Kamp: Fenerbahce – Rizespor
Spilforslag: X2
Odds: 1,54
Bookmaker: Onsidebetting

 

Bookmaker is inactive

 

Vi er nået til sidste spillerunde i den tyrkiske liga inden en velfortjent sommerferie. Et spil på bundholdet Rizespor virker måske ikke logisk på udebane imod storklubben Fenerbahce, men der er en mening med galskaben. Hjemmeholdet er naturligvis pæne favoritter hjemme i Istanbul, men Rizespor har gode muligheder for at overraske.

Fenerbahce har intet at spille for

Denne sæson har været en lang fiasko for hjemmeholdet. Fenerbahce ligger blot på syvendepladsen i ligaen, og de er uden muligheder for at rykke både op og ned. Dermed kan Fenerbahce se frem til den første sæson siden 2010/2011 uden europæisk fodbold på programmet. Det er naturligvis en kæmpe fiasko for storklubben, der er vant til at kæmpe med om mesterskabet og spille med i Champions League.

At Fenerbahce intet har at spille for, har også været tydeligt i de sidste par kampe. Siden ligaen blev genstartet efter corona-pausen, har de blot vundet tre af deres otte kampe. I sidste uge tabte Fenerbahce 2-0 på udebane til ærkerivalerne fra Besiktas, og runden før blev det til et pinligt nederlag på hjemmebane til Sivasspor.

Det har flere gange været tydeligt, at spillerne ikke er motiverede, og de laver flere fejl end normalt. Derudover er der en aura af frustration i klubben. Denne ses tydeligt på tribunen, hvorfra der bliver piftet og buhet af de blå-gule spillere. Derudover er spillerne også frustrerede, hvilket har resulteret i et hav af dumme kort. Fenerbahce har fået hele fem røde kort i deres seneste 11 ligakampe. I sidste rundes derby imod Besiktas blev topscorer Vedat Muriqi vist ud efter blot 25 minutter, hvorfor han også er i karantæne.

Udover Muriqi må Fenerbahce også undvære den dygtige midtbanespiller Tolga Cigerci, der har spillet fast i denne sæson, reserveforsvarsspilleren Sadik Ciftpinar, midtbanespilleren Tolgay Arslan, imens midtbanespillerne Mehmet Ekici og Luiz Gustavo, tidligere brasiliansk landsholdsspiller, er tvivlsomme.

Rizespor har alt at spille for

I modsætning til Fenerbahce har Rizespor stadig noget at spille for. Bundklubben skal bruge et enkelt point for at sikre sig en ekstra sæson i Superlig. Heldigvis for gæsterne har deres form været glimrende på det seneste. I sidste runde vandt de en fin 3-0-sejr på hjemmebane over Yeni Malatyaspor, og for to runder siden blev det til en 2-0-sejr over Kayserispor.

Derudover er Rizespor bestemt også et fint fodboldhold. De har blandt andet den 34-årige tjekkiske angriber Milan Skoda, der har tegnet sig for ni kasser i denne sæson, imens den brasilianske kreatør Fernando Boldrin har stået bag seks scoringer og yderligere tre assists. Det er altså langt fra et hold uden våben.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag hver dag