EM_countdown

De nationale fodboldligaer er efterhånden gået på sommerferie over hele Europa, og vi er begyndt at glæde os ekstra meget til det kommende fodbold EM i Frankrig som starter d. 10. juni i Paris med åbningskampen Frankrig vs Rumænien.

Der er altså under en måned til starten går ved EM, og de i alt 51 kampe i EM kampprogrammet løber over vores TV-skærme herhjemme i Danmark, og hos bookmakeren NordicBet er der allerede nu taget forskud på glæderne med en særlig EM nedtælling.

Her kan alle NordicBet kunder lukrere på daglige tilbud helt frem til kick off ved EM, og samtidig være med i en særlig lodtrækning om fire VIP rejser til EM finalen for to personer. Hvordan du kommer med i lodtrækningen, kan du læse mere om herunder eller hos NordicBet.

Få daglige EM tilbud hos NordicBet >>

 

24 EM lande = 24 EM tilbud

NordicBet har startet en lukrativ EM nedtælling, hvor der i de sidste 24 dage op til slutrundens start, kan hentes et lækkert tilbud hver eneste dag.

Der er i alt 24 tilbud – ét for hvert land ved EM 2016 – og disse tilbud er naturligvis inspireret af deltagerlandene ved EM i Frankrig. F.eks. er der i dag – d. 19. maj – et særligt Irland-tilbud, hvor du kan score dig en 100 kr. bonus ved at teste dit “irske held” på den irsk-inspirerede spilleautomat Leprechaun.

For at se hvad der gemmer sig af tilbud i de kommende dage, helt frem til starten på EM i Frankrig går, må du følge med hos NordicBet.dk, for vi kan af gode grunde ikke forudsige, hvad der gemmer sig bag lågerne i nedtællings-kalenderen helt frem til d. 10. juni.

Der er god idé i at snuppe mindst 20 af de i alt 24 tilbud, for så er du nemlig automatisk med i en lodtrækning om fire VIP rejser for to personer til finalen ved EM i Frankrig d. 10. juli til en værdi af €11.000 stykket.

EM_countdown_tilbud

 

 

Vind en VIP rejse for to til EM finalen

Hvis du tager del i mindst 20 af de i alt 24 tilbud i NordicBets EM nedtælling, vil du automatisk have dit navn i hatten, når NordicBet trækker lod om i alt FIRE eksklusive VIP-rejser til EM finalen i Frankrig d. 10. juli.

Fire heldige NordicBet-kunder får altså chancen for at invitere en god ven med på en exceptionel fodboldrejse til Paris for at overvære EM finalen anno 2016, og det er svært at sætte pris på sådan en oplevelse. Det har man nu gjort alligevel, for pakken vurderes til at være €11.000 værd – altså mere end 80.000 kr.

Så kom i gang nu med de daglige EM tilbud hos NordicBet, og kryds fingre d. 10. juni – på åbningsdagen for EM – for her trækkes der nemlig lod på NordicBets kontor. Efter lodtrækningen vil vinderne blive offentliggjort på kampagnesiden for EM nedtællingen, som du finder under “kampagner” hos NordicBet.

 

Mere om VIP pakken til EM finalen:

VIP pakken inkluderer en kategori 1 eller kategori 2 kampbillet til EM finalen (afhænger af finaletilgængelighed fra rejsebureauet, red.) samt to nætter m. morgenmad på Mercure Paris Montmartre fra d. 9. – 11. juli.

Flybilletten til Frankrig er ikke inkluderet, men NordicBet krediterer €500 til flyudgifter fra din foretrukne lufthavn.

Bemærk at præmien er personlig, og ikke kan sælges eller overdrages til andre personer, og kan ikke erstattes af NordicBet i form af kontanter eller andre præmier.

Læs mere hos NordicBet.dk >>

 

nordicbet-blue-580x330