Den amerikanske drøm – spil sikkert på kampe fra USA

Efter en længere sommerpause, er de amerikanske sportsligaer efterhånden ved at være godt i gang igen. I øjeblikket kan man således spille på fodbold, amerikansk fodbold og baseball fra USA, og i næste måned starter basketball og ishockey også op igen. Dette fejrer bookmakeren 888sport med et unikt tilbud, der er inspireret af den amerikanske drøm. Man kan nemlig jagte rigdom og succes med akkumulatorkuponer, og skulle man falde på én sølle kamp, giver 888sport indskuddet retur.

På den måde kan man altså tillade sig at satse lidt ekstra, når man sammensætter sine kuponer.

 

Spil på amerikansk sport hos 888sport >>

 

Sådan gør du

For at udnytte 888sports kampagne skal man have en konto hos dem. Har man ikke ikke allerede en konto, kan man passende udnytte deres fremragende velkomsttilbud, hvor de fordobler det første indskud med helt op til 1.000 kroner. Sætter man dermed for eksempel 500 kroner ind, kvitterer 888sport således med det samme beløb. Man får dermed hele 1.000 kroner at spille for.

888sport er en af de bedste bookmakere på det danske marked. Den excellerer især på grund af den fremragende velkomstbonus såvel som de mange hyppige kampagner. Derudover er spiludbudet enormt og livebettingen fremragende. Mere info om 888sport kan findes i vores bookmaker-anmeldelse her.

Når man først er oprettet hos 888sport, er det ret lige til, at udnytte kampagnen. Alt man skal gøre er nemlig blot at spille fem kampe eller mere på amerikansk sport, NFL, MLS, MLB, NHL og NBA, og hvis man taber væddemålet på grund af én kamp, får man pengene retur som bonus op til 250 kroner.

 

Regler og vilkår

For at ens kupon kvalificerer sig til American Dream-kampagnen, skal den indeholde mindst fem kampe spillet på enten amerikansk fodbold, baseball, basketball, fodbold eller ishockey i USA.

Mindsteindsatsen er 50 kroner, og alle spillene skal minimum være odds 1,30.

Taber man sin kupon med præcis én kamp, får man refunderet sit indskud som bonus. Denne bonus skal gennemspilles minimum seks gange til odds 1,50 indenfor 60 dage for ikke at bortfalde.

 

 

Spil hos 888sport her >>