unibet_boosted_odds_bale

EM 2016 ruller i Frankrig, og vi er nu i fuld gang med anden runde i gruppespillet. I dag – d. 16. juni – er der spændende opgør i vente, når vi skal have afviklet England vs Wales kl 15.00, Ukraine vs Nordirland kl. 18.00 og aftenens store brag Tyskland vs Polen kl. 21.00.

Bookmakeren Unibet er klar med boostede odds på udvalgte EM-kampe og spillere under hele slutrunden, og i dag er der således tre boostede odds på Tyskland vs Polen og to på England vs Wales.

De daglige boostede odds kan udelukkende spilles som single spil, og der er forskellige max indsatser på oddsene, men det gode er, at dine gevinster fra boostede odds ikke er underlagt gennemspilskrav.

Se dagens boostede odds hos Unibet >>

 

Forhøjede odds på Bale, Rooney, Lewa og Müller

I dag – torsdag d. 16. juni – er der hele fem boostede odds på EM 2016 hos Unibet, som har kastet fokus på England vs Wales og Tyskland vs Polen. Her er der fire boostede odds på potentielle målscorere, og et enkelt på at Tyskland vinder begge halvlege mod polakkerne.

Gareth Bale scorede målet til 1-0 mod Slovakiet for Wales, og kan potentielt komme på tavlen igen mod England i det britiske derby ved EM. Det samme kan Wayne Rooney, som allerede var tæt på flere gange mod Rusland, men måtte se sig afvist af en stærkt spillende russisk keeper. Scorer én af disse i kampen, kan du score et forhøjet odds hos Unibet.

I Tyskland mod Polen er der fokus på polakkernes Lewandowski, som stadig har sit første mål til gode ved denne slutrunde, og det samme har Müller hos tyskerne. Få boostede odds på dem begge.

Slutteligt kan du også få et forhøjet odds på, at Tyskland vinder begge halvlege i kampen mod Polen. Husk at disse væddemål kun kan spilles som singlespil, hvis du vil spille til det forhøjede odds.

Boostede odds på England vs Wales:

Gareth Bale til at score 3.55 4.25
Wayne Rooney til at score 3.00 3.50

Boostede odds på Tyskland vs Polen:

Robert Lewandowski til at score 2.90 3.50
Thomas Muller til at score kampens første mål 4.90 5.50
Tyskland vinder begge halvlege 4.20 4.50

 

Spil på EM 2016 hos Unibet >>

 

unibet-green-580x330