Kamp: Nam Dinh – Hai Phong
Spilforslag: Over 3,5 mål
Odds:1,51
Spilstop: 13. maj kl. 11.00
Bookmaker: Onside Betting

 

Bookmaker is inactive

 

Formstærke Nam Dinh

Nam Dinh og Hai Phong er næppe klubber, der får ret mange klokker at hente hos danske fodboldfans. Eller fodboldfans nogle steder bortset fra Vietnam, hvor klubberne hører hjemme, for den sags skyld. Alligevel er dette dog et ganske interessant opgør set med bettingmæssige briller.

I modsætning til de fleste andre lande har de vietnamesiske klubber på det seneste spillet flere træningskampe, og her har både Nam Dinh og Hai Phong været involverede i flere regulære målfester, hvor der er blevet skabt et hav af chancer.

For en uges tid siden slog Nam Dinh Pho Hien med 2-1 på udebane i en kamp, hvor de snildt kunne have scoret fire eller fem mål alene. De væltede sig simpelthen i chancer, og det var utroligt, at sejren ikke blev markant større.

Undervejs i kampen excellerede Nam Dinh især på fløjene, hvor de flere gange brød igennem. Begge kanter leverede et hav af farlige indlæg, og begge mål blev scoret på hovedstød. Nam Dinh har meget gennembrudsstærke kantspillere, og hvis de fortsætter stilen, bør hjemmeholdet få mange chancer.

Hvor Nam Dinh er farlige i offensiven, er de til gengæld  svage bagude. Forsvaret er rystende usikkert, og de laver et hav af fejl. Flere gange i deres seneste træningskamp stod centerforsvarene fejlplaceret, og det gav også modstanderne pæne muligheder.

Målrige Nam Dinh

At Nam Dinh er et underholdende hold, kan man også se på statistikken fra sidste sæson. Her blev der i gennemsnit scoret 2,81 mål i deres ligakampe. I denne sæson er der blevet scoret ni mål i deres første to ligakampe inden, coronakrisen satte ligaen på standby.

Helt så vilde målfester har der ikke været i Hai Phongs kampe, hvor det i denne sæson kun er blevet til tre mål i alt i deres to første kampe. Til gengæld havde de ligaens femte højeste målgennemsnit i sidste sæson, hvor der i alt blev scoret hele 2,96 mål i deres 26 ligakampe.

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag hver dag