Livebetter_of_the_month_Betsafe

* Regler og vilkår gælder

Du kender det sikkert godt. Du sidder og ser en god fodboldkamp på TV, og pludselig kommer favoritterne bagud stik mod alle odds og eksperternes forventninger. Omgående stiger oddset på favoritterne, og så er det frem med telefonen eller ind på nettet og livebette på favoritterne til et favorabelt odds, fordi du kan se, at det kun er et spørgsmål om tid, før de får vendt kampen til sejr.

Det er dét der gør livebetting til en glimrende mulighed for at udnytte udviklingen undervejs i kampene til din fordel, og netop nu kan du vise omverdenen, at du er god til at læse udviklingen i en fodboldkamp – eller enhver anden sportsbegivenhed – og bruge din viden til at tjene penge på livebetting i Betsafes store Livebetter of The Month kampagne.

Hver måned kårer Betsafe Livebetter of The Month, og honorerer de fem bedste livebettere med flotte præmier.

Månedens bedste livebetter får en fed iPad Air 2 (Wi-Fi 32 GB), mens der er iskolde kontanter til 2-5. pladsen.

 

 

 

Sådan bliver du Livebetter of The Month

For at blive Livebetter of The Month skal du ramme det højeste liveodds i løbet af en kalendermåned. Du kan løbende se ranglisten på Betsafe.dk, så du ved præcist hvor højt et odds du skal stræbe efter at slå.

 

Sådan tilmelder du dig:

1. Indtast din email på kampagne-siden for Livebetter of The Month hos Betsafe.dk.

2. Spil LIVE hos Betsafe på et valgfrit livevæddemål (min. indsats 10 kr.).

3. Jo højere odds du rammer, desto højere kravler du op ad ranglisten.

 

Præmieoversigt

Der er som nævnt præmier til de fem bedste livebettere hver måned, og præmierne fordeles som vist herunder:

1. plads: iPad Air 2 Wi-Fi 32 GB

2. plads: 1500 kr.

3. plads: 1000 kr.

4-5. plads: 500 kr.

 

Alle kontante præmier bliver indsat på din Betsafe konto og kan frit trækkes ud til din bank eller bruges på at ramme endnu flere høje odds hos Betsafe og tjene flere penge. Valget er dit.

Husk du kan spille både fra din PC og mobiltelefon, så der er ingen hindringer, selv om du måske står ude på stadion og ser fodbold eller sidder til kaffe hjemme hos svigerfamilien. Bare grib knoglen og sats på de høje odds. Så kan du blive månedens Livebetter hos Betsafe.

Held og lykke!