Indlæser...

England vs Rusland kan meget vel blive et direkte opgør om førstepladsen i Gruppe B ved EM 2016 i Frankrig. Der er store forventninger til det engelske landshold ved denne slutrunde, som på forhånd er udråbt som én af de fem største favoritter til at vinde EM i Frankrig, men kan englænderne stå for presset?

Kampen spilles d. 11. juni kl. 21.00 på Stade Velodrome i Marseille, og bet365 er klar med gode odds på England vs Rusland.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

odds 1.91 på England eller odds 4.20 på Rusland netop nu hos bet365, som også giver odds 3.30 på uafgjort. Bookmakeren er selvfølgelig også klar med en lang række andre odds på England vs Rusland, og du kan se endnu flere odds på kampen herunder.

England vs Rusland vises på DR1, og husk at du kan se EM 2016 gratis på nettet.

Indlæser...

 

Optakt: England vs Rusland

England flagFor gud-ved-hvilken-gang er der tårnhøje forventninger til det engelske landshold ved den kommende EM-slutrunde, og selv om England har for vane at storskuffe både eksperter og de mange millioner englændere som trofast følger med hjemme i TV-stuerne, kan man ikke lade vær at tænke: “Nu må det være”.

England gik overbevisende gennem EM-kvalifikationen med 10 sejre i 10 kampe, og her blev det ydermere til en fantastisk målscore på 31-3. Bevares, der var et par lette storsejre på 5-0 og 6-0 over San Marino, men ser man bort fra de to kampe, leverede England kontinuerligt på et højt niveau mod ellers solide modstandere.

England har traditionelt været skuffende ved de seneste mange slutrunder, men har i vores optik et af de mest spændende mandskaber i mange år til rådighed ved den kommende slutrunde.

Læs også: Se Englands EM 2016 trup her

Med spillere som Harry Kane, Wayne Rooney, Jamie Vardy, Daniel Sturridge og såmænd også den purunge Marcus Rashford i truppen, er måltruslen til at få øje på i den engelske lejr. England har varmet op til EM 2016 med tre testkampe i slutningen af maj og begyndelsen af juni, hvor det er blevet til 2-1 sejre over både Tyrkiet og Australien og forleden vandt England den sidste testkamp med 1-0 på Wembley mod Portugal.

Harry Kane, Jamie Vardy, Wayne Rooney, Marcus Rashford og Chris Smalling har scoret de fem mål i EM-optakten for englænderne, og ser vi på odds på 1. målscorer i kampen mod Rusland, er der odds 5.00 på Kane, 6.00 på Rooney og Rashford, mens der er 6.50 på Sturridge og Vardy. Chris Smalling, som lavede målet til 1-0 mod Portugal i den sidste testkamp, kan i øvrigt spilles til odds 34.00 som 1. målscorer.

 

Skidt EM-optakt for Rusland

Rusland - flagRusland var ude i tovene i starten på EM-kvalifikationen, hvor den daværende træner Fabio Capello slet ikke kunne få tingene til at hænge sammen på banen. Ud røg italieneren og ind kom Leonid Slutsky som kombinerede trænergerningen med sit virke som træner for CSKA Moskva. Det havde den ønskede effekt, for Slutsky fik nemlig skrabet nok point sammen til at indtage andenpladsen i gruppen, og dermed er Rusland nu også klar til EM 2016.

Ser man på den russiske trup spiller samtlige spillere hjemme i den russiske liga pånær én. Schalkes Roman Neustädter er den eneste spiller i den russiske EM-trup, som ikke spiller hjemme i Rusland, og han står overfor sin landsholdsdebut efter flotte præstationer for Schalke i Bundesligaen. 28-årige Neustädter har spillet for flere tyske ungdomslandshold, men nu skulle han have fået russisk pas og er dermed klar til at kæmpe for Mother Russia i Frankrig.

Slutsky har undladt at udtage den erfarne målsluger Alexander Kerzhakov, hvilket ikke kommer som den store overraskelse. I stedet bliver det Artem Dzyuba og Aleksandr Kokorin fra Zenit som er udset til at lave de fleste mål for Rusland ved dette EM. Dzyuba og Kokorin giver i øvrigt odds 8.00 og 10.00 som 1. målscorer i kampen mod England. Inden man kaster pengene efter Rusland, er det dog værd at nævne, at optakten ikke har været alt for god, set med russiske briller.

Indtil videre har Rusland spillet tre testkampe før EM, hvor det i marts blev til en 3-0 sejr over Litauen, men også et 4-2 nederlag til Frankrig. Senest – d. 1. juni – tabte Rusland så igen 1-2 hjemme til Tjekkiet, og der venter nu endnu en testkamp mod Serbien d. 5. juni inden det går løs mod England.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

england-rusland-flag