Du har nu mulighed for at livestreame den amerikanske, Major League Soccer liga helt gratis og lovligt.

Amerikanerne er langsomt begyndt at tage fodbold til sig, eller “Soccer” som de kalder det derovre. Den bedste amerikanske fodboldrække, Major League Soccer, er ved at blive rigtig populær, og Fodbold er gået fra at være en af de mindst interessante sportsgrene i USA til nu at være en af de mest populære.

Det er bl.a. en af grundene til, at store europæiske profiler vælger at skifte til den amerikanske liga, og det er af samme grund, at vores partnere har valgt at købe rettighederne til at vise kampe fra den bedste amerikanske liga.

Vi har herunder lavet en oversigt over de Major League Soccer kampe, som vores partnere livestreamer gratis og lovligt til dig.

Indlæser…

Beckham startede bølgen

Det er stadig de færreste europæer, der følger med i den amerikanske fodboldliga. Det skyldes hovedsageligt, at kampene spilles langt ude på natten, og fordi, at der ikke er nogle TV-kanaler, der har købt rettighederne til disse kampe. Der begynder dog langsomt at ske noget på den front, og den amerikanske liga er langsomt gået hen og blevet en af de mere populære ligaer.

Det hele startede, da David Beckham meget overraskende skiftede Real Madrid ud med Los Angeles Galaxy tilbage i 2007. Det startede hurtigt en bølge af europæiske fodboldspillere, der alle gerne ville til USA, hvor de i deres karrieres efterår kunne tjene lidt ekstra penge og samtidig får en stor oplevelse ud af det.

Danske Jimmy Nielsen gjorde det samme, da han skiftede til Kansas City, hvor han blev en meget populær skikkelse i den amerikanske by. Af de hele store spillere kan f.eks. Frank Lampard, Jermaine Defoe, Thierry Henry samt David Villa nævnes.

De mange store profiler har fået folk til at åbne øjnene for MLS, og vores partnere har altså valgt at købe rettighederne, så du kan livestreame kampene helt kvit og frit.

USA med store profiler

USA har aldrig været et landshold, der har præsteret på den helt store internationale scene. De har dog kvalificeret sig til de seneste to verdensmesterskaber, hvor de har klaret sig ganske fornuftigt, og det skyldes uden tvivl, at de har fået skabt sig nogle store profiler i USA.

Hvis vi tager et kig på amerikanernes trup, så tæller den store navne som, Tim Howard, Clint Dempsey, Aron Johansson, Landon Donovan, m.f.

Den amerikanske MLS er uden tvivl en liga, som er inde i en stor udvikling, og der går ikke mange år, før den kan konkurrer med de bedste ligaer i Europa.