payet_unibet_boost

EM 2016 er i fuld gang, og i dag tages der hul på anden spillerunde i gruppespillet. Her skal EM-værterne fra Frankrig op imod Albanien, mens Rumænien møder Schweiz i samme pulje.

Bookmakeren Unibet er klar med boostede odds på udvalgte EM-kampe og spillere under hele slutrunden, og i dag er der således tre boostede odds på Frankrig vs Albanien og et enkelt på Rumænien vs Schweiz.

De daglige boostede odds kan udelukkende spilles som single spil, og der er forskellige max indsatser på oddsene, men det gode er, at dine gevinster fra boostede odds ikke er underlagt gennemspilskrav.

Se dagens boostede odds hos Unibet >>

 

Boosted odds på Payet og Frankrig vs Albanien

Frankrigs store målhelt fra åbningskampen mod Rumænien hedder Dmitri Payet. Med kun få minutter tilbage på uret hamrede Payet bolden op i hjørnet med en fabelagtig afslutning, og reddede dermed også Frankrig fra en total fiasko i åbningskampen. Payet var kampens helt store spiller, da han også stod for assisten ved Frankrigs første mål i 2-1 sejren.

Spørgsmålet er nu, om den brandvarme West Ham-spiller kan gøre det igen mod Albanien i aften.

Unibet har boosted oddset på Payet til at score når som helst i kampen mod Albanien fra det almindelige 2.40 til odds 3.00.

Derudover har Unibet også boosted odds på et rødt kort i kampen Frankrig vs Albanien samt på en 3-0 sejr til Frankrig.

Se dagens boostede odds her:

Rumænien-Schweiz: Bogdan Stancu til at score 4.10 5.00
Frankrig-Albanien: Dimitri Payet til at score 2.40 3.00
Frankrig-Albanien: Bliver uddelt mindst et rødt kort 4.10 5.00
Frankrig-Albanien: Frankrig til at vinde 3-0 6.30 8.00

 

Spil på EM 2016 hos Unibet >>

 

unibet-green-580x330