Indlæser...

Rusland vs Slovakiet udgør den tidlige kl. 15-kamp onsdag d. 15. juni, hvor russerne skal forsøge at følge op på det gode 1-1 resultat mod England, og hvor Slovakiet stadig jagter deres første point efter 2-1 nederlaget i åbningskampen mod Wales.

Kampen spilles i Lille og kan ses på TV2, og hvis du leder efter odds på Rusland vs Slovakiet, kan du finde de bedste af slagsen hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Rusland er favoritter til odds 2.40, mens Slovakiet kan spilles til odds 3.30. Uafgjort takseres til odds 3.25 netop nu.

Umiddelbart bør dette blive et tæt opgør, som du kan læse mere om i vores optakt til Rusland vs Slovakiet herunder. Her finder du også udvalgte odds på Rusland vs Slovakiet fra bet365, som opdateres løbende helt frem til kampstart. Herefter finder du selvfølgelig liveodds her.

Indlæser...

 

Optakt: Rusland vs Slovakiet

Rusland - flagRusland er nok mest blevet bemærket for deres hooligans ved denne slutrunde, og der hænger nu en trussel om udelukkelse fra EM 2016 og svæver over hovederne på det russiske landshold. Hvorvidt dette ville være den rigtige løsning på problemet, skal vi ikke gøre os kloge på, men i hvert fald har russerne ikke just gjort sig positivt bemærket i Frankrig indtil videre.

Heller ikke på banen mod England var Rusland nemlig imponerende. Slutresultatet 1-1 tyder på et tæt opgør, men England bør med rette føle sig “snydt” for de tre point, da der stod England på det meste der mindede om kvalitet i det opgør. Rusland havde store problemer med at komme frem til chancer mod England, og russerne blev da også kun noteret for to afslutninger indenfor rammen i den første kamp. Den ene faldt altså i kampens 90. minut, hvor centerforsvar Berezutski var trukket med frem og fik prikket bolden det sidste stykke over målstregen.

Derfor bliver det nu spændende at se om Rusland kan finde mere frem fra den offensive værktøjskasse mod Slovakiet, som har en ganske udmærket defensiv og et godt kollektiv. Favoritterne til at lave målene for Rusland hedder Artem Dzyuba, Alexander Kokorin og Fedor Smolov. Ingen af dem leverede noget nævneværdigt i Ruslands første kamp ved EM, men Dzyuba lavede hele otte mål for Rusland i kvalifikationen, hvor Kokorin scorede tre gange, så der er altså mål i støvlerne hos de fremmeste angribere i den russiske EM-trup.

Dzyuba kan spilles som første målscorer til odds 5.50, mens der netop nu er odds 7.00 på både Kokorin og Smolov.

 

Hamsik er manden der skal holdes øje med

SlovakietVi har været inde på det i vores optakt til EM om den slovakiske EM trup, men vi tager den lige én gang til for Prins Knud. Marek Hamsik er den helt store styrmand og offensive generator hos Slovakiet, og det beviste han også i den første kamp, hvor han var ufatteligt tæt på at bringe Slovakiet på 1-0 mod Wales. En årvågen waliser fik det dog forhindret på målstregen, men Hamsik leverede varen, og det skal han også gøre i dette opgør mod Rusland, hvis det skal blive til point for Slovakiet.

Dog var det Ondrej Duda som stjal billedet for Slovakiet i det første opgør mod Wales, da han blev skiftet ind efter en times spil, og allerede ét minut senere kunne han fejre at have scoret det udlignende mål til 1-1. En vaskeægte super sub, som dog ikke gav point da Slovakiet som bekendt endte med at tabe med 2-1.

Slovakiet skabte dog masser af chancer (10 styks) i kampen mod et ellers godt organiseret Wales-mandskab, og havde også fordelen af mest boldbesiddelse i kampen. Det tegner godt før kampen mod Rusland, hvor Slovakiet nok skal komme frem til en del chancer. Hvis Marek Hamsik og Co. kender deres besøgelsestid foran det russiske mål, kan det meget vel blive til tre point til slovakkerne i dette opgør.

Nemec startede på toppen for Slovakiet i det første opgør, men måtte se sig pillet ud efter en lille time, hvor Duris kom ind og afløste Nemec. Det bliver formentlig Nemec igen fra start mod Rusland, og derfor er det bemærkelsesværdigt, at der er odds 10.00 på Nemec som første målscorer, mens der “kun” er odds 8.50 på Duris.

Marek Hamsik er dog favorit hos bookmakerne til at score det første mål i kampen for Slovaket, og Napoli-spilleren kan spilles til odds 8.00 som første eller sidste målscorer. Vi har på fornemmelsen at Hamsik kommer stærkt ud til denne kamp, og odds 3.60 på Hamsik til at score når-som-helst ser appetitligt ud.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Rusland-Slovakiet-flag