UEFA_Women's_Euro_2013Ved kvindernes EM skuffede Danmark fælt i går med et mildest talt dårligt uafgjort resultat mod Finland. Danmark var totalt spilstyrende – og fik også annulleret et mål ved en fejl – og burde have vundet stort. I stedet blev det til 1 point og dermed skal Danmark bruge hjælp fra resultaterne i de andre grupper, hvis det skal blive til videre avancement.

Dagens kamp bliver lidt utraditionelt bundopgøret i gruppe B. Det er den kamp, der er med til at afgøre Danmarks videre skæbne og det gør den til den mest spændende set med danske briller.

Opgøret står mellem Holland og Island. Danmark håber på en uafgjort, da det vil sikre vores videre deltagelse i turneringen. Ingen af de 2 hold håber dog på uafgjort og det gør det til et longshot.

Efter Danmark og Finlands uafgjorte kamp, så vil en sejr være lig med sikkert avancement for både Holland og Island, hvor uafgjort vil være likely exit fra turneringen for begge hold.

Holland hev et meget overraskende point hjem mod tyskerne for derefter at tabe lidt skuffende til nordmændene. Alt i alt er det dog godkendt for det hollandske hold og man kunne ikke forvente ret meget mere på nuværende tidspunkt.

Island gjorde det modsat ved at hente et point mod Norge og tabe stort til tyskerne. Det var lidt mere som forventet og ligeledes godkendt.

Begge hold er ok tilfredse med selv at kunne afgøre deres videre færd i aften. Holland kommer ind til kampen som favoritter, hvis man spørger bookmakerne og det er også ganske retfærdigt.

NordicBet er den mest gavmilde bookmaker, når det kommer til favoritsejr til Holland. Her kan man få odds 1.55.

Det spinkle danske håb om en uafgjort betales med odds 4.10 hos Bet365

Skal vi derimod til at heppe på naboerne fra Island i kvartfinalerne, så er det Tipico, der har været dagens bedste bookmaker. De tilbyder odds 7.00 på islandsk sejr.

De bedste odds på Holland-Island:

Holland: 1.55 hos NordicBet
Uafgjort: 4.10 hos Bet365
Island: 7.00 hos Tipico

Da det er bundopgøret i gruppen, så er det endnu engang EuroSport 2, der skal tunes ind på og ikke moderkanalen. Derudover er det vigtigt at huske på, at kampen i dag starter allerede kl 18:00.

Dagens spilforslag:

Holland har i deres kampe hidtil endnu ikke formået at score. Island har fået prikket en enkelt ind i deres to kampe. Dertil kommer, at det er en alt eller intet kamp, hvor begge hold formentlig vil være forsigtige et langt stykke hen i kampen. Der er intet, der tyder på et målrigt opgør. Danske Spil ligger et godt stykke over markedet og det takker vi for med følgende bet:

Begge hold scorer? = Nej til odds 1.90 hos Danske Spil

Hitrate: 5/13 = 38%
Samlet indsats: 13
Samlet resultat: -1.13
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 91%

Ønsker du at spille på Asian Handicap på kampen, men ved du ikke helt hvad Asian Handicap er, kan du finde en guide til Asian Handicap her!