Lørdag den 16. maj går det løs, når finalen af det Europæiske Melodi Grand Prix skal afholdes for 64. gang i Tel Aviv, Israel. Der er ikke den store tvivl om, at det er en af de største TV-begivenheder i hele Europa, og der kommer til at sidde mere end en million danskere klistret fast til TV-skærmen derhjemme. Israelerne vandt sidste år. Det er derfor, at de er værter i år.

NordicBet Odds på Eurovision-finalen her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på Danmark ved Eurovision finalen

Danmark deltager vanen tro og har selvfølgelig kvalificeret sig til finaleshowet. Her skal Leonora sammen med et par korsangere forsøge at skabe en overraskelse med sangen Love is Forever. Den handler, som navnet også indikerer, om kærlighed og fællesskab.

Bookmakeren NordicBet har placeret danskerne på en delt tiendeplads sammen med rumænerne. Det betyder, at de skal overraske for at slutte blandt de bedste eller eventuelt snuppe sejren.

Rusland er blevet udråbt til de helt store favoritter, og det hænger blandt andet sammen med, at de spiller deres sange som nogle af de sidste. Det gør det en hel del nemmere for både juryen og for TV-seerne at have dem frisk i erindringen.

De danske deltagere skal på scenen som nummer femten – lige før Australien og lige efter Tjekkiet. Det er bestemt ikke et dårligt sted at være placeret, og det har været med til at give et boost til vores vinderchancer.

Læs de seneste nyheder om odds på Eurovision

Favoritterne ved Europæisk Melodi Grand Prix finale

Nu om dage handler det dog ikke kun om at have en god sang og et fedt sceneshow. Meget afhænger nemlig af hvornår i showet, at man skal på scenen. Det har noget at gøre med, hvis man er en af de første sange, så har folk sværere ved at huske ens nummer, end hvis man er blandt de sidste sange.

Det er også en af hovedårsagerne til, at Rusland er forhåndsfavoritter, da de skal synge deres sang som nummer 25. Russerne giver pengene 4,00 gange igen i skrivende stund.

Der er dog også et par andre nationer, som ifølge NordicBet godt kan gå hele vejen. Her er der tale om Sverige og Italien. Svenskerne giver odds otte, og de skal på scenen som nummer 24, mens italienerne giver pengene ti gange igen, og de optræder som nummer 13.

Herefter kommer lande som Tyskland og Island. Begge nationer belønnes med odds 13, men de skal optræde i starten af finaleshowet, hvilket begrænser deres vinderchancer dramatisk. Det samme er tilfældet med vores naboer fra Norge, der skal synge som nummer syv og ligger på odds 17,00.

Hvis man gerne vil se samtlige odds på de 26 Eurovision-sange og deres rækkefølge, så kan man læse vores artikel om lige netop det.

NordicBet Odds på Eurovision-favoritterne her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan får du en stor Eurovision bonus

Udover at have de absolut bedste odds på det Europæiske Melodi Grand Prix, så belønner NordicBet også alle deres nye kunder med en yderst indbydende velkomstbonus. Har man endnu ikke oprettet en konto hos dem, kan man altså lige nu sikre sig en stor Eurovision bonus.

Alt man skal gøre for at få sig en velkomstbonus hos NordicBet er at trykke på en af de grønne knapper på denne side. Den linker nemlig direkte til deres Europæiske Melodi Grand Prix-side. Herefter laver man bare en bruger og indsætter 500 kroner som ens første indskud. Når man har gjort det, så vil man modtage et risikofrit spil på yderligere 500 kroner. Derudover modtager man endda yderligere et risikofrit spil, som der er på 100 kroner. Derved har man altså 600 kroner at spille for. Bonussen kan man jo meget passende bruge til at placere et eller flere odds på Eurovision.

Det er også værd at bemærke, at man skal gennemspille bonusbeløbbet tre gange indenfor to måneder til minimum odds 1,50. Derefter kan man så kvit og frit udbetale både bonusbeløbet og eventuelle gevinster fra free bettet direkte til ens bankkonto.

Spilforslag til Europæisk Melodi Grand Prix

Når det kommer til at anbefale et odds på Europæisk Melodi Grand Prix finalen, så er vi ikke i tvivl om, hvad der er god værdi i at spille på. Vi har nemlig snakket med en af de danske vikinger forud for Eurovision, og Dan Firth var slet ikke i tvivl om, at Danmark har rigtig gode chancer for at slutte i top ti.

”Jeg tror i hvert fald, at det godt kunne ende med en top ti-placering. Især hvis der er mange som føler, at nogle af de andre sange er lidt for søgte.”

Som skrevet før er oddset da også dalet dramatisk på, at det kommer til at ske. Det er en god indikator for, at NordicBet har større tiltro til Rasmussen nu, end de havde før semifinalerne blev afviklet. De danske vikinger var først placeret på en 18. plads hos NordicBet, men har stille og roligt bevæget sig syv pladser frem. Det vil altså sige, at der ikke skal særlig meget til for, at de kan snige sig med ind blandt de ti bedste. Vi kunne sagtens se Rasmussen og co. slutte foran nationer som Estland, Finland og Tjekkiet, og hvis de gør det, så burde de også sikre sig en top ti-placering.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på de danske vikinger overrasker ved Eurovision og sikrer sig en tiendeplads eller højere. Det giver i skrivende pengene 2,75 gange igen, men det kan dog nå at ændre sig, inden Eurovision finalen starter lørdag den 12. maj klokken 21:00. Hvis man gerne vil se, hvordan det kommer til at gå Rasmussen og de andre deltagere, så kan enten gøre det på DR 1 eller online på DR TV.

Juryen har halvdelen af stemmerne

Det er helt sikkert også værd at nævne, intet er afgjort på forhånd i det Europæiske Melodi Grand Prix. Arrangørerne indførte nemlig et nyt stemmesystem i 2016, da de var trætte af nationale alliancer og taktiske stemmer. Derfor bestemte de sig for at indføre en jury, som har fået halvdelen af stemmerne. Det betyder, at TV-seerne ikke længere alene afgør, hvem der vinder. Forhåbentlig betyder det, at musik og budskab kommer til at spille en meget større rolle end et mindeværdigt sceneshow og et catchy omkvæd.

Juryen består af mere end 100 mennesker med musikalsk baggrund fra alle deltagerlandene. I år har Danmark blandt andet valgt at sende Bryan Rice afsted, som selv har deltaget i det Danske Melodi Grand Prix flere gane. Derudover er Emilie De Forest, som vandt Eurovision i 2013, også en del af den danske delegation. De øvrige jurymedlemmer fra Danmark er Søs Fenger, Linda Andrews og Lasse Meiling.