smadrede de Freiburg på hjemmebane med 5-0, og Celtic kan sagtens løbe ind i en lignende øretæve. Skotterne er suveræne i den hjemlige liga, men håbløse, når det kommer til Champions League. Dette så man blandt andet, da de tabte 5-0 til PSG på hjemmebane i gruppespillets første runde.

 

Chelsea – AS Roma (Roma scorer først 3,20)

Chelsea tabte i weekenden 2-1 til håbløse Crystal Palace i Premier League. London-klubben er præget af uro, og de kan sagtens løbe ind i problemer imod det taktisk stærke AS Roma-mandskab.

Læs vores optakt til kampen.

 

FC Barcelona – Olympiakos (Barcelona vinder og begge hold scorer odds 2,75)

Barcelona er naturligvis kæmpe favoritter imod Olympiakos på hjemmebane. Barcelonas defensiv er er dog ikke altid lige stabil, hvorfor Olympiakos nok skal komme frem til chancer. Et bud på resultatet er 3-1.

 

Nice – Lazio (Lazio vinder og over 2,5 mål i kampen odds 6,25)

Lazio har været den helt store overraskelse i den italienske serie A i denne sæson. Romerne ligger på tredjepladsen i øjeblikket, og i weekenden slog de Juventus med 2-1 på udebane.  Nice derimod er i krise, og efter 14 spillerunder er de blot på 14. pladsen i Ligue 1. De har tabt deres seneste to kampe, og deres defensiv er hullet som en si.

 

AC Milan – AEK Athen (AEK scorer først odds 4,00)

AC Milan er kriseramt. På trods af store investeringer fungerer det slet ikke for den italienske storklub. Milan har tabt sine tre seneste ligakampe, og de ligger blot nummer ti i Serie A. AEK derimod stormer derudad i den græske liga, hvor de i øjeblikket ligger på andenpladsen. De har derfor masser af selvtillid og tro på tingene.

 

Everton – Lyon (Everton vinder til nul odds 5,00)

Lyon har fået en skidt start på Ligue 1, hvor de efter ni spillerunder blot er på sjettepladsen. Everton er ligeledes kommet skidt fra land i denne sæson, men de er stærkere på papiret og har brug for oprejsning. Denne Europa League-kamp er den perfekte mulighed til at starte en god stime.

 

Spil på forhøjede odds hos bwin