EM 2016: Odds på England vs Wales i Gruppe B

Indlæser..

England vs Wales løber af stablen d. 16. juni kl. 15.00 på Stade Bollaert-Delelis i Lens, og kampen kan ses direkte på TV2. England skal forsøge at hente de tre point efter 1-1 skuffelsen mod Rusland i første kamp, men Wales vandt deres første kamp med 2-1, og kan sikre sig en plads i 1/8-finalerne med en sejr over England.

I denne optakt til kampen ser vi nærmere på odds på England vs Wales, hvor englænderne er massive favoritter. Seks af de seneste syv kampe mellem England og Wales er endt med under 2.5 mål, og England har vundet de fire seneste kampe mod Wales, hvor englænderne har holdt nullet i alle fire opgør.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

odds 1.57 på England eller flotte odds 7.00 på Wales-sejr, eller sats skillingerne på uafgjort til odds 4.00. Herunder kan du se et udpluk af de mest populære odds på kampen hos bookmakeren bet365 som tilbyder flere end 125 markeder på kampen.

Indlæser..

 

Optakt: England vs Wales

England flagEngland måtte nøjes med 1-1 mod Rusland i åbningskampen i Gruppe B, og dermed lykkedes det heller ikke denne gang for England at vinde en åbningskamp ved EM. De Tre Løver så ellers ud til at have helt styr på russerne gennem det meste af kampen, men det var ikke uden blottelser i bageste geled, og i dommerens tillægstid blev det engelske forsvar straffet af den russiske stopper Berezutski, som var søgt med frem og fik prikket bolden i nettet til 1-1.

I sagens natur var det et russisk slag i englændernes ansigter, da England havde fortjent mere i opgøret og velnok burde have afgjort kampen til egen fordel allerede inden halvleg. Nu er presset for alvor på England som skal ud og have tre point i det britiske derby mod Wales torsdag kl. 15.00.

Harry Kane er manden der er tiltænkt en nøglerolle i angrebet hos England ved denne slutrunde, men han slap ikke godt fra kampen mod Rusland, hvor Kane aldrig rigtigt blev farlig foran målet. Den engelske trup bugner af potentielle målscorer, og det store spørgsmål er nu, om der bliver genvalg til Harry Kane fra start, eller om han må vige pladsen for en af de øvrige angribere i England EM-trup. Samtidigt er der også spørgsmålet om Wayne Rooney får lov at starte inde igen. Rooney spillede en godkendt kamp mod Rusland, men brændte alligevel et par store chancer, og han blev pillet ud til fordel for Wilshere kun fire minutter efter Englands scoring til 1-0.

Harry Kane og Wayne Rooney er to af de største favoritter til at score for England i kampen mod Wales, men det var Eric Dier som lavede målet – og hvilket mål det var – for England mod russerne. Mens Kane og Rooney kan spilles som første målscorer til odds 4.50 og 5.00, er der flotte odds 21.00 på Dier til igen at lave kampens første mål mod Wales.

Her på redaktionen har vi et godt øje til Raheem Sterling som første målscorer. Han var tæt på at score i kampen mod Rusland, og spillede generelt en fin kamp inden han blev pillet ud efter 87. minutter i en taktisk defensiv udskiftning. Der bør blive genvalg til Sterling mod Wales, og han kan spilles til odds 8.00 som første målscorer eller odds 3.40 til at score når-som-helst.

 

Gareth Bale sendte Wales på rette kurs

WalesWales går ind til det britiske derby mod England med humøret helt i top, for Gareth Bale og Co. vandt 2-1 i åbningskampen mod Slovakiet, og kan nu tage et stort skridt mod 1/8-finalerne med bare en uafgjort mod England.

Gareth Bale gav waliserne en drømmestart på EM, da han tordnede et frispark i kassen fra en afstand som fik Slovakiets keeper til at se skidt ud, men ser man bort fra kampens resultat, var det ikke altid lige overbevisende fra Wales’ side. Wales havde deres øjeblikke, hvor man var i fuld kontrol over opgøret, men da Slovakiet først fik scoret, var Wales ofte under pres i den sidste del af kampen. Slovakkerne vil helt sikkert føle, at Wales var mere end heldige med Hal Robson-Kanus scoring efter bare 10 minutter på banen til 2-1 mod kampens slutning. Målet faldt nemlig i en periode, hvor slovakkerne så farligere ud end waliserne.

Wales har faktisk også kun vundet to af deres seneste otte kampe, og sejren over Slovakiet var den første sejr i deres fem seneste kampe. Der er ingen tvivl om, at Wales får det svært mod England, som bør kunne afgøre denne kamp til egen fordel.

Gareth Bale og Sam Vokes er favoritter til at lave målene for Wales. Her er der odds 7.50 på Bale som første målscorer, mens oddset på Vokes er 10.00. Målhelten fra Wales’ kamp mod slovakkerne – Hal Robson-Kanu – kan i øvrigt spilles til odds 15.00 som både første og sidste målscorer i kampen.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

england-wales