Få et 200 kr. risikofrit spil på Manchester United – Arsenal

Man_U_Arsenal_risikofrit_spil

* Regler og vilkår gælder

 

 

Manchester United tager søndag eftermiddag kl. 17.00 imod Arsenal hjemme på Old Trafford i Manchester, og her skal Arsenal forsøge at hente en sejr for at holde trit med Manchester City i kampen om 2. pladsen.

Manchester United kan derimod også med en sejr spille sig op på en midlertidig 3. plads og skubbe Arsenal ned fra medaljepodiet for en stund. Arsenal har nemlig spillet én kamp færre end Man United, og kan derfor selv afgøre om det skal blive til medaljer i år.

Tredjepladsen i Premier League giver direkte adgang til næste sæsons Champions League, mens fjerdepladsen må igennem kvalifikation til Champions League, og selv om hverken Man U. eller Arsenal forventes at snuble i en evt. Champions League-kvalifikationsrunde, går klubberne formentlig alligevel efter den sikre billet til den økonomisk lukrative turnering.

Få et 200 kr. risikofrit væddemål på kampen hos Betsafe ved at tilmelde dig kampagnen med din email-adresse på Betsafes hjemmeside, og spil derefter præcist 200 kr. på 1X2-markedet på kampen.

Taber du dit væddemål på 200 kr., får du dine 200 kr. refunderet som en bonus med omsætningskrav.

 

Få 200 kr. risikofrit spil på Man U – Arsenal >>

 

Bliv Livebetter of the Month

Husk også, at du kan blive Livebetter of the Month hos Betsafe og vinde fede præmier ved at ramme det højeste liveodds i løbet af en kalendermåned. Månedens Livebetter får en lækker iPad Air 2 Wi-Fi 32 GB, mens der er kontante pengepræmier til nr. 2 – 5 på det månedlige leaderboard.

Det gælder kort fortalt om at ramme det højeste liveodds i løbet af en måned, og så kan du altså cashe ekstra stort ind ved at komme i Top 5 på leaderboardet.

Livebetter of the Month kan du deltage i når som helst – du behøver ikke være med fra starten af måneden. Men du skal dog huske at tilmelde dig og det kan du læse mere om her.

 

Livebetter_of_the_month_Betsafe