Sådan finder du de bedste odds på nytårstalen

Det kan være et sandt slaraffenland at finde de bedste odds på nytårstalen. Bookmakerne tjener kassen på folk der spiller i blinde på ord og fraser, som de tror, at Dronningen kunne finde på at nævne i sin tale. Det vil vi gerne være med til at sætte en stopper for. Derfor har vi udarbejdet en guide til dig, så du forhåbentlig kan snyde spiludbyderne og vinde penge på årets sidste dag.

Først og fremmest er det ekstremt vigtigt, at du har en bookmakerkonto hos både Danske Spil, bet365, Unibet og NordicBet, hvis du vil have de bedste odds på nytårstalen. Udover at nye kunder kan modtage en velkomstbonus og/eller et free bet/risikofrit spil på mellem 500 og 1.500 kroner hos disse fire spiludbydere, så kan man også udnytte eventuelle uenigheder i deres odds på nytårstalen.

Et rigtig godt eksempel på dette kunne være Prins Joachims tidligere kone Alexandra. Skulle Dronningen af den ene eller anden grund nævne hende i nytårstalen, så kan man få tidoblet sin indsats hos NordicBet, mens Unibet giver pengene 30 gange igen. Der er dog ingen grund til at spille hos nogle af dem, da bet365 er markedsførende med odds 100. Danske Spil udbyder slet ikke odds på, at Dronningen nævner Alexandra.

Det handler altså om at holde øjnene åbne og tungen lige munden, når du skal finde de bedste odds på nytårstalen. Et andet godt råd er at kigge alle de gamle nytårstaler igennem. Enten på Kongehusets egen hjemmeside eller via dette link. Her vil du eksempelvis kunne se, at Alexandra er blevet nævnt fire gange. Vi skal rent faktisk helt tilbage til 2004 for at finde sidste gang, at hun var med i nytårstalen. Chancen for at det sker i år er derfor ikke særlig stor.

 

Odds på nytårstalen hos Danske Spil

 

Odds på geografi

Noget af det som Dronningen ynder at tale om i sin nytårstale er lande og byer. Derfor kan det være en god idé at sammenligne odds på diverse geografiske steder på tværs af bookmakerne. Det har vi tænkt også at tage et kig på i dette afsnit.

Hendes Majestæt plejer nærmest altid at nævne både Færøerne og Grønland, hvilket med stor sandsynlighed sker igen. Det kan man da også tydeligt se på statistikkerne, hvor hun har nævnt Færøerne 79 gange og Grønland mere end 100 gange. Der er odds 1,02 på begge steder hos NordicBet.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

Den afdøde Prins Henrik elskede sit hjemland Frankrig, og det samme gjorde Dronning Margrethe. Hun har godt nok kun nævnt landet en enkelt gang (i sin tale fra 2015), men når man tænker på, at Prinsgemalen forlod os i år, så burde det være muligt, at Frankrig har sneget sig med ind i dette års tale. Hos bet365 er der odds 1,65 at hente på det sker.

Danmark er som bekendt en krigsførende nation. Det kunne godt resultere i, at Dronningen sender en hilsen til vores udsendte soldater i Irak og/eller Afghanistan. Irak er blevet nævnt ni gange, mens Afghanistan har sneget sig med tolv gange. Der er henholdsvis odds 2,30 og 1,80 på de to lande fra Mellemøsten bliver nævnt hos bet365.

Sydslesvig plejer også at få en hilsen med på vejen, da det er sket 17 gange indtil videre. Derfor er odds 2,00 hos bet365 bestemt også godkendt.

 

Odds på Dronningen nævner Sydslesvig

 

Odds på kongefamilien

Selvom det er ekstremt sjældent, at Dronningen nævner folk udenfor kongefamilien, så sker det derimod meget tit, at hun nævner sine familiemedlemmer. Derfor kan der være gode penge at hente, hvis du kan regne ud, hvem hun nævner lige netop i år.

Den mest oplagte er selvfølgelig Prins Henrik. Det afspejler sig da også i oddset hos spiludbyderne, hvor bet365 ligger højest med 1,16. Han var med i talen sidste år, og det ville være 18. gang, hvis han bliver nævnt i 2018. Jagter du et højere odds, kan du tage en chance og spille på Prinsgemalen til odds 2,60 samme sted. Dronningen har nævnt hans titel 27 gange (senest tilbage i 2015).

Herefter finder vi Kronprinsen og Kronprinsessen som er blevet nævnt henholdsvis fjorten og fem gange. Begge var med i talen fra 2017. Igen er bet365 markedsførende med odds 1,25 og 1,33. Det er også muligt at spille på Kronprinsparret til odds 1,45 samme sted. Dronningen har sagt det seksten gange, og gjorde det også sidste år.

En sjælden gang imellem går Hendes Majestæt endda så langt og nævner Kronprins Frederik og/eller Kronprinsesse Mary ved navn, men det er efterhånden ved at være lang tid siden (skete senest i 2004). Derfor skal man nok holde sig fra at spille på det sker.

Sidst men ikke mindst er der naturligvis Prins Joachim og Prinsesse Marie. Førstnævnte har figureret i talen tyve gange, mens sidstnævnte har sneget sig med ti gange. Begge var inkluderet i 2017 og det bliver de med stor sandsynlighed igen. NordicBet har odds 1,85 på Marie, mens bet365 giver odds 1,60 på Joachim.

Læs meget mere om hvordan du laver penge på årets sidste dag i vores mere omfattende guide til odds på nytårstalen.

 

Odds på Dronningen nævner Marie