EM 2016: Odds på Frankrig vs Albanien i Gruppe A

Indlæser..

Frankrig er klar til landets anden kamp ved EM 2016, hvor modstanderen hedder undertippede Albanien. Se odds på Frankrig vs Albanien i denne optakt.

Frankrig fik en sejr i åbningskampen, selv om det franske spil ikke var lige kønt til tider. Hvorvidt det kan tilskrives nerver i åbningskampen, eller om Frankrig vitterligt ikke har meget mere at skyde med end vi så i den første kamp mod Rumænien, får vi svaret på, når der står Frankrig vs Albanien på plakaten i Gruppe A onsdag d. 15. juni kl. 21.00 på Stade Velodrome i Marseille.

Albanien fik en hård start på EM, da man tabte den første kamp med 0-1 til Schweiz og ydermere fik Lorik Cana udvist efter styrmanden i forsvaret så dobbelt gult indenfor bare 13 minutter. Taber Albanien igen mod Frankrig, ser det for alvor svært ud for albanerne ift. videre avancement ved EM i Frankrig.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Frankrig er gigantiske favoritter til odds 1.20, mens Albanien kan spilles til vanvittige odds 19.00 hos bookmakeren bet365, hvor uafgjort giver odds 7.00.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Frankrig vs Albanien fra bet365, og du kan se kampen på DR1 fra kl. 21.00.

Indlæser..

 

Optakt: Frankrig vs Albanien

FrankrigMed et fabelagtigt mål som sendte bølger gennem hele den internationale fodboldverden, skrev West Hams Payet sig direkte ind i historiebøgerne og alle franskmænds hjerter. Dimitri Payet blev nemlig dagens mand i skysovs, da han frelste Frankrig fra total fiasko i åbningskampen mod Rumænien. I stedet kunne Frankrig tage en 2-1 sejr med sig videre, og allerede i dette opgør mod Albanien kan Frankrig sikre sig en plads i 1/8-finalerne, hvis det bliver til en sejr og tre point.

Frankrig spillede ikke en dårlig kamp mod Rumænien, men det var tydeligt, at franskmændene havde problemer med at skabe voldsomt mange åbne målchancer mod et velorganiseret rumænsk forsvar, og det bliver formentlig mere af det samme mod Albanien, der ligesom Rumænien primært slår sig op på en solid defensiv.

Frankrig kan dog glæde sig over, at den normale styrmand i Albaniens forsvar – Lorik Cana – må sidde kampen over med karantæne grundet det røde kort, han høstede i åbningskampen mod Schweiz. Det bør være en markant svækkelse af Albaniens forsvar, og det kan åbne op for en storsejr til Frankrig, som oddsene også peger på.

Handicap-linjen er sat til Frankrig -2, hvilket betyder, at bookmakerne forventer en storsejr til Frankrig. Alligevel er der ikke er megen værdi i at spille på en spinkel sejr til Frankrig på ciffertips-markedet, hvor 1-0 til Frankrig f.eks. giver odds 4.75. Til gengæld er der odds 11.00 på 4-0 og odds 21.00 på 5-0 til Frankrig.

Favoritterne til at score kampens første mål for Frankrig er naturligvis Antoine Griezmann, som var tæt på i flere omgange mod Rumænien, men blandt andet måtte se sig afvist af træværket. Griezmann vil helt sikkert være ekstremt sulten for at komme på tavlen mod Albanien, og chancer bør han også få nok af. Griezmann som første målscorer kan spilles til odds 4.33, mens også Giroud er storfavorit til at lave mål til odds 4.50 som kampens første målskytte.

Dmitri Payet, som lavede en assist og efterfølgende altså sejrsmålet mod rumænerne, kan spilles til at score kampens første til odds 6.00.

 

Ingen levner Albanien en chance

AlbanienAlbanien var ikke prangende i åbningskampen mod Schweiz, og uden holdets anfører og forsvarsstyrmand Lorik Cana på banen, er Albaniens forsvar uden tvivl blevet svækket til kampen mod Frankrig. Derfor giver bet365 altså også odds 19.00 på Albanien til at vinde opgøret.

Albanerne vil formentlig være mere end tilfreds, hvis man kan drille franskmændene og snuppe bare ét point til stillingen, fordi det hele angiveligt står og falder i Albaniens sidste gruppekamp mod Rumænien. Derfor er det meget tænkeligt, at Albanien er tilbøjelige til at spare på de knæhøje tacklinger i kampen mod Frankrig, da man ikke har råd til at undvære vigtige spillere til den potentielt altafgørende kamp mod Rumænien i tredje runde af gruppespillet.

Skulle man alligevel tro på Albanien, og at en albaner laver kampens første mål, kan vi afsløre, at bet365 har vanvittige odds 21.00 og 23.00 på Albaniens to farligste spillere, Cikalleshi og Sadiku. Cikalleshi startede ellers kampen på bænken mod Schweiz, men kom ind i det 74. minut som afløser for højrefløjen Roshi. Da Albanien nok kun starter med én mand på toppen, faldet valget nok på Sadiku, som derfor er det mest oplagte bud på en målscorer for Albanien.

 

Spil på EM-kampene hos bet365 >>

 

Frankrig-Albanien-flag