Få de bedste odds på Europa League semifinalerne her

Efter et par dage med vanvittig fodboldaction i Champions League, er det nu tid til at komme i gang med semifinalerne i Europa League.

Her har schweiziske FC Basel spillet sig frem til en plads blandt de 4 bedste, og kan i aften tage imod Chelsea på hjemmebane i den første af to semifinalekampe.

På trods af flotte FC Basel-resultater hele vejen igennem turneringen – og senest med en eliminering af Tottenham i kvartfinalen – er det Chelsea, som bærer favoritrollen hos bookmakerne forud for aftenens kamp.

Chelsea vil selvfølgelig gå efter sejren, men vil formentlig være tilfreds med ethvert uafgjort resultat, hvor de kommer på tavlen. FC Basel derimod er klar over, at deres chancer for en finaleplads øges betragteligt, hvis de kan rejse til returopgøret i London med en sejr i bagagen fra det første opgør.

Med et odds hos Tipico på 3.00 på FC Basel sejr, er det måske et bet værdig? Uafgjort belønnes med 3.40, mens en sejr til favoritter fra Chelsea giver 2.40 gange igen.

I alt har Tipico 63 forskellige væddemål på kampen, som du i øvrigt kan se på Canal 9 kl. 21:05 med optakt fra 20:30.

Spil på kampen hos Tipico her >>

 

Fenerbahce – Benfica

I aftenens anden semifinale tager tyrkiske Fenerbahce hjemme i Istanbul i mod Benfica fra Portugal.

At spille på udebane mod en af de store tyrkiske klubber er en hed oplevelse, og der venter Benfica en hård aften i den tyrkiske heksekeddel. De tyrkiske tilskuere er uden sammenligning blandt de mest larmende og fanatiske i hele verden, og det plejer at give hjemmeholdet et godt rygstød i de store kampe.

Alligevel vurderer Tipico at Benfica er favoritter til at vinde aftenens kamp, og Benfica ankommer da også til Tyrkiet med god selvtillid i truppen. I kvartfinalerne blev det til en samlet 4-2 sejr over Newcastle, og hjemme i Portugal fører Benfica den bedste række med fire point ned til efterfølgerne fra Porto.

Fenerbahce har spillet sig frem til semifinalerne ved bl.a. at slå Lazio samlet med 3-1 i kvartfinalerne, hvilket overraskede mange. Om de kan overraske igen og spille sig hele vejen til finalen må tiden vise.

Tipico giver 3.00 på en hjemmesejr til Fenerbahce, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. Tror du på favoritterne fra Benfica får du 2.40 gange pengene igen på en portugisisk udesejr.

Kampen kan ses fra kl. 21:05 på Canal 8.

Spil på kampen hos Tipico her >>

 

fenerbahce